Şimdi Ara

sony Xperia neo projeksiyona bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. neo v telefonu. hdmi kablosu ile projeksiyon cihazına bağlanır mi? film izlenir mi? bilgisi olan. yada deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullah007 -- 16 Nisan 2012; 17:23:50 >

• Kardesim bu sordugun soruya bnde sunu ekleyim.acaba projeksiyonda sony xperia da yuklu power pointl sunulari yansitilir mi. Sony xperis s almayi dusunuyormda son cikan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projeksiyon'a akratılır tabi var ise projeksiyon üzerinden ayarlarını yaptıktan sonra görüntü gelir :)
  • Projeksiyonu bilmiyorum fakat televizyona bağlandığına göre projeksiyona da bağlanır. Film de izlenir tabii ki.
  • bağladım ancak ekran çözünürlüğü maalesef yerlerde
  • peki hdmi girişli pc monitörüne bağlayan oldu mu? görüntü kalitesi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

bağladım ancak ekran çözünürlüğü maalesef yerlerde

HDMI kablo kaliteli mi? Projeksiyona da bağlı tabi o çözünürlük olayı.. 800x600 oluyor çoğu projeksiyonlar. Ben full hd 3d led tv'ye bağladım kablo yüzünden çok kalitesiz gösteriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas11

Kardesim bu sordugun soruya bnde sunu ekleyim.acaba projeksiyonda sony xperia da yuklu power pointl sunulari yansitilir mi. Sony xperis s almayi dusunuyormda son cikan

Markette power point programları var Microsoft'un yoktur herhalde. Göstermesi lazım diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

HDMI kablo kaliteli mi? Projeksiyona da bağlı tabi o çözünürlük olayı.. 800x600 oluyor çoğu projeksiyonlar. Ben full hd 3d led tv'ye bağladım kablo yüzünden çok kalitesiz gösteriyor..

projeksiyonum hd ready
    hdmi kablosuda kutudan çıkan kablo
    sorunun kablodan ziyade telefonun ekran çözünürlüğünden kaynaklandığını düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

projeksiyonum hd ready
    hdmi kablosuda kutudan çıkan kablo
    sorunun kablodan ziyade telefonun ekran çözünürlüğünden kaynaklandığını düşünüyorum

HDMI kutusundan çıkan kablo pek kaliteli değil sanırım. Ben o kabloyla dediğim televizyona bağladım görüntü berbattı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.