Şimdi Ara

SONY XPERIA Z SU GEÇIRIYOR !!!! (20 cm 2 Dk suya maruz kaldı) Alacak Olanlar Uzak Dursun ve okusun.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
8
Favori
51.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omryildirim

Dün Xperia z almıştım. Akşam musluğun altında çalkaladım ve kuruladım. Birşey yoktu, az önce fotoğraf çekecektim, bir baktım arka kamera buhar yapmış. Çok üzgünüm şuan

Arka kameranın buharı geçti. Ama artık rahatça suya sokamam. Garantiye göndereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z hakkında atıp tutan arkadaşlara bir çift lafım var aşağıdaki videoyu iPhone veya Samsung ile çekip koyunda bir izliyelim bakalım. Videoyu ben kendim çektim sıcak suyada soktum tuzlu suyada en ufak bir problem yaşamadım yaşayanlarada sizin hatanız demiyorum fabrikasyon hata olabilir sonuçta kul yapısı ama bir kaç kullanıcı böyle bir sorun yaşamış diye bir markayı komple kötülemek kedi ciğer ilişkisine benziyor. Ben Z almadan önce iPhone 5 alıp kullandım bana göre olmadığını düşünüp sattım ama şirkette kullanan ve çok memnun olan bir sürü arkadaşım var. Eşimde S3 var oda ondan çok memnun ki ekranın renklendirme olayına bende hastayım HTC ise iPhone dan önce kullanıyordum oda çok güzel ve başarılı bir telefondu. Sonuç olarak ihtiyacınızı hangi marka karşılıyorsa o telefon güzeldir ama diğer markalara sürekli bok atmaya çalışmak neden anlamıyorum..

Xperia Z Sualtı Çekimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaykolic -- 24 Temmuz 2013; 18:22:32 >

• quote:

quote:

Dün Xperia z almıştım. Akşam musluğun altında çalkaladım ve kuruladım. Birşey yoktu, az önce fotoğraf çekecektim, bir baktım arka kamera buhar yapmış. Çok üzgünüm şuan

Arka kameranın buharı geçti. Ama artık rahatça suya sokamam. Garantiye göndereceğim

Bu sabah,telefonu tekrar musluğun altına Soktum, bu sefer video çektim, arka kameranın buharlasmasini bekliyordum, biraz bekledim olmadı. Sonra videoyu kapattım, 5dakika sonra kamera yine buhar yaptı, bununla kalmadı, ekrana sağ alt köşeden şu girdi. Şu an ekranın sağ alt köşesi renk olarak gitmiş durumda. Bugün garantiye göndereceğim, Sony Avrasya garantisindeydi cihaz. Teknosa'dan almıştım. Umarım kullanıcı hatası demezler, cok saçma olur derlerse, suya sokmadan önce videoda bütün kapakları göstermiştim kapalı olduğu görünsün diye. Bir heves aldığım telefon, umarım başıma bela olmaz. Bu telefonu almıştım, sözde havuzda şu altı çekimi yapacaktım. Umarim değişim yaparlar ve umarım değiştirilen cihaz problemsiz olur.

• tuzlu su yani denizde video çektim ve sonra şişe suyu ile de temizledim-kuruladım. sık sık yağmurda da kullandım. arada toz olunca da musluk altında yıkamaktayım şu ana kadar bir sorun olmadı. belki sonra olur onu da bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaykolic

Xperia Z hakkında atıp tutan arkadaşlara bir çift lafım var aşağıdaki videoyu iPhone veya Samsung ile çekip koyunda bir izliyelim bakalım. Videoyu ben kendim çektim sıcak suyada soktum tuzlu suyada en ufak bir problem yaşamadım yaşayanlarada sizin hatanız demiyorum fabrikasyon hata olabilir sonuçta kul yapısı ama bir kaç kullanıcı böyle bir sorun yaşamış diye bir markayı komple kötülemek kedi ciğer ilişkisine benziyor. Ben Z almadan önce iPhone 5 alıp kullandım bana göre olmadığını düşünüp sattım ama şirkette kullanan ve çok memnun olan bir sürü arkadaşım var. Eşimde S3 var oda ondan çok memnun ki ekranın renklendirme olayına bende hastayım HTC ise iPhone dan önce kullanıyordum oda çok güzel ve başarılı bir telefondu. Sonuç olarak ihtiyacınızı hangi marka karşılıyorsa o telefon güzeldir ama diğer markalara sürekli bok atmaya çalışmak neden anlamıyorum..

