Şimdi Ara

Sony Xperia z5 hala alınırmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zenfone 2 kullanıyorum zenfone 5 e geçmeyi düşünüyordum fakat bütçemi biraz zorlayacak gibi. yeni bir telefon almak istiyorum uygun ve çağın çokta gerisinde olmayan. Araştırdım kadarıyla z5(1250) var ip68 sertifikası parmak izi sensörü VS. hoşuma gitti. sizce bu fiyata alınırmı? Antutu puanı 90bin benim için makul bir performans zira p20 lite da bu seviyelerde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ürünü sıfır ve distribütör garantili olarak alacaksanız 1200 lira civarında alınabilecek çok seçenek yok. Bence tercih edilebilir. Ancak snapdragon 810 işlemcisinden dolayı çabuk ısınan bir cihaz olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bu fiyata alınabilecek cihazlar arasında bende yinede tercih ederdim. Eğer distribütör garantiliyse tabi.
  • Alınır tabi. Ben de alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz annemdede var fakat ısınma problemi ve kamerasında değişik bir şekilde televizyona tuttuğumda odak sapitiyor televizyondaki görüntüyü çekemiyorum ama balkondan çıktığımda manzarayı VS. çok güzel ve ayrıntılı çekiyor. Size bir sorumdaha olacak bu benim tıkladığımda focus yapabileceğim bir kamera programı biliyormususunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alınmaz pampa , elde tutunca cok rahatsız ediyor sıcaklıgı
  • Çok mu geç kaldım bilmiyorum ama kesinlikle alınmaz. Hala kullanmaktayım cihazı, çok severek ve heyecanla almıştım fakat çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle IP68 sertifikası olayı tamamen bir satış kandırmacası. Sıvı teması ile servise gitti ve kesinlikle hiçbir şekilde suya dayanıklılık vs. umurlarında olmadı. Telefonu garantiden çıkarttılar ve tam 2600 TL istediler. Telefonun sıfırı 1500 liraydı. Allahsızlar dedim kapattım. Dışarda yaptırdım 100 liraya. Telefonu aldığım ilk günden beri inanılmaz sıcak çalışıyor. Samsung kullanıcısıydım öncesinde ve ona sıcak diyordum (35-40 derecelerde çalışırdı) z5 ile hayatımda ilk kez 55-60 dereceleri gördüm. Bilgisayarımdaki işlemciden daha fazla ısınıyor. Ayrıca ekranında sararma sorunu var ki yine bunu da sony kabul etmiyor fakat ısındığı için mobil veride indirme yaparken, video izlerken vs. sim kart yuvasının yanından beri ekranım yandı ve soldu. Çeşitli yerleri de solmaya başladı nokta nokta görünüyor. Bunun dışında sony çekirdek kodlarını vermediği için cihaza özel rom çıkartmakta sıkıntı yaşıyor yabancı ve yerli geliştiriciler. 7 senelik S3 te şu an 7.1.1 rom kullanabilmek mümkün fakat 3 yıllık telefon android 8 güncellemesi almayacak. Böyle saçma bir satış politikası olamaz. Ama en büyük sorununu söylüyorum, ısınınca inanılmaz yavaşlıyor ve akıcılıktan eser kalmıyor ve alt tarafı 5 10 dk nette geziyorum mesela. Şarja bırakıyorum şarj olsun diye 1 saatte yüzde 20 25 dolduruyor. Kendi hızlı şarj adaptörü var bi de ona para verdik aldık. Kesinlikle sıcakken çok çok yavaş şarj oluyor. Hatta bi ara lineage revolution oynarken şarjda olduğu halde şarjı bitti ve kapandı. Şok oldum. Belki biraz uzun oldu ama kullanıcı deneyimlerim bu yönde. Bir arkadaşımla birlikte almıştık ben beyaz o siyahını almıştı. Şu an telefonu kullanılmaz halde, bataryası şişti ve kasası deforme oldu. Servise gitti geldi, fahiş fiyatlar istendi yine 2 bin tl bir kasa ve batarya için. O yüzden batıyor sony mobile. Kullanıcı memnuniyeti önemli değil onlar için satılan telefon sayısı önemli. Hala mahkemeliğiz fakat telefonu yaptırdığım için üstüne düşmedim. Allahından bulsunlar dedim ki sanırım buluyorlar gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8AC7DD5C3

