Bildirim
Sony Xperia Z3 Su Geçirme Sorunu hk. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu gün cihazımın yenisi kargoya verilmiş çok sevindim.... -
Merhaba arkadaşlar bendede sony xperia x3 var vodofone ile 2 yıl tahütlü 26/10/2014te aldım, su girdi olay şu şekilde görçekleşti; bankta oturuyordum bankın hemen arkasında su varmış toprak zemin değil çim idi biraz su birikinti olmuş 10-15 cm derin en fazla montumun cebinden nasıl düştüyse düştü fark etmem bir dakika bulmamıştır hemen çıkardım çalışmaya devam ediyordu 5-10 dak. sonra dokunmatiği bozuldu saçmaladı iyice kapandı şimdi hiç açılmıyor düşmeden sağı solu darbe yok çim olduğu için yumşaktı aldığım vodafone bayisine götürmeyi düşünüyorum yada 1 hafta bekliyeyim kurusun bazı arkadaşlar öyle bekletim telefon çalış telefonu garanti kapasamı dışında bırakmalarından korkuyorum :( -
bugün telefonu vodafone verdim onlara sordum teleservice göndereceklerini söylediler iki sorunu vardır pil bilgisini doğru göstermiyor iki dokunamatiği belli yerlerde sağlıklı çalışmıyor dediim suya düştü diye söyletmediler anlarlar dedim bakalım ne olacak -
Malesef aynısı benimde başıma geldi arkadaşlar. 15 günlük cihaz musluk altında su geçirdi. Dokunmatik ekran hiçbir şekilde çalışmıyordu ancak telefonun diğer her şeyi çalışıyordu. Hatta akıllı bağlantı sayesinde kulaklığı takıp o şekilde bir gün müzik dinledim. Gelen çağrıları telefonu kulağıma götürüp açtım. n11 den Sony garantili almıştım. Sonyi aradım telefonu kutu içeriği ve fatura ile birlikte KVK ya gönderin "DOA" kapsamında incelenmesini istiyorum diye belirtin dediler. Aldığım mağazada bir ay dolmadan servise gönderin değişim daha kolay olur dediler. Bugün gönderdim telefonu bakalım sonucu buradan yazarım. -
Bugün telefon ellerine ulaşmış KVK cihaztakipte bu yazıyor. Bende arayıp değişim istiyorum diyeyim mi? Gönderirken bir kağıda değişim istiyorum yazmıştım ama?
Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın kayıt işlemleri tamamlanmış olup onarım işlemlerine en kısa sürede başlanacaktır. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş. -
burayı okuyunca içim rahatladı bugün turkcellden z3 aldım eve geldim akvaryuma soktuö cihazın dokunmatiği iptal oldu :) yarın turkcele gidip telefonu vericem arkasından hergün turkcele yazıcam değişim istiyorum diye bakalım sonuç ne olacak -
Benim de telefonum su anda teleservice ama kusurlu ürün sony nin değilmi ,? ? ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonekinq06 -- 4 Mart 2015; 10:59:26 > -
benimde 15.günde falan bozuldu yanılmıyosam 18 gün falan teleservice teslim ettim.kutusu faturası ve tüm aparatlarıya -
telefonum değişti sıfır geldi arkadaşlar -
Benim telefonda üst hoparlörden su geçirmişti dokunmatik çalışmıyordu. Servise gidip gelene kadar kurumuş sanırım servis dokunmatikte sorun görmemiş telefon bugün elime ulaştı tekrar gönderdim. Aradım ve durumu anlattım bu telefon su geçirdi neticede içinde oksitlenme var mı yok mu kimse bilemez. Servis dokunmatik çalışıyor diye telefonu açmamış bile. Daha 1 ay olmadan bu cihaz böyle bi sıkıntı çıkardı belki yarın bozulur belki 2 yıl sonra böyle emanet kullanamam bu telefonu. Önümüz yaz belki havuzda fotoğraf çekilicem ama 1 ay dolduğu için değişim hakkımda olmayacak. Hayırlısı bakalım bugün telefon ellerine ulaşır yarın akşama bi karar çıkar -
arkadaşlar bu kasa açıklığı nasıl belli olur yada basınç testini nasıl yapabilirim... -
hayırlı olsun hocam bende bekliyorum inşallah allahıma sıfıt telefon yollarlar sırf suya dayanıklı diye aldım 30 saniyede gitti :) -
hocam merhaba yeni cihaz hayırlı olsun yeni cihazı suya soktunuz mu hiç :) -
hiç sokmadım düştü suya böyle oldu sokarsam yine aynısı olursa :D telefonsuz yine 1-2 hafta kalsın böyle daha iyi -
Merhaba hocam ben sony xperia z3 aldım cok memnunum ceşmenin altında tutum suyun altındada çekimde yaptım bi sorun yok sadece sarkı dinlerken ses kısılıyo iki dakkika sonra tekrar acılıyo ama benim korkutum şey telefonu yere düşürdüm Sol üst köşeden darbe aldı kasa hafif kalktı suya kurdugum zaman su alırmı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam ben sony xperia z3 aldım cok memnunum ceşmenin altında tutum suyun altındada çekimde yaptım bi sorun yok sadece sarkı dinlerken ses kısılıyo iki dakkika sonra tekrar acılıyo ama benim korkutum şey telefonu yere düşürdüm Sol üst köşeden darbe aldı kasa hafif kalktı suya kurdugum zaman su alırmı acaba
Cihaz değişimlerini duydukça ve müşteri memnuniyeti arttıkça bizde uzaktan sizin adınıza seviniyoruz doğrusu.
Bu telefonu sırf su geçirmiyor diye almayı düşünüyorum. Fakat geçirince sıkıntı çıkarıyorlar anladığım kadarıyla. -
Anakart değişimi beklendiğine göre kullanıcı hatası görülmemiş bu yönde bir beyan yapılmamış birebir değişim hakkınız bulunuyor bu seçicilik hakkınızdır cihazın tamirini, birebir değişimini veya para iadesini istemek hakkınızdır servisle iletişime geçin cihaz değişimi istediğinizi aksi taktirde thh ne gideceğinizi mutlaka belirtin! Geçmiş olsun
Not: Cihaz tamir edilirse su geçirmezlik özelliğini kaybeder.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X