Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antonidas

Z1 mini lg g2 i'nin rakibi değildir.
    Birisi rahat kullanılan ekran boyutu ve yüksek kasa kalitesi ile ön planda.
    Diğeri büyük ekran yüksek performans uygun fiyatı ile ön planda

Edit:

Z1C-Rahat kullanılan ekran boyutu, yüksek kasa kalitesi ve yüksek performans üstelik su geçirmez..
    G2-Küçük kasa büyük ekran ve yüksek performans.

Z1C, G2'den performans olarak üstün yanıltıcı bir yorum olmuş biraz kusuruma bakma az ekleme yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmmdZdmr -- 19 Şubat 2014; 18:59:01 >
  • Cihazın çıkış tarihi mart ayına ertelenmiş, btsony.com'a mail attım aşağıdaki cevap geldi;

Sayın Tamer bey;

Daha önce Şubat 20 olarak bizlere bildirilen Z1 Compact’ın Türkiye satış tarihi, Sony Eurasia’dan dün gelen bilgiye göre ertelenmiş ve Şubat ayı içinde ürün sevkiyatı olmayacağı bilgisi kesinlik kazanmıştır.

Henüz Mart’ın kaçında ürün sevkiyatlarının yapılacağı ise açıklanmamış olup, Sony Türkiye’den bize iletilecek yeni bir bilgiyi http://www.btsony.com/asp/search.asp?search=D5503 ürün sayfalarımızda sizlerle paylaşacağız.

Bilgilerinize sunarız.
    Saygılarımızla.

Gökhan Çoker

Btsony Online: Brandium Ataşehir Rezidans R4 Blok Kat:3 D:21 Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Caddesi No:23 Ataşehir - İstanbul
     Tel: 0850 302 98 00 |  GSM: 0530 281 16 16

• quote:

Orijinalden alıntı: Melike Y.

TRye ne zaman gelir?bilgisi olan?

btsony ve hepsisony siteleri ön siparişe açtı bile şubat'ın 3. haftası için
  • Şu an satıştaymış £356, €433, $594, 1,305.00 TL
  • Fiyatı 1999TL olarak güncellemişler
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    one mini de yiyordu ortalığı hani her türlü elde patlar m8
  • 1999 tl ye kimse almaz bunu
  • Yuuhh ulan fiyata bakarmısın ne heveslenmiştim 1500'den girecek 7 aya düşer vs vs hayaller kurdum kimsede almıcak yuh valla yuh fiyata bak :)
  • 1439 tl fiyata ön siparisle almak lazımmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liraya bunu alacak çıkarsa ya parası çoktur ya da aklı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Şaka mısınız kardeşim adamlar o işlemciyi o pille ufacık telefona sığdırmış hala çerçeve diyorsunuz

küçük kasaya bunu sığdırma ile ekranı bilerek küçük tutma ayrı olaylar ama hocam. bu telefonun ekranının kasasına oranla küçük tutulmasını eleştirenler senin bahsettiği pil sığdırma ve kaliteli işlemci gibi konularda zaten seninle hemfikirdirler.

böyle bir mini çıkmışken ayrıntılara kaılmayalım artık demişsin ama ben kendi adıma böyle düşünemiyorum. bir telefonda istemediğim bi özellik varsa özellikle gözüme batıyo.
  • Guzel bir telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Şaka mısınız kardeşim adamlar o işlemciyi o pille ufacık telefona sığdırmış hala çerçeve diyorsunuz

küçük kasaya bunu sığdırma ile ekranı bilerek küçük tutma ayrı olaylar ama hocam. bu telefonun ekranının kasasına oranla küçük tutulmasını eleştirenler senin bahsettiği pil sığdırma ve kaliteli işlemci gibi konularda zaten seninle hemfikirdirler.

böyle bir mini çıkmışken ayrıntılara kaılmayalım artık demişsin ama ben kendi adıma böyle düşünemiyorum. bir telefonda istemediğim bi özellik varsa özellikle gözüme batıyo.

Bildiğim kadarıyla güçlü işlemcilerin boyutu da büyük, ayrıca ısının atılması için gerekli bir şey çerçeve. G2nin yere düştüğündeki hali hala aklımda Her ne kadar nefret etsem de gerekli bir şey.

• 2000 liraya alan olmaz. z2 2.5 milyar o zaman
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Bildiğim kadarıyla güçlü işlemcilerin boyutu da büyük, ayrıca ısının atılması için gerekli bir şey çerçeve. G2nin yere düştüğündeki hali hala aklımda Her ne kadar nefret etsem de gerekli bir şey.

işlemci güçlenince boyutunun büyüdüğünü ilk defa duydum ama nekadar büyüyebilir ki? telefon boyutunu etkilemez bence.

çerçeve derken alt ve üstteki boşlukların kastetmiştim aslında. ekranın sağ ve solundaki boşluklar tabiki sağlamlık sağlayacaktır da alt ve üstteki boşlukları keşke daha az yapsa sony.

düşürünce kırılmasın diye kalın ve çerçeveli telefon almam ben şahsen, zaten çok dikkatli kullanyorum telefonumu ve ayrıca olabildiğince ince telefonları çok seviyorum.

• Telefon teknik olarak gerçekten çok güzel fakat 4.7 inç olsa on numara olurdu.
    Sana puanım 9,9 Sony

• 2000 TL nasıl bir fiyattır.

Sony gercekten başarısız bir firma olma yolunda ilerliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sharger

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Lg G2 var o fiyata.G2'yle yarışabileceğini sanmıyorum.

Hocam G2 den 100 tl ucuz
    Daha iyi malzeme kalitesi var
    Muhtemelen daha iyi kamerası olucak
    Daha performanslı olucak
    Sd kart girişide var

Hocam Ama G2 'nin çözünürlüğü daha iyi hatta ortalma piksel sayısı da daha iyi.Z1 compact'in daha iyi performans verip vermeyeceğini bilmiyorum ama vereceğini sanmıyorum G2 nin işlemcisi biraz daha iyi.G2'nin tek eksiği sd kart girişinin olması ama 12 GB'da öyle küçümsenecek bir rakam değil.Ayrıca G2'nin dizaynı çok iyi.Yani Z1 compact'i elime hiç almadım ama G2'yi tasarım konusunda geçeceğini sanmıyorum.Bir de sony'nin telefonlardaki arayüzününden pek hoşlanmıyorumBu biraz kişisel zevk meselesi de olsa yine de G2 arayüz tasarımı ve sadeliği bence çok daha estetik.Ayrıca bu telefonda yüksek ihtimalle ısınma problemleri olacaktır.2300 mah pil var çünkü.Son olarak da kamera kalitesi demişsiniz.Kamera kalitesinde öyle rakamlara fazla takılmamak lazım.İkisinin de kamerası çok iyi.İnternetten çekilen fotoğraflara bakın arasında hiçbir fark yok.Yani ben her türlü G2 diyorum.

Edit:LG'nin ziyaretçi modu, knock on gibi yeni teknolojik özelliklerini de unutmamak lazım.

Knock on ve yenilik

• Kıyametin alameti gibi bu da Batmanın alameti .bu kadar zamandır donanım olarak sürekli samsung lg gibi markaların gerisinden gelip tam iyi bişeyler yapmaya başlayınca nasıl olsa keriz çok bari fırsatçılık yapim olmadık fiyata satim diyor ama orta fazla keriz yok (sözüm meclisten dışarı) ticarette sürüm olmadan.yüksek fiyata az satarak ayakta duramaz not:uzun zamandır sony kullanıcısı sizin deyiminizde sonyfan I'm ama keriz değilim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir telefon
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.