Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3,6₺ üzerinden hesaplayınca KDV, ÖTV ve TRT vergisiyle toplam 4500₺ yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep bir Sony telefon kullanmak istedim hatta android kullanacaksam bu sony olsun dedim ama abi ne olur artık şu ekran kasa oranını ayarlasınlar z3 den beri takip ediyorum git gide artıyor çerçeveler. En azından o sanal tuşları aşağıdaki boşluğa fiziksel olarak koy da o boşluğu kullanıyorlar o yüzden bırakmışlar diyelim.
  • bence 2-3 yıl önce xperia alanlar çok şanslı. yeni çıkan modellerin hiç farkı yok sürekli güncel takılıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    XZde 30 fpste baya iyi çalışıyor 4kda da çalışacak olması çok güzel. Bir de fotoğraf çekiminde aktif olsa efsane olur.
    Bakınız;https://www.youtube.com/watch?v=BpFIxamu2wY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaktime1123 -- 27 Şubat 2017; 23:13:40 >
  • Bunu sadece XZ premium ve XZs yapabilecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=Nt5VK-bb5yI
  • Çerçevenin telefonu var resmen.

• Diğer yabancı forumlarda, Youtube yorumlarına baktığımda herkesin ekranından, kamerasından dolayı ağzı açık kalmışken bizimkiler halen çerçeveye laf atma derdinde. Bu kafayla devam edin, böylelikle Samsung gibi ortalık malı olmuyor Sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

quote:

Orijinalden alıntı: benhuraxu

Yeni nesil sabun.

papağan gibi her sene aynı sözü söyleyince ne oluyor acaba? Sırf artı almak için komik duruma düşüyorsunuz. Çocukça hareketler...

Sinirlenmede papağan gibi her 6 ayda bir aynı tasarım koyuluyor önümüze, yoksa bizde isteriz farklı şeyler demeyi

• Hocam hep olumsuz tarafına bakıyorlar işin, ben de isterim %75 ekran kasa oranı o da gelecektir inşallah ne diyelim. Onun dışında her yönüyle efsane bir telefon yapmışlar nedir bu çabalar anlamadım, çamur at izi kalsın.
  • Tank gibi telefon. Tebrikler Sony!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

3,6₺ üzerinden hesaplayınca KDV, ÖTV ve TRT vergisiyle toplam 4500₺ yapıyor.

Satamaz hocam. Bu fiyata sadece iphone plus alir millet. Bu gidisle sirketler piyasadan cekilir veya bu urunleri piyasaya koymaz ucuzlari koyar

• Ekran-Kasa oranı biraz daha iyi olsaymış güzel cihaz olmuş.

• heyecanla gelmesini bekliyoruz
  • sony bunu ilk defa yapıyor herkesten önce, fakat bravo diyemeyeceğim. 3-4 yıldır hep yılı geçmiş işlemciler kullandı ve ucuz satmamıştı.

• o alt üst boşluklarla bildiğin çöp yine.

oysa ki sony mevcut kasa çizgileirni koruyarak sadece lg gibi çerçeve inceltse 1 no olacak.

kafa yok adamlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Telefon harika ama sırf çerçeveleri yuzunden satin almayacagim.

Not: 3 yıldır Xperia Z2 kullanıyorum ve Sony'i cok severim.

Çerçeveleri olmasaydı ekran kasa oranı %80 olsaydı 4500 TL verebilecek miydin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Sabitleyicinin, 5 eksenli OPTİK imaj sabitleyici olduğunu vurgulamak gerekir. Malum Sony'nin en büyük eksiğiydi. 5 eksenli optik imaj sabitleyici beklenilen kadar iyi çalışıyordur da turnayı gözünden vurmuştur umarım.

Sürekli hale getirmişler mi o önemli hocam. Bazı senaryolarda 5 eksenli kullanılamıyordu.

• Aynı kasanın çerçevelerini inceltip satışa çıkarsa satışları uçacak.

Bu japonlarda ki inat nedir anlamadım ayrıca yine çakallık edip Xz premium da Ufs bellek kullanıp Xzs de yine eMmc bellek koymuşlar.

• bardağın dolu tarafına baksanız? O tasarımda olmasını istemeyen kadar benim gibi isteyen de var. Neden mi? Tek düşüşte paramparça olmasın diye. Tasarımı güzel diye aldığımız telefonun tasarımını kılıfla saklamayalim diye. Telefonu rahatça yan tutalim, rahatça oyun oynayabilelim diye. Sırf ekran olunca ne oluyor sanki? Telefonu nerenden tutacaksın. Süs diye almıyoruz telefonları. Kullanalim diye alıyoruz. Ha ayrıca çerçeveler incelince stereo hoparlörü de unut. O boşluklara hoparlör sığdırıliyor. Daha rahat kullanabilelim diye.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Ben de 2.5 yıldır z2 kullanıyorum. Çok memnunum. Sony'nin çıkardığı her telefonu yakından takip ederim bence Sony z2'nin üstüne telefon çıkaramadı. 3230 batarya zayıf kalmış z2 de bile 3200 lük batarya var. Bide alt üst boşluklar çok fazla, itici duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.