Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Compact 'Z1 Mini' video ön inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
19.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİYATI 1400ü AŞARSA ALINMAZ. BÜTÜN ÜLKELERDE BU FİYATTAN SATILIRKEN TÜRKİYE ENAYİ Mİ?

• yok ya beyler 4.7 fln sallayın 4.3 tam yeri olmus hatta 2mm kalın olsa 4.0 inc olsa tam kararı olurdu iphone 4s i bilen bilir bnce en güzel boyut onda var ama şuan para olsa hiç düşünmeden z1 compackt alırım :D

• herkese merhaba ismim serdar bu haftasonu z1 compact (beyaz) cihazı 1999 tl fiyata bimeks'ten aldım. tek çekim+9 taksitle. 100 TL'lik hediye kuponu kazandım. daha önceden iphone 4 kullanıyordum şarj olarak 2300 mAh olmasına ve tüm gün elimde olmasına rağmen şarjı bana iyi gibi geldi. Tabi bunda 720p 'lik ekran da etkili. 4.4.2 yi de yükledim. Cihaz için arayüzü cok kullanışlı, geçişler cok hızlı diyebilirim. Cok grafik destekleyen oyun yüklemediğimden test etme fırsatım olmadı fakat Clash of Clans oyununda hafif bir ısınma vardı. Onun dışında hiçbir ısınma olmadı. Fotoğraf kalitesini beğendim. İlk benchmark testinde 35000 üzeri bir puan aldım. 20 küsür uygulama yükledikten sonra yaptığımda ise 34bin küsür aldı. Cihaz ile soru sormak isteyen arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

Fiyat konusuna gelince Sony'nin uygulaması doğru değil. Önceleri cok daha uygun fiyata ön sipariş aldılar. Baktılar ürüne talep var fiyatta hemen bir artışa gittiler. Ben pek bekleyemedim dolayısıyla ürünü aldım. 3 sene üzeri iphone kullandım ve artık telefon cok ağırlaşmış ve pil çok çabuk tükeniyordu. Z1 ve g2 de baktığım telefonlar arasındaydı. Boyutlarının küçük olması ve sağlamlık biraz da compact'ı tercih etmemi sağladı diyebilirim.

Herkese iyi akşamlar, saygılar..

• Ben de bu telefona niyetlendim, parasında da değilim ama acaba nasıl bir telefon mesela ses yongası nasıl? Şöyle kullanıcılardan güzel bir ayrıntılı inceleme iyi olurdu.

Kafama takılan 3 şey var?

Kamerası nasıl?
    Ekranı başarısız mı?
    kulaklık sesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Ben de bu telefona niyetlendim, parasında da değilim ama acaba nasıl bir telefon mesela ses yongası nasıl? Şöyle kullanıcılardan güzel bir ayrıntılı inceleme iyi olurdu.

Kamerası nasıl?
    Ekranı başarısız mı?
    kulaklık sesi nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Ben de bu telefona niyetlendim, parasında da değilim ama acaba nasıl bir telefon mesela ses yongası nasıl? Şöyle kullanıcılardan güzel bir ayrıntılı inceleme iyi olurdu.

Kamerası nasıl?
    Ekranı başarısız mı?
    kulaklık sesi nasıl?

video görünmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

quote:

Kamerası nasıl?
    Ekranı başarısız mı?
    kulaklık sesi nasıl?

video görünmüyor

Youtube kapalı hocam şu konudaki yöntemi uygulayın:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89781233

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abilerim ablalarım kardeşlerim ben yazın temmuz gibi iPhone 5s veya Sony Xperia Z1 alıcam z1 almak istemiyorum büyük boyutlu telefonlar sevmiyorum,kullanamıyorum.Malum minisi çıkınca şimdi,sizce :

iPhone 5S
    Sony Xperia Z1 Mini hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Abilerim ablalarım kardeşlerim ben yazın temmuz gibi iPhone 5s veya Sony Xperia Z1 alıcam z1 almak istemiyorum büyük boyutlu telefonlar sevmiyorum,kullanamıyorum.Malum minisi çıkınca şimdi,sizce :

iPhone 5S

soru yineleme.. güncelleme :)
  • bende almak istiyorum da yüksek fiyatları bence paralel ithalatta 1300 tl ler de teknosada 1800 tl ler de biraz daha düşsün alacam inşallah sırf sarj için almak istiyorum bıktım 2-3 batarya ile gezmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: naraka

quote:

