Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon canavar gibi lakin 4k ekrana 3230 mah batarya az, en az 3500 mah olmalıydı o ebada...
  • Bugün gazetelere göz atarkan Timur Sırt adlı bir arkadaşın yazısı denk geldi, tam bir sayfa.
    Fuar izlenimlerini yazmış ve koca bir sayfada SONY nin ''S''İ yok. İşte Sony bu yüzden kaybediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 90sdance -- 4 Mart 2017; 8:40:45 >
  • 90sdance 9 kullanıcısına yanıt
    Yahu telefon fuarın resmi olarak en iyisi seçiliyor siz timur bilmem neyin yazısında yok diyorsunuz..
    telefonu kanepeden halıya düşürünce bile patlayacak ekranı alıp ek bir telefon parası daha ödersiniz..
  • Tasarım 10 nemara 5 yıldız olmuş, gelir gelmez alıyorum kafaya koydum.
    Emekli Promosyonuda aldım direk parayı buna yatıracağım.
  • Acaba sony neden samsung gibi ekran cozunurlugunu degistirme olanagi sunmuyor kullanicilara?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90sdance 9 kullanıcısına yanıt
    Gazetedeki editörlerden ne bekliyorsun hocam, teknolojinin T'sinden anlamayan hıyarlar köşe yazarlığı yaparsa olacağı bu. Bu lavuk büyük ihtimalle fuarı adam akıllı gezmemiş ona sağlanan paralarla Barcelona'da güzel bir turuistik gezi yapmış, İş haber çıkarmaya geldiğinde de ağızlarda pelesenk olmuş birkaç ürüne kendi yorumunu yapıp geçmiş. Nedir bu Türk haber editörlerindeki Sony nefreti ben anlamadım gitti, SDN'de geçen bir video gördüm, adam sony XZs'deki USB Type-C portuna bakarak inatla ''Ne yazık ki bu modelinde USB 2.0 kullanmış en azından bir Type-C beklerdik'' demez mi, cringe yaşadım adeta.

Türkiyede bu işi hakkını vererek yapan sayılı editör var hocam, çoğu ya birileri tarafından pohpohlanarak o birilerinin ürünlerinin reklamını yapan tipler, ya da teknolojinin t sinden bilhaber olan zır cahiller...

• Bu cihaza b.k atıp S8'i övenler aldıklarında sahip oldukları süre boyunca Samsung'un çöp ötesi yazılımıyla uğraşacaklar ve ana konuda yok şuydu yok buydu küfür kıyamet gidecekler...

Eee çerçeve az kalın olsun ama cihaz adam gibi olsun ki aletin görünümü müthiş olmuş, yazılımı desen android cephesinde tartışmasız en iyisi... Güncellemeyi de uz<un süre ve hızlı alıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 5 Mart 2017; 9:51:0 >
  • Bu fiyatlara artık 5 yılda bir telefon değiştirilir ayrıca bu parayı android haketmiyor.

• Huawei P10 Plus ile Sony Xperia XZ Premium arasında kararsız kaldım.

Huawei'nin kamerası ve servisi çok iyi ama işlemcisi kötü.

Sony'nin işlemcisi çok iyi; kamerası kağıt üstünde iyi ama gerçekte ne olacağı pek belli değil. Servisi ise soru işareti.

Sony'nin servisi hususunda tecrübesi, olumlu / olumsuz düşüncesi olan var mı?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce hafif ekranı yanlara taşmış telefonlarıda gördük ince telefon cabuk yamuluyor ekranı yanlara taşan telefonda yere düştüğünde ekranı çatlıyor

• Başlıkta uzmanlarımız yine Sony Mobile'ı batırmış.

Forumdaki bu müthiş uzmanlık kokan yazılardan sonra Sony firması Sony Mobile Division'ı kapatma kararı aldığını açıkladı...

