Bildirim
Sony xperia z2 nin ön kamerası çok mu kötü ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Z2 daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z2 iyi ama ön kamerası kötü diyorlar.
Kendisi iyi ama cevresi kotu gibi olmus
E8 in on kamerasindan tabiki daha kotu cunku e8 5 mp lik genis acili bir on kameraya sahip. Ama ben de kameraya onem veren biriyim ve arka kamera olarak z2 fark atar diyebilirim e8 e su an kullanan biri olarak. Ha tabi sunu da kabul etmekteyim 20.7 mp biraz yalan. Bence g3 ve note 3 un kameralari z2 den cok daha guzel cekiyor
Arka kamera benim için pek önemli değil gazeteci olduğumdan mecuburen fotoğraf makinasıyla geziyorum ön kamera iyi olsun yetdr şu htc e8 in bataryada yüksek olsaymış süper olurmuş e8 diyosanız biraz daha araştırayım o zaman :)
e8'in on kamerasinin kotu oldugu nereden cikti, gayet yeterli -
Bence Z2 seçin e8'i ayakta tokatlar. Birkere batarya ram arka kamera su ve toz geçirmeme olarak daha üstün -
Batarya konusunda xperia z2 3200 mah htc e8 2600 mah ama htc daha fazla ekran süresi alıyor bataryada htc nin batarya performansı daha iyi. xperianın tek kötü yanı ön kamerası.
Batarya konusunda xperia z2 3200 mah htc e8 2600 mah ama htc daha fazla ekran süresi alıyor bataryada htc nin batarya performansı daha iyi. xperianın tek kötü yanı ön kamerası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X