Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanamdım güncelleme için onay verdim. Ancak nerdeyse 2 saat oldu halen devam ediyor güncelleme. 6.0.1 den Nougat'a yükseltme bu kadar uzun sürer mi yahu???

• quote:

Orijinalden alıntı: tgmfırat

Dayanamdım güncelleme için onay verdim. Ancak nerdeyse 2 saat oldu halen devam ediyor güncelleme. 6.0.1 den Nougat'a yükseltme bu kadar uzun sürer mi yahu???
    Eğer çok fazla uygulama yükledi isen sürebilir. ama hala olmamış ise sim kart takılan yerde sarı tuş var ona basılı tut telefon 3 kez titrer ve kapanır o şekilde dursun xperia companion ile yazılım onarımı yap
  • Sonunda güncellemeleri tamamladım ve 3 gündür keyifle kullanıyorum telefonumu. Isınması haricinde herhangi bir sıkıntı görmedim henüz çok şükür.
    Yanlız bir şey soracağım; Çift sim bölümünde aşağıda yer alan çift sim erişebilirliğini aktif ettiğim halde çalışmıyor. Yani şirket hattı ile görüşme yaparken, özel hattımdan arayan kişi bana ulaşamayor. çift hat kullanan arkadaşlar, sizde de aynı sorunu nyaşıyan var mı acaba?...
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Evet şansımı teleserviste'de denedim. 1041.37 TL istediler. Garanti dışı olmasına sebep olarak da yabancı madde ile hasar yazmışlar. Komik.
  • Albay7 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Teknik servisten yana şansınız pek gülmedi. Acaba sizin sorun ne ki servisle uğraşıyorsunuz.
  • 2.5 sene severek kullandığım,defalarca havuza girdiğim,defalarca yere düşürdüğüm telefonum bu hafta ekranı kırıldı.maalesef artık su da geçircek.telefoncu da yaptırdım 400 liraya.bu ekran değişiminin yan sanayisi veya orjinali diye ayrımı var mı

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    Var tabi hocam. Çıkma olmadığı sürece piyasadaki tüm ekranlar yan sanayidir. Sadece yetkili teknik serviste orjinal ekran bulabilirsiniz. Sony piyasa yedek parça satışı yapmamaktadır.
    Yetkili serviste ne kadar acaba orjinal fiyatı.malum teleservise e direk müşteri temsilcisine soramıyoruz

• scorpion3560 S kullanıcısına yanıt
    2 katı rahat vardır. Z5 için 3 4 ay önce 600 liradan bahsediyorlardı. Şimdi güncel kurla birlikte 1000 lira rahat vardır. Ama serviste arka kapak dağil komple değiştiriyorlar. Servise orta kasa ile ekran fabrikasyon yapıştırılmış halde geliyor. Sadece sizin telefonun içini yenisine aktarıyorlar o kadar.
  • Z5 Premium (E6833 ve E6853) kullanıcılarının şikayetçi olduğu ses düşüklüğü sorununa çözüm buldum. İsteyen arkadaşlar tabi root atılmış cihaz olması koşulu ile bu srounu aşağıdaki linkten çözüme ulaştırabilir.

XDA Developers
    NEW Stereo Mod V3 [Volume/Headphones Boost] For ALL Xperia Z5 Premium
    https://forum.xda-developers.com/z5-premium/development/stereo-mod-volume-headphones-boost-t3845598

• Z5 Premium ( Tüm versiyonlar) için ses modifiye dosyası benim tarafımdan yapılmıştır. İndirmek isteyen alttaki linke tıklasın.

Link
  • z5 premium dual telefonum var
    256 gb hafıza kartı destekliyor mu?
    taksam sorun yaşar mıyım?
  • https://support.sonymobile.com/tr/xperiaz5premiumdual/supportDocumentation/

Bu linkten z5 premium için baktığımızda 200 GB gözüküyor ama eski telefonlarda bile şu vardı. 4 gb kadar destekler diyordu 8 lik taktığımızda 4 gb boş gösteriyordu ama geri kalanına yazabiliyordu sıkıntı olmuyordu bence Z5 de de aynısı olacaktır.

Expansion slot microSD™ card, up to 200 GB (SDXC supported)
  • Farklı farklı rom yüklemeleri denedim şimdi
    e6833 olan telefonum e6883 müş gibi görünüyor nasıl düzeltebilirim.
    Teşekkürler.
  • eneskus1 E kullanıcısına yanıt
    E6833 romu atarak düzelir.
  • Arkadaşlar, hep aklıma geliyordu unutuyorum sormayı, bizim bu telefonlarda, dokunmatik tuşların oldugu alt sag taraftaki tusa bastığımizda açık olan uygulamari görüyorken, orada bir çekmece olurdu. Bu neden bizde yok? Fikriniz var mı

Oraya bir kac uygulamayı sabitleme olayı vardı, eski z de. Herhalde guncellemeler ile Kaldırıldı dimi?

Yoksa, yukarıdan "küçük uygulamalar" penceresine girmek, oradan baska yerlere ulasmak tam bir eziyet ve gereksiz bir ayrıntı olarak kaldığını bir tek ben mi gözlemliyorum

• artakalan kullanıcısına yanıt
    eski modellerde vardı ama yenilerde yok hocam. Tipik Sony hareketi faydalı olan şeyleri kaldırmak onu da kaldırdılar.
    Sony ile güzide ülkemiz birbirine ne çok benziyor dimi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: artakalan

Sony ile güzide ülkemiz birbirine ne çok benziyor dimi ama
    valla ben benzetemedim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.