Xperia Z Sualtı Çekimi

harika bir su altı. ben kumdan başka zemini olan suya girmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chaykolic

Xperia Z hakkında atıp tutan arkadaşlara bir çift lafım var aşağıdaki videoyu iPhone veya Samsung ile çekip koyunda bir izliyelim bakalım. Videoyu ben kendim çektim sıcak suyada soktum tuzlu suyada en ufak bir problem yaşamadım yaşayanlarada sizin hatanız demiyorum fabrikasyon hata olabilir sonuçta kul yapısı ama bir kaç kullanıcı böyle bir sorun yaşamış diye bir markayı komple kötülemek kedi ciğer ilişkisine benziyor. Ben Z almadan önce iPhone 5 alıp kullandım bana göre olmadığını düşünüp sattım ama şirkette kullanan ve çok memnun olan bir sürü arkadaşım var. Eşimde S3 var oda ondan çok memnun ki ekranın renklendirme olayına bende hastayım HTC ise iPhone dan önce kullanıyordum oda çok güzel ve başarılı bir telefondu. Sonuç olarak ihtiyacınızı hangi marka karşılıyorsa o telefon güzeldir ama diğer markalara sürekli bok atmaya çalışmak neden anlamıyorum..

Xperia Z Sualtı Çekimi

Hocam videoyu çektiğiniz yer neresi acaba?

• Benim de telefonum su geçirdi. Havuzda deneyeyim dedim. Normal fotoğraf video her neyse çekti, sonunda ekran kendi kendine gitti. Şimdi eve geldim bildirim ışı kırmızı yanıp sönüyor. Ön ve arka kamerada buhar var. N11'den almıştım telefonu, ne yapabilirim?
  • Benimde Başıma geldi Su Geçirmez Diye Telefon Aldım Maalesef telefon su Geçirdi Tatildeydim Su geçirmiyor Diye
    Sulu İşlerden Geri Kalmadım Çocuklara Duş Aldırırken telefonu sudan sakınmadım Cebimde Su aldığını Gördüm Kapaklarını sıkı sıkı kapatıp yaptım bu işlemleri Sonye inanıp Ama malesef telefon İptal Oldu İşin En Kötüsü İse Ankara Teleserviste Telefonu Teslim Alan bıyıklı arkadaş Telefonu İncelemeden Göz ucuyla Bakıp Kapakları açık kalmış Ondan Su Almış Dedi Aptal yerine Konmamamak için o kadar para verip Böyle Salakça Bişi Yapmayacağımın Altını çizmek Zorunda Bırakıldım Garanti Dışı Anası Danasını Geçer dedi Tuhafıma gitti Israrım Olunca Şifaen Gönderelim Baksınlar Dedi Benim Söyledigimden Farklı Birşey Çıkmaz Deyip Kararı O Anda verdi Umarım Buna Bakacak Olan Kişiler de Onun Kararına göre Sonuç Çıkarmazlar Bu Yaklaşımla Sonynin Karalanacagı Kesin Telefonu Sony company tokyo merkeze göndermeyi düşünüyorum. Belki onlar hatalarının farkına varırlar

• Su kaçtığını görünce neden garantiye göndermek yerine suya atma girişiminde bulundun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt
    telefonu sudan sakınmadım Cebimde Su aldığını Gördüm Kapaklarını sıkı sıkı kapatıp yaptım bu işlemleri KAPAKLARI KAPALIYDI ANLAMINDA YAZDIM @thestell
  • interestedintech33 kullanıcısına yanıt
    Ayvalık Tavşan Adası
  • quote:

quote:

quote:

Bu sabah,telefonu tekrar musluğun altına Soktum, bu sefer video çektim, arka kameranın buharlasmasini bekliyordum, biraz bekledim olmadı. Sonra videoyu kapattım, 5dakika sonra kamera yine buhar yaptı, bununla kalmadı, ekrana sağ alt köşeden şu girdi. Şu an ekranın sağ alt köşesi renk olarak gitmiş durumda. Bugün garantiye göndereceğim, Sony Avrasya garantisindeydi cihaz. Teknosa'dan almıştım. Umarım kullanıcı hatası demezler, cok saçma olur derlerse, suya sokmadan önce videoda bütün kapakları göstermiştim kapalı olduğu görünsün diye. Bir heves aldığım telefon, umarım başıma bela olmaz. Bu telefonu almıştım, sözde havuzda şu altı çekimi yapacaktım. Umarim değişim yaparlar ve umarım değiştirilen cihaz problemsiz olur.

benim Xperia go da bu durum oldu telefon su aldı...servise gitti.SIVI TEMASI VAR.....Garanti dışı...bu durumda ANAKART değişecek 480TL ödemeniz gerekir dediler..Telefonun fiyatı da 650TL:Bende servisden SIVI TEMASI VAR YAZISINI VE TELEFONU YAPTIRMADAN ALDIM.01/08/2013 TARİHİNDE HAKEM HEYETİNE BAŞVURDUM...ŞİMDİ BEKLİYORUM......
    Geçmiş olsun arkadaşım...Telefonun gitti.Yapacak tek şeyin var...O DA TELEFONUNUN FİYATI.1500 TL NİN ÜSTÜNDE OLDUĞU İÇİN HAKEM HEYETİNE DEĞİL.....TÜKETİÇİ MAHKEMESİNE VEREÇEKSİN....VE DE BEKLEYECEKSİN....

