Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah hocam, efsane olmuş cihaz ama çok parmak izi bırakır.
  • Millet çerçevesiz tasarıma geçiyor sony ise çerçeveleri büyültüyor.

Milyar dolarlık şirketi kimler yönetiyor gerçekden yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Millet çerçevesiz tasarıma geçiyor sony ise çerçeveleri büyültüyor.

Milyar dolarlık şirketi kimler yönetiyor gerçekden yazık.

Japonlar oyle seviyor demekki. Sony kullanicilari dinlemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

Ois donanımsal olduğu söylendi

Eis yazilimsa diye biliyorum

• Çerçeve tasarım diye laf atanların çoğu abuk sabuk kılıfla telefon kullanıyor. 4,5 sene xperia S kullandım kılıfsız. Başına gelmeyen kalmadı bana mısın demedi. Xperia Z aldık kuzenime2 seneden fazla kullandı ve kendisi biraz sakardır. Kaşıntısı tuttu bi samsung galaxy ve iphone çoktan haşet etmiş oldu. Xperia Z yengemde halen taş gibi çalışıyor.

Benim için sağlamlık > ince çerçeve.

Ayrıca x serisi ile ciddi bi kamera atağı yapmıştı sony. Umarım daha da geliştirmişlerdir bu telefonda. 5 eksenli ois isabet olmuş. 4k, 4gb ram dan ziyade depolama alanının 64 gb olması daha önemli. Tek soru işareti kaç paraya satılacak. Şu lanet olası m9dan bi an önce kurtulmak istiyorum.
  • 5.5 inç ekran ve 157mm boy var heyt be. S7 edge 5.5 inç 150mm. lg g6 148mm 5.7 inç ekran var. eminim samsung s8+ 6.2 inç ekranla o boyuttan küçük olur. Birde sony telefon servisinin ne kadar kötü olduğunu çok iyi biliyorum. Bakın yanlış anlamayın sony bir sürü başka ürünüm var ama yapamıyor işte telefonu. ben şekilden ekran kasa oranına bakıyorum ne kadar küçük kasaya ne kadar büyük ekran sığdırırlarsa benim için iyi. özellikleri güzel duruyor. ama 5.5 inç bir telefona 157mm uzunluk hi,ç yakışmıyor. lg g2 kaç senelik telefon onun oranına bakın.

• Ekran kasa oranını iyileştirseler 10 numara telefon.

• Güzel telefon, hayal kurmaya devam :)
  • Güzel telefonda o kadar parayı bir telefona vermek, Sadece soru işareti.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

Çerçeve tasarım diye laf atanların çoğu abuk sabuk kılıfla telefon kullanıyor. 4,5 sene xperia S kullandım kılıfsız. Başına gelmeyen kalmadı bana mısın demedi. Xperia Z aldık kuzenime2 seneden fazla kullandı ve kendisi biraz sakardır. Kaşıntısı tuttu bi samsung galaxy ve iphone çoktan haşet etmiş oldu. Xperia Z yengemde halen taş gibi çalışıyor.

Benim için sağlamlık > ince çerçeve.

Ayrıca x serisi ile ciddi bi kamera atağı yapmıştı sony. Umarım daha da geliştirmişlerdir bu telefonda. 5 eksenli ois isabet olmuş. 4k, 4gb ram dan ziyade depolama alanının 64 gb olması daha önemli. Tek soru işareti kaç paraya satılacak. Şu lanet olası m9dan bi an önce kurtulmak istiyorum.

Hocam m9 kamera disinda iyi telefon aslinda.

• tasarım mukemmel değil haklısınız ama bır kesım var ki her tasarıma giydirip beğenmez aradıgını bulamaz.Merak ediyorum nasıl bi tasarım ister bunlar? Firma sabit kalsa sıkıldık derler değiştirse şuna buna özenmiş derler
    tuhaf gercekten
  • Yok hocam ekran renkleri bile ofsayt. Klavye leş. Android 7 ile iyice batirdilar. Klavye leş daha sayabilirim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Bence her şeyiyle harika olmuş. Z5 Premium kasası pek sağlam değildi umarım bu daha sağlamdır.

Kamerayı merak edenler için örnek

Eğer böyle slow motion video çekiyorsa efsane bir özellik olur

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Çekiyor hocam youtubeda bir sürü incelemede görünüyor. Efsane bir cihaz olmuş ama ben XZs in kasayı daha çok beğendim. En çok merak ettiğim fotoğraf kalitesi nasıl yeni sensörde yüzde 50 noise azaltılmış diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaktime1123 -- 27 Şubat 2017; 21:4:43 >
  • sony güzel telefon yapıyor ama şu ekran kasa oranını az küçültselerdi bu telefon kral olabilirdi

• telefon güzel ama çerceve oranını iyileştirmediler gitti.. bu sene anlaşılan 3500-4000 tl arası olacak telefonlar...
  • Xz serisine göre çok üst düzey bi cihaz olmuş. Tasarımı da baştan değiştirseymiş iyi olurmuş. Yeni bi telefon almak için sonyden beklediğim bu değil.

• XZ premiumda 5 eksenli sabitleyici, 4k videoda da çalışıyor. Güzel bi gelişme olmuş
  • Belki de aldığım son telefonuma gözüm gibi bakıyorum. :) Bu fiyatlardan, mecbur kalmadıkça telefon felan almam artık. NO tüketim no problem. :) Tahmin ettiğim satış fiyatı 3.899TL.

• Sabitleyicinin, 5 eksenli OPTİK imaj sabitleyici olduğunu vurgulamak gerekir. Malum Sony'nin en büyük eksiğiydi. 5 eksenli optik imaj sabitleyici beklenilen kadar iyi çalışıyordur da turnayı gözünden vurmuştur umarım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.