Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Su Geçirme Sorunu hk. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
23.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    neden sokmayacak mışız? amaç ? madem suya dayanıklı olduklarını iddia ediyorlarsa ve musluktan akan sudan bile su giriyorsa kapakları kapalı napmamız lazım? bizim sorunumuz mu?
  • keops31 K kullanıcısına yanıt
    çünkü telefon su geçiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

çünkü telefon su geçiriyor

iyi diyon güzel diyonda kendi şartnamelerinde diyorsa ki; kapakları kapalı bir şekilde 1- 1.5 mt kadar derinlikte 30 dakikaya kadar kalabilir diyorsa ve biz onlara uyup hoparlör veya ekran açıklıklarından su kaçıyorsa içine kusura bakma ürün ayıplı olmuş olur. yani burda sana dediğim bişi yok onların yaptığı düşünce bu
  • Su geçirmez demiyor, Suya Dayanıklı diyor... Telefonda
  • Servıste ekran ve anakart degıstı suya soktum su gecırmıyor bakırkoy kvk gercekten ısını ıyı yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne dedinizde telefon su geçirmiş sizin hatanız deyip geri yollamadilar bilelim de allah korusun başımıza gelir felan

• Sözleşmeden geri dönme olarak tüketici hakem heyeti onayladı 2350 tl sinin hepsini iğade aldım.7 ay sürdü mücadelem kazandığım için sevinçliyim .

• bende de sony z3 var alaly 8 ay oldu.Telefon havuza soktum ilk bir bakyyym dedim 1 kary? derine soktum.sokar sokmaz telefon titredi ve kapandy.Garantie yolladym 1 hafta olmadan sms geldi kullanycy hatasy diyor ve 1.450 tl para istiyor.Tüketici haklaryna ?ikayet edicem ve paramy geri almaya çaly?ycam.Kysacasy telefon su geçiriyor ve servisi berbat birdaha kesinlikle sony markasy almyyca?ym e aldyrtmayaca?ym.
  • 1 hafta önce telefon elimden düsüp 15 cm deniz suyuna düstü hemen aldım yıkadım kuruladım pirince gömdüm telefon calısıyor ancak sim kartıokumuyor ve ekranın bir kısmında dokunmatik calısmıyor bilgisi olan yardım edebilirmi acaba
  • sdelta S kullanıcısına yanıt
    benım cihazda z3 su geçirdi ancak daha 1 hafta once kasa degıstı ve bunu kendı servısınde yaptırmadım garantı şuan karşılarmı bılgısı olan yazarsa sevırım
  • Garanti dışı ne yazık ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar konuyla alakasiz ama sony smartwatch 2 saatimi servise vericem s7 ile kullanıyorum sarz kapagi deforme oldu ve sarzi az gidiyor sizce değişirlermi 4 ay kaldi garanti bitmesine bir kere değişmişti su geçirdiği icin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.