Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium: Snapdragon 835’li ilk telefon (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
0
Favori
10.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarım hatları çok sert olmuş .Özellikler harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ceo su Kaz önemli açıklamalarda bulundu. 2017 yılının muhteşem bir yıl olacağını ve alt ve üst çerçeve boşluklarına 3. havaalanı yapacaklarını söyledi :D :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Kvnç

bardağın dolu tarafına baksanız? O tasarımda olmasını istemeyen kadar benim gibi isteyen de var. Neden mi? Tek düşüşte paramparça olmasın diye. Tasarımı güzel diye aldığımız telefonun tasarımını kılıfla saklamayalim diye. Telefonu rahatça yan tutalim, rahatça oyun oynayabilelim diye. Sırf ekran olunca ne oluyor sanki? Telefonu nerenden tutacaksın. Süs diye almıyoruz telefonları. Kullanalim diye alıyoruz. Ha ayrıca çerçeveler incelince stereo hoparlörü de unut. O boşluklara hoparlör sığdırıliyor. Daha rahat kullanabilelim diye.

Ben bakılacak bi yan göremiyorum ki üstad; isteyenlere saygım sonsuz ama istemeyen fazla durumdaki Sony nin satışları ortada :) yani kırılsada kırılmasada insanlar önce bi cam jelatin ve koruma kılıfı kullanıyor telefonları için, sonradan çıkarıyorlarsa çıkarıyorlar yoksa dediğiniz gibi olsa kılıf sektörü batmıştı. Sony sevdiğim bi marka, marka algısı yüksek idi bir zamanlar ancak her sene donanım güncelleyip şubatta tanıtılan telefonu da Nisan hatta zaman zaman haziran ayında satışa sunmak sizce mantıklı mı? Ayrıca stereo olan hoparlörleri ses deneyiminde çığır açan yenilikler getirmedi. Teknoloji Ar-ge demek bi zahmet arge yapsın sevgili Sony, ona da bi çare bulsun. Yani beklentileri bi türlü karşılayamıyor firma ve inatla aynı yoldan gidiyor. Piyasada şu anda bi algı var, kasa ekran oranı düşük telefon algısı, Apple değilsen bu algıya uymak zorundasın ki Apple ın bile artık uyması gerekiyor yoksa yok olur gidersin. Sony nin piyasadan çekilmesini kendi adıma istemem ama gidişatını hiç iyi bulmuyorum. Yoksa markaya bi düşmanlığım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBB76B0A9 -- 28 Şubat 2017; 10:43:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4K ekrana o çerçeve yakışmamış! 4K ekranın tek artısı var. o da VR kutularında çok iyi VR deneyimi sunacak olması. Bu işle uğraşılmayacaksa 5.5"lik bir ekran için FullHD bile yetiyorda artıyor! 835 işlemci içinde 3xxx batarya yetersiz. 4000 mA ve üzeri bir batarya kullanılmalıydı ki 4K çözünürlükte telefonu uzun süre kullanabilelim. 1 günü çıkarsa iyi :) Bari hiç kullanılmadığında 0 enerji tüketse de kendini kurtarsa... :)

• Anladığım kadarıyla Sony'de diğer üreticiler gibi akıllı telefon sektöründe doygunluğa ulaşmış ve chipset üreticilerinin oyuncağı olmuş durumda.

Seneye de SD840 - 841 vb gelir RAM'ler 6-8 olur al sana 2018 model amiral gemisi.

