Şimdi Ara

Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü (789. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.795
Cevap
77
Favori
593.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tikka

Sony Xperia Z1 Compact/Z1f - Официальная прошивка
    D5503, SO-02F, Z1 mini, Honami mini, M51w
    Описание Z1C | Описание Z1f | Обсуждение » | Прошивка | Кастомные прошивки » | Прошивка MIUI (OS 4.4.x) » | Модификации и украшательства »| Покупка » | Аксессуары » | Брак »| Клуб владельцев »

Спойлер (Официальные прошивки)
    SO02f 14.1.H.1.281 (4.2.2) deodex
    SO02f 14.1.Н.2.119 (4.2.2)
    ------------------------------------------------------
    Yukarıda yanında "deodex" yazan rom.

https://drive.google.com/uc?id=0B6bKFkCe1u1RQUZDSmZuNWNyeHc&export=download

Ya da:
     Sony Xperia™ Z1 Compact Ana Konu - Kullanıcılar Kulübü

Allah razı olsun arkadaşım çok sağol

• ekranı kıırık z1 compact var elimde satmayı düşünmüyorum ama nasıl değerlendiririm die düşünüyorum
  • Selam Arkadaşlar! z1 compacta naugat yüklemek istedim ama öncelikle twrp 3.x bir sürüme güncellemek gerekiyor. Bu güncellemeyi bir türlü yapamadım. Halihazırda 2.8 sürümü yüklü. Twrp manager ,rash ,flashify(donup kalıyor çalışmadı) denedim ama bir türlü beceremedim. 2. sürümünü xzdualrecovery ile yüklemiştim ama 3.x sürüm xzdualrecovery de yok. Yardımcı olabilecek birileri var mı acaba? Teşekkür ederim.
  • KaNaT kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke bir bakın, işinize yarayabilir. Nougat için hangi custom rom'u yüklemek istiyorsunuz?

How To Root And Install TWRP Recovery For Sony Xperia Z1 Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 31 Ekim 2017; 10:41:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Aşağıdaki linke bir bakın, işinize yarayabilir. Nougat için hangi custom rom'u yüklemek istiyorsunuz?

How To Root And Install TWRP Recovery For Sony Xperia Z1 Compact

Sudamod-71.2-201709010042-unofficial-amami Bunu yüklemek istiyorum. Twrp 3.x istiyor en az. Önce bu sorunu halletmem gerekiyor. Nougat için öneriniz var mı?
    Bende Nougat yüklemek istiyorum. Merak ettiğim için sormuştum. Linkte, twrp'nin unofficial 3.1.1-0 sürümü var. Ama denemediğim için sonuç ne olur bilemiyorum.

TWRP Recovery (3.1.1-0)
  • quote:

Bende Nougat yüklemek istiyorum. Merak ettiğim için sormuştum. Linkte, twrp'nin unofficial 3.1.1-0 sürümü var. Ama denemediğim için sonuç ne olur bilemiyorum.

TWRP Recovery (3.1.1-0)

Dosyayı buldum ama bir türlü yükleyemiyorum sorun orda. Yüklendi görünüyor ama 2.8 le açıyor twrp yi hala

Önşart olarak bootlader kilidinin açık olması gerekliymiş. Sizinki açık mı?

Pre-requisite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 2 Kasım 2017; 21:47:7 >
  • quote:

Önşart olarak bootlader kilidinin açık olması gerekliymiş. Sizinki açık mı?

Pre-requisite

Açık evet hatta DRM keyleri yedeklemeden açmak gibi bir salaklık yapmıştım. Bu bilgiyi daha sonra öğrendiğimden :)
    Ne yaptınız, romu yükleyebildiniz mi?
  • Sony yapmış ama hala eskimedi benim z1 compact ,
    Sadece ben yaşlandım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 26 Aralık 2017; 22:12:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar z1 compact anakartı bana lazım elinde olan varmı? ekranı kırık olan vb. ama anakart saglam olan.
  • Arkadaşlar kullanan varmi z1c yedek telefon olarak almayi dusunuyorum. 400tl ye değermi 2.el alcam.

• badmobil kullanıcısına yanıt
    2014 yılından beri kullanıyorum. Hâlâ yeni bir telefon almayı düşünmüyorum. Eğer donanımsal ya da yazılımsal bir sorun yoksa alabilirsiniz. En fazla 100-150 TL'ye batarya değiştirip kullanmaya devam edersiniz.
  • Bu cihazı halen kullanan varmı

Lte açık iken kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: VRMS

Bu cihazı halen kullanan varmı

Lte açık iken kaç saat ekran süresi alıyorsunuz

Var.
    Süre bataryanın durumuna göre değişir, bir ölçü olmaz.
  • Bu telefonda en sorunsuz android sürümü nedir arkadaşlar?
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Bence 4.4.4
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saatten sonra Custom rom takviyesi yapılması lazım. Ama yok ben onunla uğraşamam dersen Kitkat gayet verimli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikka

Bence 4.4.4

4.4.4'ü nereden bulacağız dostum nereden indiriliyor ki? en son sürümü yüklesem sorun olur mu? bir arkadaş sorunsuz kullanıyormuş 5.1mi ne sanırım..
  • 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.