Çok mu geç kaldım bilmiyorum ama kesinlikle alınmaz. Hala kullanmaktayım cihazı, çok severek ve heyecanla almıştım fakat çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Öncelikle IP68 sertifikası olayı tamamen bir satış kandırmacası. Sıvı teması ile servise gitti ve kesinlikle hiçbir şekilde suya dayanıklılık vs. umurlarında olmadı. Telefonu garantiden çıkarttılar ve tam 2600 TL istediler. Telefonun sıfırı 1500 liraydı. Allahsızlar dedim kapattım. Dışarda yaptırdım 100 liraya. Telefonu aldığım ilk günden beri inanılmaz sıcak çalışıyor. Samsung kullanıcısıydım öncesinde ve ona sıcak diyordum (35-40 derecelerde çalışırdı) z5 ile hayatımda ilk kez 55-60 dereceleri gördüm. Bilgisayarımdaki işlemciden daha fazla ısınıyor. Ayrıca ekranında sararma sorunu var ki yine bunu da sony kabul etmiyor fakat ısındığı için mobil veride indirme yaparken, video izlerken vs. sim kart yuvasının yanından beri ekranım yandı ve soldu. Çeşitli yerleri de solmaya başladı nokta nokta görünüyor. Bunun dışında sony çekirdek kodlarını vermediği için cihaza özel rom çıkartmakta sıkıntı yaşıyor yabancı ve yerli geliştiriciler. 7 senelik S3 te şu an 7.1.1 rom kullanabilmek mümkün fakat 3 yıllık telefon android 8 güncellemesi almayacak. Böyle saçma bir satış politikası olamaz. Ama en büyük sorununu söylüyorum, ısınınca inanılmaz yavaşlıyor ve akıcılıktan eser kalmıyor ve alt tarafı 5 10 dk nette geziyorum mesela. Şarja bırakıyorum şarj olsun diye 1 saatte yüzde 20 25 dolduruyor. Kendi hızlı şarj adaptörü var bi de ona para verdik aldık. Kesinlikle sıcakken çok çok yavaş şarj oluyor. Hatta bi ara lineage revolution oynarken şarjda olduğu halde şarjı bitti ve kapandı. Şok oldum. Belki biraz uzun oldu ama kullanıcı deneyimlerim bu yönde. Bir arkadaşımla birlikte almıştık ben beyaz o siyahını almıştı. Şu an telefonu kullanılmaz halde, bataryası şişti ve kasası deforme oldu. Servise gitti geldi, fahiş fiyatlar istendi yine 2 bin tl bir kasa ve batarya için. O yüzden batıyor sony mobile. Kullanıcı memnuniyeti önemli değil onlar için satılan telefon sayısı önemli. Hala mahkemeliğiz fakat telefonu yaptırdığım için üstüne düşmedim. Allahından bulsunlar dedim ki sanırım buluyorlar gerçekten.
    Dualarımız kabul oldu Sony Türkiye'den çekiliyor berbat telefonları ve hizmetini de yanlarına alarak gidiyorlar bir daha da gelmesinler müşterileri mağdur ettikleri yeter PlayStation uretsinler sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanky

Dualarımız kabul oldu Sony Türkiye'den çekiliyor berbat telefonları ve hizmetini de yanlarına alarak gidiyorlar bir daha da gelmesinler müşterileri mağdur ettikleri yeter PlayStation uretsinler sadece

Alıntıları Göster
    Bu kadar insanın ahını alırsa böyle satışları azalır işte. Resmi verilere göre son 3-4 yilda yani 2014-18 arasinda tam %400 azalmış satış rakamları. Hem de fiyatları diğer amiral gemilerinden cok daha ucuz olmasina rağmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.