Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.R.W.

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Sony ceo su Kaz önemli açıklamalarda bulundu. 2017 yılının muhteşem bir yıl olacağını ve alt ve üst çerçeve boşluklarına 3. havaalanı yapacaklarını söyledi :D :D

Hihihihihihi uhuhuhuhuhuh gülün de boşa gitmesin bari.

Sanane benim yazdığım yorumdan ?? Samsung, LG ekran kasa oranını gördükten sonra çok çirkin buluyorum o çerceveleri. Üstüne üstlük alt tarafta kapasitif tuşlar da yok o zaman o boşluklar ne orada ? Tii ye almak için yazdım herkes beğenmek zorunda değil ben beğenmedim başkası beğenir...
  • Nasıl taktınız bu tasarıma .Sony sadece türkiyede mi satılıyor. Belkide avrupa veya asya pazarında beğeniliyor Bu tasarım. Bu telefonun tek dezavantajı pili olacak galiba. 4K ekran ve pil oranı bu zamana kadar hiç iyi sonuç vermedi. Bakıcaz gelsin bi hele :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 28 Şubat 2017; 23:30:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 den iphone 7 ye geçtim inanılmaz mutsuzum.

Bundan sonra sony den baska telefon olmaz

Tasarimi da harika bence çerçeve azalticaz diye çıkartiyorlar sadecce cam gibi telefon ne tasarimi var ne çekiciliği

Ama az da olsa çerçeveden alinabilir en azindan sanal tuşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Arkadaş nedir bu milletin sony düşmanlığı anlamadım. Adamlar yıllardır milim milim ilerleyen kamera teknolojisinde son yıllarda gördüğüm en büyük innovasyonu yapmışlar. 960fps lan 960fps!!! Adam kalkmış bu ceceve büük ceceve büük bir bitmediniz. Tamam tasarım gelişebilir eleştirilebilir ama bazı şeyleri de görmek lazım. Tek taraflı yorum yapmamak gerekiyor. Adamlar dünyanın en iyi sensörünü yapmışlar. Apple da büyük ihtimal bunu kullanacak.

Sensör alanında yaptığı yenilik harika lakin sürekli gelişmek zorunda azizim, zira en büyük karlarından birini sensör bölümü sağlıyor. Çerçeve eleştirenlere kızma bence insanlar yenilik bekliyor artık çok normal.. Eleştiri çerçeve gibi gözüksede esas nokta tasarımın baymış olması..

• bence kendı telefonumuzu kendımız tasarlıyıp parcaları bırleştirelim..
  • Oooo çerçeveciler gelmiş.

4K HDR ekranı Samsung koysaydı şimdi internet sitelerinde ve burada tepkiler "whoooah" "inanılmaaazzz" "samsung yine yapmış" falan gibi şeyler olacaktı.

Apple'ı söylemiyorum bile zaten. Apple yapsa NTV ve CNN'de son dakika haberi olur. Ama tabi Apple böyle bir ekran koymayı hayalinde bile göremez.
  • Çerçevelerin büyük yada ufak olması estetikle ilgili bir durum. (daha ince çerçeve hatta kavisli yapı sağlamlığı eksi yönde etkileyen bir faktör ki orası ayrı konu)
    Sırf daha kalın çerçeveli diye bir telefon ne çöp olabilir nede kötü. Çok absürt yorumlar görüyorum dostlar.
    Snapdragon 835 i hem ilk kullanan hemde bünyesinde çok ciddi özellikler barındıran bir telefon olmuş. Tebrik etmek lazım Sony'i. 4K ekran ve HDR destekli olması ekran kalitesinin gene güzel seviyelerde olacağını gösteriyor. Sony ve HTC saf android e hemen hemen en yakın arayüzle telefon çıkartıyor. Bu yüzden kasma donma gibi durumları yaşayan kullanıcı azdır. M8 i yada Z3 ü elinize aldığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Şahsi fikrim ise şu yönde : 4K ekranın gereksizliği. Iphone 7 ekranına bir bakınız. 720p civarı bir çözünürlük sunarken gayet kaliteli gözüküyor. Renkleri de doğru veriyor. Bataryadan da tasarruf ettirmesi ve işlemciyi yormaması da cabası.

Daha düşük çözünürlük ile daha geliştirilmiş panellerin kullanılması bence çok daha mantıklı bir seçim olur. Ki biz bunu Z1C Z3C gibi modellerde de gördük zamanında.

• Kulağa çok hoş geliyor ama on yuze bakinca iPhone lar gibi ekran yuzdesi dusuk geldi.

5.5" ekran ve menubar.

Daha iyisi olabilirdi.

Diger dezeventaji da fiyati olucak.

Hayırlısı bakalim.

