Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Telefon nasıldır arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1 hafta önce yeni aldım fakat bağzı arkadaşlar aklımı karıştırdı kamera çözünürlük kötü gibi fakat ben çözünürlükte hiç bir şey bulamadım gayet güzel resim çekiyor bağzı arkadaşlar su geçirdiğini söylüyorlar gerçekten doğrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytodd -- 13 Şubat 2014; 9:31:37 >

• Benim arkadaşım kullanıyor sadece gece çekimleri ortalama seviyede kamerası gayet güzel. Su geçirmezliğide bi dereceye kadar bence alıp suda bekletmek zararlı olur elbette.
    Bildiğim tek sorunu çok ısınıyor. Onun haricinde bana göre piyasadaki en iyi android cihaz.
  • Millete bakma z1 süper bir telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanma fırsatım olmadı ama genel olarak iyi bir cihaz olduğunu duydum. kamera da canını sıkma boşver milleti. sana göre iyi fotoğraf çekiyorsa sıkıntı yok.
  • Kesinlikle güzel bir cihaz.gönül rahatlığıyla kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gündür kullanıyorum telefon ile pc arasında bir cihaz ben memnun kaldım
  • bytodd B kullanıcısına yanıt
    Mükemmel cihaz hocam.

ayrıca su geçirmiyor değil suya karşı dayanıklı 1 metreye kadar
  • Ben z kullanıyorum sudan sakınırım telefonu. Zaten işin felsefesi olası su kaçırma muhabbetini engellemek biz telefon ısırınca buzluğa atalım diye değil :)

• Z1 kullanıyorum pişman değilim.sadece kamera biraz sıkıntı o kadar su testi.yaptım geçirmedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.