Şimdi Ara

Sony Xperia S--- Yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung S3 ile Sony xperia s arasında kaldım..

Sony xperia s in görüntü özellikleri ve tasarımı çok iyi gerçekten özellikle arka tarafını çok beğendim ama internetteki araştırmalarım sonucu stabilite ve batarya problemi olduğunu okudum. Ayrıca internette gezerken sarı ekran problemi olduğunu ve bunun sony tarafından halledilememesi sebebi ile sıkıntı oluşturduğunu okudum yabancı sitelerde..

Samsung s3 ün dizaynı çok hoşuma gitmese de şu anda bence çok üstün bir telefon.. Eğer xperia s kullanıcıları arasında yukarıda anlattığım sorunlarla karşılaşan varsa S3 ü tercih edicem..

• Sarı ekran sorunu ilk partilerde vardı bu giderildi ben 2 aydır kullanıyorum bi sorun yok,

s3 ün dört çekirdekli işlemcisinin hiçbir olayı yok, plastik ve çerçevesiz bir telefon ama gorilla glass olması iyi, ekranı pentile renk dizilimi yani Sony'nin çok gerisinde

yazılım desteği, ekranı, fotoğraf mak kalitesi ve genel kalite hissi sebebiyle tercih ettim
  • Sarı ekran sorunu kalmadı,olanlarıda garantiden değiştiler.

Telefondan memnunum,ama keşke biraz daha ince olsaydı.

Kesinlikle diğer konularda öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Sarı ekran sorunu kalmadı,olanlarıda garantiden değiştiler.

Pil konusunda da çok sıkıntı var diyorlar..

Kullanımlarınız sonucu nasıl bi izlenim aldınız??
  • Batarya iyi birgünü cıkarıyor... S3 ü alirsan koyacak yerin olmaz... Xperia s on numara....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanist

quote:

Gerçekten batarya az gidiyordu,ama 4.0.4 güncellemesi ile 1 bazen 1,5 günü geçiriyor.

Tabi root edersem bu 2 güne de çıkar.
  • valla bende yeni aldım diyebilirim 1 hafta oldu alalı..aslında aklımda hep Htc One S vardı S4 işlemcili olduğu için..Fakat diyebilirim ki İyiki Xperia S almışım.cezbeden çok noktası var:bunlar xLoud diye bir ses teknoloji,Walkman app'ı (cidden süper bi müzik arayüzü ve ekolayzır ayarı),12mp kamera ve Hd ekran,bataryası yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor vs... Sarı ekran problemide denildiği gibi ilk partide vardı.artık yok diye biliyorum..düşünme al derim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic bir sorun yasamadim ben. Almanya`dan almistim Xperia S . Gayet stabilite.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhanist

quote:

Gerçekten batarya az gidiyordu,ama 4.0.4 güncellemesi ile 1 bazen 1,5 günü geçiriyor.

Tabi root edersem bu 2 güne de çıkar.

Root dosyası var bende 15 saniyede xperia yı root oluyor...
    denizci535@gmail.com a msj atarsanız yollarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia'yı cebime zor sığdırıyorum bir de s3 alırsam diye düşündüm yok yani acayip rahatsız bir telefon taşıma konusunda. elle dolaştırmakta görgüsüzlük olarak algılanabilir.
    bunun dışında tasarım anlamında arc'tan iyisi yok piyasada. performans olarak şunu söyleyebilirim arada nerden baksan 1000 liraya yakın fiyat farkı var ve bu kadar üstün olduğuna inanmıyorum s3'ün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 11 Ekim 2012; 14:21:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.