• Mükemmel bir cihaz olmasına rağmen, beni çok ilgilendirmese de eksi noktası burda da insanların abartarak tepki verdiği yüzde 68 kasa oranı. Yüzde 80lerdeki S8 ve G6 dan sonra bu oran sadece bizim ülkemizde değil dünya genelinde de aşırı tepki çekti. Bu tepkilerin bir sonraki modelde olumlu dönüşü olacağını düşünüyorum, ama stereo hoparlörlerden dolayı yüzde 75 üzerine çıkmaz bence. He yine de bunlar bu cihazın, 2017 nin en iyi cihazı olacağı gerçeğini değiştirmez. Videolarda bile bu kadar güzel görünen bi ekran canlı olarak baktığımızda nasıl bir deneyim yaşatacak merak ediyorum. XZdeki ekran bile harikaydı Sony ekran işini çözdü. Ön kamera XZdeki gibi rakipsiz olacak yine. Arka kamera için konuşmak erken doğru dürüst bi örnek yok ortada. Ama 960 fps video olayı çok ilgi çekiyor, kamera işini bilen insanlar ortaya çok hoş sanat eserleri çıkaracaklar bu özellikler. XZs ve Xz premium dışında herhangi bir model veya markada olmayacak tabi bu özellik. Kasası çok parlak bu arada, XZs kasası daha hoş duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaktime1123 -- 1 Mart 2017; 15:7:17 >

• ne ilk 835 li telefon aga. telefon çalışmıyor resmen.cihazın içine 835 koyup gösteriye çıkarmışlar.

tasarım kötü. 4k ekran gereksiz.vede telefon çalışmıyor an itibariyle. sony gene çuvallamış amiyane tabirle.
  • Şuraya
    alınmaz, çöp, sabun, fotoğraf çerçevesi v.s. yazanların %90'ının o telefonu alacak parası yok. uzanamadığı ciğer misali forum mesajlarında miyavlıyor gariple.

zenginin malı çenenizi yoruyor gençler

• Olmuyor sony değiştir artık şu tasarımı.

• 30 ms ( 0.03 saniye ) fotograf icin cok hizli tepki suresi. Fotograf konusunda cok basarili olacak gibi. Ama 960 FPS video modu icin cok uzun degil mi? Kamerayi saga sola cevirirken odaklanana kadar 30 kare gecmis olacak. Bu modda cok basarili olmasi zor gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: amazoon

ne gerek var 4k ekrana cok gereksiz buluyorum ayriyeten şimdiki telefonlar ekran büyütme konusunda birbirleriyle yarışıyorlar en ideal ekran 5.0 inç büyük ekran isteyenler gitsin tablet kullansınlar

Hocam zihnimi okumuşsunuz.
    Aynen 5" ekran, FHD çözünürlük, üst ve alltan biraz daha az çerçeve.Ayrıca bi zahmet telefonu ince yapmaya çalışmasınlar, sonra eğiliyor büğülüyor.9-10 mm kalınlık mis.Hem o kalınlığa sağlam batarya da koyarsın mis gibi olur.
  • aYNI ÖZELLİKLERİ hiç çalmadan kırpmadan
    Compact model yaparsa ve de 4.6 yerine 4.8 inç ekrana koyarsa tadından yenmez..
  • sony bu tuğla tarzı tasarımdan vazgeçmezse batmaya doğru yol alır gibime geliyor. estetik olarak çok kötü duruyor aga. alttan ve üstten kocaman siyah şeritler.üstüne bide sanal tuşlar var.

6'' lik ekran olacağı yerde 5.5 '' lik ekran var.sanal tuşlarıda ekledi mi 5.3'' lik ekran sunuyor 6'' lik kasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

sony bu tuğla tarzı tasarımdan vazgeçmezse batmaya doğru yol alır gibime geliyor. estetik olarak çok kötü duruyor aga. alttan ve üstten kocaman siyah şeritler.üstüne bide sanal tuşlar var.

6'' lik ekran olacağı yerde 5.5 '' lik ekran var.sanal tuşlarıda ekledi mi 5.3'' lik ekran sunuyor 6'' lik kasaya

Allah akıl fikir versin ne diyim. Yasın bayağı küçük galiba. Psikolojik sorunların da var. Pek üstüne gitmem.

• Ekranı iyi sığdırmışlar, az daha ekrana yer kalmayacakmış çerçeveler yüzünden :)

• Teknik özellikleri göz kamaştırıcı. Belleğin 4 gb seviyesine yükseltilmesi ve dahili depolamanın 64gb a yükseltilmesi güzel. Eleştirilerim ise kasa metal olabilirdi, sanal tuş yerine kapasitif tuşlar tercih edilebilirdi, alt ve üst boşluklarda iyileştirme yapılabilirdi...
  • Abi ekranın altı ve üstünde boşluk var diyonuZ da o ekran 16.9 olmalı ama ergonomi açısından telefonun oranı farklı olmalı oranı bozsa ona sövecez ayrıca s8 4k çıksa vaybe ne yenilik mükemmel fln diceksiniz bırakın bu işleri telefonun tasarımı sony severlerin hoşuna gidiyor teknoloji ve performans mükemmel çok iyi olmuş boşuna karalamayın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.