Şimdi Ara

SONY XPERİA Z5 PREMİUM KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM TELEFON TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar.Başlıkta belirttiğim gibi telefonumdan memnun değilim herhangi bir sorunum yok fakat önceden LG G3 kullanmıştım G3 ün verdiği rahatlığı, kolay kullanılırlığı bana vermiyor.Aklımda S7 Edge vardı fakat ülkemize gelen versiyonunda snapdragon 820 olmadığı için onu eledim, çıkmasını bekle dediğiniz veya önerebileceğiniz telefon modellerini bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• +
  • +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnFlames26

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Başlıkta belirttiğim gibi telefonumdan memnun değilim herhangi bir sorunum yok fakat önceden LG G3 kullanmıştım G3 ün verdiği rahatlığı, kolay kullanılırlığı bana vermiyor.Aklımda S7 Edge vardı fakat ülkemize gelen versiyonunda snapdragon 820 olmadığı için onu eledim, çıkmasını bekle dediğiniz veya önerebileceğiniz telefon modellerini bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Bende z5 premium kullanıcısıyım valla baya rahat telefon. beklemek isterseniz zte axon7 ile asus zenfone 3deluxe var onlara bir bakın derim.

• En iyisi note 7 al. Patlamayan sürümden tabiki

• egecano kullanıcısına yanıt
    Patlamayan bir sürüm yok hocam :) Huawei P9 düşünebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Başlıkta belirttiğim gibi telefonumdan memnun değilim herhangi bir sorunum yok fakat önceden LG G3 kullanmıştım G3 ün verdiği rahatlığı, kolay kullanılırlığı bana vermiyor.Aklımda S7 Edge vardı fakat ülkemize gelen versiyonunda snapdragon 820 olmadığı için onu eledim, çıkmasını bekle dediğiniz veya önerebileceğiniz telefon modellerini bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Bende z5 premium kullanıcısıyım valla baya rahat telefon. beklemek isterseniz zte axon7 ile asus zenfone 3deluxe var onlara bir bakın derim.

Cevabınız için teşekkür ederim şuan için en iyi seçenek zenfone 3 deluxe gibi gözüküyor.Ekim veya kasım gibi çıkacak diye tahmin yürütülmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: egecano

En iyisi note 7 al. Patlamayan sürümden tabiki

Cevabınız için teşekkür ederim.Arkadaşın dediği gibi patlamayan sürümü yok.Tüm note7 ler toplatılıyor yeni değişimler dahil, patlamasa güzel telefon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtaran_ali

Patlamayan bir sürüm yok hocam :) Huawei P9 düşünebilirsin

Cevabınız için teşekkür ederim.P9 un işlemcisi ve grafik işlemcisi, snapdragon ve adreno olmadığı için şuan zenfone 3 deluxe daha iyi gibi geldi bana
  • İnFlames26 İ kullanıcısına yanıt
    Ben s7 edge kullanıyorum. Isınma kasma yok. Memnunum.Bu arada cihazın enyxos mu snap olduğunu nerden bakabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Ben s7 edge kullanıyorum. Isınma kasma yok. Memnunum.Bu arada cihazın enyxos mu snap olduğunu nerden bakabilirim ?

Samsungta telefon hakkında dan bakılıyordu galiba işlemciye bakılmıyorsa cpu z gibi programlarla bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.kazan

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim şuan için en iyi seçenek zenfone 3 deluxe gibi gözüküyor.Ekim veya kasım gibi çıkacak diye tahmin yürütülmüş.

Önemli değil hocam ekimin son haftası bir bakın derim ne olur ne olmaz

• Bir de şöyle bir durum var telefon desen ile kilitli iken kilit açılmadan bildirim çubuğundan mobil veri hariç tüm öğeler kullanılabiliyor lg de ki gibi smart cleaning vs. yok zaten ve en önemlisi telefonun kendi dosya uygulaması yok dosyalara bakarken sürekli reklam çıkıyor çok sinir bozucu gerçekten ufak ama önemki detaylar bence bunlar

• Z5Pnin nelerinden memnun değilsiniz.

• quote:

Bir de şöyle bir durum var telefon desen ile kilitli iken kilit açılmadan bildirim çubuğundan mobil veri hariç tüm öğeler kullanılabiliyor lg de ki gibi smart cleaning vs. yok zaten ve en önemlisi telefonun kendi dosya uygulaması yok dosyalara bakarken sürekli reklam çıkıyor çok sinir bozucu gerçekten ufak ama önemki detaylar bence bunlar

Öncelikle alıntı yaptıklarım,özelleştirmelerin kısıtlı olması ve arayüzü çok sade geliyor kilit ekranı duvar kağıdını değiştirdiğimde üzerinde kalan saat ve gölgeli kapağı ciddi bir sorun yok fakat bunaltıcı

• Yazmayı unutmuşum birde stereo hoparlör var ses net ama düşük seviyede

• merhabalar arkadaşlar bugüne kadar htc lg modellerini kullandım en çok memnun kaldığım lg olmuştur özellikle g3 modeli çok güzeldi g5 cıktı aldım memnun kalmadım sattım g4 aldım ve memnunum sizde tavsiyem lg modelleri fiyat ve özellik kullanım bakımından bana göre çok iyi teşekkürler..
  • Krom rengiyse bana yollasana

• quote:

Orijinalden alıntı: arguncakmak

merhabalar arkadaşlar bugüne kadar htc lg modellerini kullandım en çok memnun kaldığım lg olmuştur özellikle g3 modeli çok güzeldi g5 cıktı aldım memnun kalmadım sattım g4 aldım ve memnunum sizde tavsiyem lg modelleri fiyat ve özellik kullanım bakımından bana göre çok iyi teşekkürler..

Lg g4 kaç aydır yada kaç yıl kullanıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.