Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç alıp kullanan yok mu burada bi kaç izlenim alsaydık iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony xperia xz ile xz premium ( silver) arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz?
  • cengaveroğlu C kullanıcısına yanıt
    Xz ile Xz premium arasında kesinlikle Xz premium hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama xz premium çok büyük ve arkası ayna gibi olması nedeniyle hemen leke oluyor. xz ve xz 1 arasında kalsanız hangisini alırdınız?
    XZ1 hocam. XZ bitti artık. XZ1 Kasım veya aralık gibi de 9.0 ı alacak. Hem 835, 820 göre çok daha iyi performans sunuyor. Üstelik kamera açısından da XZ2 deki kamera ile aynı kamera olduğundan XZ1 yarın bir gün geliştiriciler tarafından custom rom yapılarak baya uzun süre kullanılabilir.
    SD820 ye custom rom çıkmıyor yani

Adamlar S2'ye oreo rom yapıyorlar 820 li cihaza yapmayacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Konuyu yarım anlamışsınız. Hangi cihaza ne kadar rom yapıldığını özellikle sony konusunda çok iyi biliyorum merak etme. Mesela z5 serisini alalın. XZ2 serisinde tema yöneticisi değişti. Daha çok özellik var ama bu oreo tabanlı olduğu için kimse nougat için uğraşmıyor. Zaten az satan Sony de birde geliştirici bulmak oldukça zor. Yıllardır sony kullanan Doomlord gibi bir adam da HTC u11 e geçti. Bunun benzeri yarın XZ için de geçerli.

yoksa XZ içinde rom yapılır. Hadi yaptılar diyelim XZ ile XZ1 aynı kefeye konmamalı bile. Android 8.0 ile gelen ve 10. bile alacağını bence kesin olan XZ1 varken XZ nedir?

Başka cihazlara rom yapılma olayına girmeyelim. Dediğim gibi geliştirici lazım.
    Çok değil sadece XDA'ya bir bakındım ve ROM olduğunu gördüm. Tabii benim cihazlar Samsung olduğu için XDA'nın Samsung bölümlerinde takılıyorum, Sony kısmını bilemem.

https://forum.xda-developers.com/xz-premium/development

Ama yeni cihaz alınabiliyorsa eskisine hacet yok o konuda haklısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş XZ için sormuştu hocam. Siz konuyu tam okumadan yorum yapıyorsunuz. Ona bakarsanız XZ için de rom var ama sorunlu. Daha toparlanmasına çok varken XZ1 veya XZ premium da böyle bir sorun yok. Çünkü donanım açısından XZ2 ile farkları yok gibi. Benim anlatmak istediğim bu yakın donanımlı olanlar da port daha rahat oluyorken ve XZ1 ve premium 10 güncellemesini bile alacakken Csutom romlarla nereye kadar.
    hocam cevaplar için çok teşekkür ederim. son olarak sony xperia xz veya xz 1 uygun alabileceğim güvenilir mağaza veya internet sitesi varsa yazarsanız sevinirim.
    bütçe meselesi tabi ama hocam bu saatten sonra xz alma xz1 al. Hepsi burada veya gittigidiyordan alabilirsin. Ben hepsiburadadan aldım sıkıntı yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.