Yenilik pek gelmiyor bu sektörde ve aşağı doğru bir ivmelenme , ki zaten başlamıştı, daha da hızlanacak...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 28 Şubat 2017; 12:5:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Sony ceo su Kaz önemli açıklamalarda bulundu. 2017 yılının muhteşem bir yıl olacağını ve alt ve üst çerçeve boşluklarına 3. havaalanı yapacaklarını söyledi :D :D

Hihihihihihi uhuhuhuhuhuh gülün de boşa gitmesin bari.
  • ne gerek var 4k ekrana cok gereksiz buluyorum ayriyeten şimdiki telefonlar ekran büyütme konusunda birbirleriyle yarışıyorlar en ideal ekran 5.0 inç büyük ekran isteyenler gitsin tablet kullansınlar
  • bomba özellikler ama kasa biraz daha güzel olabilir.
  • 2017 model çerçeveler

• iPhone 7 Plus 800$ ile gelirken iyi,

SONY XZ Premium 800$ ile gelirken AUUUVVVV....

Geçin bu çifte standartları. iPhone 7+ 'da SONY XZ Premium'un sahip olduğu özelliklerin YARISI YOK.

• YA ARKADAŞ HERKES DEMİYORMUYDU SAMSUNG SD 835 KULLANACAK VE BAŞKA HİÇ BİR FİRMA KULLANMAYACAK DİYE BENMİ YANLIŞ HATIRLIYORUM YADA BİLİYORUM.

• Yıl 2017 ekran kasa oranı yuh be yuh 5.5 inç 156mm boy ekran kasa oranı 68.4% rakipleri telefonların oranları LG G6 5.7 inç 148.9mm boy oran 78.6% SAMSUNG GALAXY S8 5.8 inç 140.1mm boy oran 84.4% SAMSUNG GALAXY S8 PLUS 6.2 İNÇ 152.4mm boy oran 88.6%. Bu alandaki rekor ise elmada İPHONE 7 PLUS 5.5 inç 158.2mm boy oran 67.7%

• tasarım kötü

4k ekran gereksiz .bataryayı ve performansı kötü etkiler.

sonunda sony mobile kısmınıda kapatır.bu gidişat iyi değil.
  • Tasarım bence şık güzel duruyor gümüş rengi çok beyendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Telefon harika ama sırf çerçeveleri yuzunden satin almayacagim.

Not: 3 yıldır Xperia Z2 kullanıyorum ve Sony'i cok severim.

Çerçeveleri olmasaydı ekran kasa oranı %80 olsaydı 4500 TL verebilecek miydin ki?

Evet alirdim muhtemelen.

• 3arbar kullanıcısına yanıt
    He zaten cihazı kullandın günü çıkamadığını anladın sen dedin diye de dükkanı kapatacaklar..

Önce bi telefon çıksın da kullanıcı yorumları gelsin de ondan sonra haklıysan bu tür yorumları yaparsın.

Sony şarj konusunda üzmedi elinde powerbank ile dolaştırmadı..

Beklentiler:Sony battı Sony mobil bölümü kapattı kapatacak

Sonuç: lg mobil bölümde küçülmeye gitti

Beklentiler:Sony bu yıl kesin battı mobil bölümü satıyor

Sonuç:HTC Türkiye çalışanlarını işten çıkardı

Bu yıl yine aynı beklentiler:Sony battı batıyor

Bakalım bu yıl hangi firmada küçülme olacak..

Bu geyiğin modası geçmedi mi? Batmıyor işte batmıyor, ne bu her sene her sene battı batacak muhabbetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breaktime1123 -- 28 Şubat 2017; 21:30:21 >
  • Arkadaş nedir bu milletin sony düşmanlığı anlamadım. Adamlar yıllardır milim milim ilerleyen kamera teknolojisinde son yıllarda gördüğüm en büyük innovasyonu yapmışlar. 960fps lan 960fps!!! Adam kalkmış bu ceceve büük ceceve büük bir bitmediniz. Tamam tasarım gelişebilir eleştirilebilir ama bazı şeyleri de görmek lazım. Tek taraflı yorum yapmamak gerekiyor. Adamlar dünyanın en iyi sensörünü yapmışlar. Apple da büyük ihtimal bunu kullanacak.

• Backlight drive varsa o ekranda ; rakipsiz olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.