Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Telefon nasıldır arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yaklaşık 1 hafta önce yeni aldım fakat bağzı arkadaşlar aklımı karıştırdı kamera çözünürlük kötü gibi fakat ben çözünürlükte hiç bir şey bulamadım gayet güzel resim çekiyor bağzı arkadaşlar su geçirdiğini söylüyorlar gerçekten doğrumudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bytodd

Ben yaklaşık 1 hafta önce yeni aldım fakat bağzı arkadaşlar aklımı karıştırdı kamera çözünürlük kötü gibi fakat ben çözünürlükte hiç bir şey bulamadım gayet güzel resim çekiyor bağzı arkadaşlar su geçirdiğini söylüyorlar gerçekten doğrumudur ?

20 megapiksellik kamerasının hakkını vermiyor onun için olumsuz yorumlar çok bide tabiki su geçirme bazı cihazlarda oluyor garanti ise bakmıyor böyle sorunlara kullanıcı hatası diyor dikkat etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kasa yapısı kaliteli ve şık bir telefon. su geçirmezdir ama beklenti çok yüksek olduğu için kamerası biraz beklentilerin altındandır. bende z1 kullanıyorum memnunum
  • bytodd B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel fotoğraf çekmek istiyorsan doğru ışık ve açıyı yakalamalısın

• Akşam ev ortamında ayrıca gece dışardaki çekimlerde kumlu bir görüntü veriyor yeni gelen güncelleme ile sorun çözülür umarım
  • Telefondan genel olarak memnunum.olumsuz gördüğüm 2 şey var.biri wifi çekim gücü ve ara ara wifinin kopması.diğeri fotoğraf çekimi.çok denedim ettim.sadece gün ışığında,o da ışığı iyi alırsa çok iyi resim çıkıyor.onun dışında kameranın çokta bir şeyi yok.

• bytodd B kullanıcısına yanıt
    Kamera da çek kaldır özelliği yok.(yani kamerasına çok ince ayar vermen lazım doğru ışık ve doğru açı) yakalarsan çok güzel fotoğraflar çekebilirsin. Ben bir kaç fotoğraf çekmiştim gerçekten prof kameralar kadar güzel çekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.