Orijinalden alıntı: altobellix

Abilerim ablalarım kardeşlerim ben yazın temmuz gibi iPhone 5s veya Sony Xperia Z1 alıcam z1 almak istemiyorum büyük boyutlu telefonlar sevmiyorum,kullanamıyorum.Malum minisi çıkınca şimdi,sizce :

iPhone 5S

soru yineleme.. güncelleme :)

ufak telefon arıyorsun OK.peki başka ne ararsın?ben öne çıkan özellikleri yaziyim sen kendine yakın geleni seç.iki telefonun da boyutları hemen hemen aynı.

sony z1c:
    -daha büyük ekran
    -daha iyi pil performansı
    -daha iyi kamera
    -su,toz geçirmezlik
    -fm radyo
    -nfc ve bluetooth ile kolay dosya palaşımı
    -micro SD desteği ile hafıza artırma imkanı
    -fiziksel kamera tuşu (kapalı ekranda 1sn'de fotoğraf çekebilme)
    -sanal home tuşu

iphone 5s:
    -fazladan 720p@120fps video imkanı
    -parmakizi okuyucu (kişisel güvenlik açısından ben kullanmam)
    -daha yüksek ses çıkışı
    -kılıf vs. daha çok aksesuar bulma imkanı
    -güneş altında daha rahat okunur ekran
    -fiziksel home tuşu

bunun dışında android ve ios (itunes) kullanımında kendine göre +/- değerlendirme yapmalısın tabi.örneğin android'ler 18 ay güncelleme alırken ios'lar 3 yıl kadar güncelleme alıyor.sony daha çok şey sunmasına rağmen daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 4 Haziran 2014; 10:14:54 >

• alkoc kullanıcısına yanıt
    online mağazalarda sony garantili 1500tl'ye satılıyor.biraz araştır.
  • Kalınlığı böyle fazla tutmasalarmış on numara olurdu.bu fiyata fanları dışında alan olmaz.neredeyse 5s'le aynı para.5s yerine bunu alanada gülerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

Kalınlığı böyle fazla tutmasalarmış on numara olurdu.bu fiyata fanları dışında alan olmaz.neredeyse 5s'le aynı para.5s yerine bunu alanada gülerler.

5s kaç para ve 5s almak için neden ne olabilir bunun yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

Kalınlığı böyle fazla tutmasalarmış on numara olurdu.bu fiyata fanları dışında alan olmaz.neredeyse 5s'le aynı para.5s yerine bunu alanada gülerler.

5S 2 bin lira Z1C 1500 lira. Neredeyse demişsin bide
  • merhabalar
    ben bu telefonu almayı düşünüyorum
    aylardır kullanan arkadaşların yorumu nedir sıkıntı yaşadınız mı

ben teli arka cebimde taşımayı seviyorum kasa dayanıklı mı esneme kırılma felan olurmu
    yere düşürsek kasa renk atması çizilmesi oluyor mu kılıf kullanmak gerekir mi (kılıf kullanmayı sevmiyorum)
    şu an xperia active kullanıyorum

cevap verebilen olursa sevinirim teşekkürler
  • Benim de niyetm var

HB.com da 1400 TL
    ama ithalat garantili telefon bozulursa cok ugrasırız..

Z serisinde bir kaç yerde karşı tarafa ses boğuk ve anlaşılmaz gittiğini okumuştum
    Bizim arkadaşta Z1 ( comp değil ) vari konustuğunu anlamıyorum. bazen bozuk ses geliyor.

Güncelleme falan geldi mi cihaza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 7 Ağustos 2014; 13:49:59 >
  • zenfone 2 mi alıyım bunu mu

• zenfone 2 mi alıyım bunu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: adembaba25

zenfone 2 mi alıyım bunu mu

bunu al...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.