• Benim xperia. Z de maalesef ses şiddeti bayağı azaldı.suyla temasının üzerinden neredeyse 2 hafta geçti.hala kurumadı heral hoparlörde ince bir cızırtı var.Hoparlör patlamış olabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydin82 -- 29 Ağustos 2013; 11:38:49 >
  • Yani bazıları sony ye .ok atma falan filan diyorlar ya gerçekten çok üzülüyorum.Adamlar resmen yaptıkları ürünleri (10 sene önceki sony lere kesinlikle lafım yok) müşterinin üzerinde deneyip mağdur ediyorlar.sony Vaio var evde bir tane fan gürültüsünden Artık pc kasasının içine soktum rahat ettim.Xperia z nin de akıbeti böyle olacak herhalde.Valla yazık.yemin ettim bu sony den bir daha bir şey almayacam diye.yine tutamadım sözümü gittim aldım şimdi işin yoksa garantiyle şunla bunla uğraş dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydin82 -- 29 Ağustos 2013; 11:47:39 >
  • HIZLI AL.COM.METRO.VE GOLD SİNGAPUR PAZARININ MALLARINI TÜRKİYE PAZARINDA SATIYORLAR.VE İNSANLARIN SONY İLE İRTİBATINI KOPARTMAK İSTİYORLAR..AMA BE SİNGAPUR SONY!E MAİL ATTIM.

BURALARDAN SONY ALIRKEN DİKKAT EDİN SORUN YAŞARSINIZ KISACASI PARANIZ FAZLA İSE ALIN.YOKSA KESİNLİKLE ALMAYIN..AŞAĞIDA SONY TÜRKİYENİN BANA VERDİĞİ CEVAP......DİKKATLİ OLUN

Sayın .........
    Sony Xperia Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorununuzla ilgili olarak, 35511................IMEI numaralı Sony Xperia™ Go model telefonunuz Singapur'da satılmak üzere üretilmiştir.

Sony Mobile distribütörleri haricinde Türkiye'ye giriş yapmış Sony Mobile ürünlerinin Türkiye'den alınmış faturaları ile Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servislerimizden Garanti Kapsamında destek alamazsınız.

Sizi ayrıca bilgilendirmek isteriz ki Sony Mobile Türkiye yetkili teknik servisleri Arvato Teleservice ve Asya Telekomünikasyon firmalarıdır.

Cihazınız hakkında teknik destek için +90 212 473 77 77 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimiz, servislerimiz ve teknik desteğimiz ile ilgili daha ayrıntılı bilgi içinwww.sonymobile.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bilmenizi isteriz ki 7 gün içerisinde yanıtlanmayan e-postalarınız sistemimiz tarafından otomatik olarak kapatılır. Daha sonra ki iletişimleriniz teknik birimimize ulaşmayacaktır bu yüzden yeni bir sorgulama başlatmanız gerekecektir.

Saygılarımızla,
    Berk Denizoglu

Sony Xperia Müşteri Hizmetleri

• ne oldu son durum?
  • Ben memnunum su falan geçirmiyor telefonum. Uzak durulacak bir durum da yok zaten. Sony'den başka cep telefonu kullanmam. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

ne oldu son durum?

Hala Hakem heyetinde sırada bu günlede haber gelir..Bakalım ne olacak.Gold,Hızlıal.com dan alınan sony lerde ESS servis telefonun su aldı.kullanıcı hatası demeye devam ediyor.Bakalım.Hakem heyeti ne karar verecek bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

ne oldu son durum?

Hala Hakem heyetinde sırada bu günlede haber gelir..Bakalım ne olacak.Gold,Hızlıal.com dan alınan sony lerde ESS servis telefonun su aldı.kullanıcı hatası demeye devam ediyor.Bakalım.Hakem heyeti ne karar verecek bekliyorum...

son durum nedir hocam? aynı sorundan muzdaripim yasal yollara başvuracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinalFrontier

quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

quote:

ne oldu son durum?

son durum nedir hocam? aynı sorundan muzdaripim yasal yollara başvuracam.

Hala beklemedeyim Hakem heyetinde çok sıra var...1-3 ay arası dediler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.