Telefon fuarda yılın cihazı seçiliyor ama Sony Mobile batacakmış :)
  • Beyler Sony xperia xz compact dan haber yok mu. Gsmarena da sd835 ve HD ekran bilgileri var. Yine 19 mp kamera ve 960fps slowmotion çekim de yer alıyor gibi. Bence efsane olur o cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony tasarımı konusunda çok fazla yorum yapmaya gerek yok.
    Adamların bu işe telefon alanında bakış açıları şimdilik böyle.
    Ama şu gerçeği kabul etmek gerekir ki 2017 de şu ana kadar tanıtılan telefonların içerisin de 1. sırada olan marka ve model şu an budur.
    G6 eski bir sitem ile ve bu sisteme 3700 TL fiyat koyarak kendini bitirdi.
    S8 bence Note 7 faciası sonrası tam bir soru işaretiyken yenisinde ekstra hiç bir özellik ile gelmemişken 4400-5000 TL isteyerek benim için hiç bir al benilik sunmadı.
    Huawei P110 Plus fiyat olarak yüksek ama verdiği saat ile birde 6 GB Ram li modeliyle gelirse en azından G6 3700 TL iken 4100 TL ye tercih edilebilir.
    Sony fiyatıda muhtemelen 4000-5000 arası bir yerde olacak ama 3500 TL ile yeniden tutunmak için TR özel bir fiyat uygularsa tasarıma rağmen uçar.
  • Çok güzel olmuş telefon. Tasarım göreceli beğenmeyen arkadaşlara saygım sonsuz ben şahsen çok beğeniyorum kalite sağlam duruyor.

Kendim de XZ kullanıyorum zaten.

Batarya konusunda soru işaretleri olanlar birincisi Sony yazılımı çok efektif ve optimize, androidin iPhoneu derler yazılım açısından Sonye. İkincisi ve daha önemlisi sd 835te enerji verimliliği muazzam seviyelerde.

Yılın en iyi telefonu olabilir bence :)

• Xperia Z'den beri aynı kasayı basıp duruyorlar. Neredeyse hiç değişiklik yok. Z'yi zamanında çok beğenmiştim ama Sony bu kafayla fazla satamaz.

• Bir telefona o kadar para vermek hastalıktır.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Dünyanın çerçevesiz ekrana geçiş yaptığı bir dönemde Sony ısrarla altı sene önceki kasayı devam ettirmesinin bence hiçbir mantıklı açıklaması olamaz. Alttaki boşluğa tuş koysa bir nebze anlaşılacak ama boşluk yetmiyormuş gibi bir de ekrana sanal tuş koydun zaman bu Sony severlerle dalga geçmek gibi bir şey bence

Sony bu kafayı devam ettirdiği sürece televizyonda nasıl bittiyse telefonda da bitecek farkında değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbah -- 5 Nisan 2017; 7:28:3 >
  • Şeytandan nefsimden ve herşeyin fanından bağnazından Allah a sığınırım. TELEFON DOLU DOLU SONY nin HER ZAMAN YAPTIĞI GİBİ. Ancak 3 senedir aynı çerçeveler z2 ve z3 ten sonra bu anlayışı bırakmalıydı millet yuvarlak veya keskin kenarda takılı değil birçok kişi sony yi seviyor ancak 3 senedir her sene müthiş şeyler bekleyip o çerçeveleri görüyorum ve her sene sony fanları bunu savunuyor eskiden samsung apple fanı derdim sony ciside meizuda xiaomicisi de aynı eksiklik kusur hata 0 güzellik mükemmellik kalite ve iyi olan herşey kullandıkları firmada. HTC sesle övünüyor ve one m7 m8 m9 görmüş ve m7 ve m9 kullanmış ve hala kullanıyor bir kişi olarak benim xperia z2 min clearaudio plus ve dinamic düzenliyicisi açık halinin yanından geçmiyor bu cihazların son ses seviye ve ayarları ben bunu çok uzun dönem htc cilere anlatmaya çalıştım inanmadılar ve şuan kullanıyorum ne ses kalitesi nede yüksekliği m9 z2 nin yanında fısıltı gibi kalır. bu cihazda dolu dolu alanı pişman etmez ancak almak isteyipte almayan kişilerin esas sebebi kaba kalas kalın çerçeveli tasarım. z2 yi ne kadar yer düşürdüm sayısını bile bilmiyorum 3 senede 100 ü geçmiştir ancak cihaz sapasağlam. şuan z2 de m9 da elimde aynı işlemci ve hafıza boyutu olsa yine z2 derim.

benim için güzel sony tasarımları

xperia s
    xperia z ve zl
    xperia z2
    xperia z3

sanırım en iyisi z2 idi x xz z5 z4 bunlar bu cihazlara göre yüz karası

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.