Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ Z5 PREMIUM KULÜBÜ ★ (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.088
Cevap
70
Favori
230.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ülkemizde vatandaşın yararına olan bir çok şey de ya kapatılıyor yada engelleniyor ya, o bakımdan şey ettim.. Mesela, PayPal, Uber, Booking gibi firmalar ülkeden kovuldu. Bunlardan hizmet alamıyoruz felan

Konumuza dönecek olursak, Kucuk uygulamar diye bir başlık koymuş, ama ne bizlere kolaylığı var nede baska bir yararı. E oleyse orada niye var, anlamış değilim vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artakalan kullanıcısına yanıt
    konmak için konulmuş gibi 1-2 tane de uygulama var işte yeter.
  • Telefon anlık ve ısınmalarda iyice yavaşlamaya başladı soğukken hızlı ama en ufak zorlucak bi şeyde ısınmadan yavaşlıyor.

Napcaz bunun için hafızanın %80 i dolu SD kart taksak bi nebze rahatlar mı ??

• selam arkadaşlar,

istanbul veya izmitte önerebileceğiniz bir sony servisi var mı? garantisi yok telefonun. ısınma ve ses problemi var. bende arka kapağı söktüm. keşke sökmeseydim. bide o çıktı.
  • yildirimm Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun için yerinde olsam ya, bildik bir telefoncu ile işi hallederdim yada yetkili servis olarak KVK yi tercih ederdim. Şehir dışından da ,Ücretsiz kargo ile kendilerine yollayabilirsin.

• yildirimm Y kullanıcısına yanıt
    sevgigsm i önerebilirim türkiye de nadir yerlerdendir hocam.
  • Telefon değişikliği dolayısıyla konu devredilecektir, ilgilenen arkadaşlar pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tkbey

Telefon değişikliği dolayısıyla konu devredilecektir, ilgilenen arkadaşlar pm atsın
    aktar bana hocam.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Forum yöneticisine yazdım heralde bugün aktarım olur, hayırlı olsun
  • sağolasın hocam sen hangi telefona geçiş yaptın?
    note 9 dostum z5p Türkiyede ilk alan 100 kişinin içindeyimdir bu günlere kadar geldik ama öteye gidemiyoruz ne yazıkki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Z5 premium için kendim yapmış olduğum ses modifikasyon dosyasının v2'si çıkmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Z5 premium için kendim yapmış olduğum ses modifikasyon dosyasının v2'si çıkmıştır.

https://forum.xda-developers.com/z5-premium/development/stereo-mod-volume-headphones-boost-t3845598?fbclid=IwAR2AreucvU2XD_qhsJlhsZyCDTVj38DlZChvKPk4Phq32IDxgpOo2OcXC6s
    tebrikler.meraklısı için güzel bir mod.
    eğer yapılabilirse benim şöyle bir isteğim var.amaç ekranın pili az harcaması.on-off düğmesi şeklinde, off düğmesine tıklayınca 1080 p veya 720 p moduna geçecek...ON dügmesine tıklayınca tekrar 4k olacak.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    çözünürlük değiştirme uygulaması zaten var hocam.
    çözünürlük değiştirme uygulamasının olduğunu bilmiyordum hocam sağolun uyardığınız için.
    bende root olmadığı için bihaber olabilirim.sanırım rootlu telefonlara yükleniyor.
    Arkadaşlar Hazıran sonunda cıhazı ekran yanması sebebiyle kvk servıse yolladım ve cıhaz yenılendı. Yanı gelen kasa benım kasa değilde. Ve 5 ayırda cıhazı kullanıyorumdum. Ikı gun once karsı tarafın sesını dışarı hoparlörlere vermez oldu ve dunde calınan muzıgı alt hoparlörden degılde yalnız usttekı hoparlörden verdıgını farkettım.

Ve aynı anda ses dugmesıne bastığımda ses dugmelerınde calısmaz olduğunu gordum. Cıhazı kapatıp acayım dedım ve cıhaz bırdaha acılmaz oldu. Sarja taktıgımda sırada ekran acılıyor, pil gostergesı de ekrana gelıyor ama guc dugmesıne İle ekranı dahı kapatıp acamıyorum. Pc ye bagladıgımda ıse zaten uygulama İle yıne acamıyorum.

Sımdı dusunuyorum, guc dugmesıne İle ses acma kapama dugmelerı aynı fılex uzerınde tamam ama bırden bıre neden bozulsun? Hoparlör İle baglantısı nedır gıbı aklımda delı sorular..

Sızce na yapmalıyım yada telefonun sorunu Nedir? Yanı sorunun bu flexten ve hoparlörden olduğundan emın olsam parcaları alıcam ve kendim yapıcam ama emın olamıyorum Cıhazın bırden bıre boylesı bır sorun vermesi cok tuhaf.

Kucuk bır arastırma yaptım, aynı sorunu yasayan bır kısı sıkayetvar a yazmıs ve urunu kvk ya yollamış kvk ıse cıhazda belırtılen sorunlar gorulememıstır dıyerek hıcbırsey saglam calısır şekilde gerı yollamış.

Fıkrınız nedır arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artakalan -- 9 Aralık 2018; 9:37:6 >

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Teleservis ya da kvk bürolarına gidip teknisyen iste özellikle teknisyen gelmeden vermem cihazı de sürekli gel git yapıyorum de teknisyene değişim istediğini ilet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesekkur ederim dostum alakan ıcın.. Fakat şöyle de bırsey var, benım garantı hazıranda bıttı..Bu cihaz ıcın de dun oraya gıttım, hanı tamamen kasa degısımı yapıldığı ıcın ve bu da donanımsal arıza olduğu ıcın hak ıddıa edeyım dıye yurudum ama, cıhaz kesinlikle garantı dısı ıslem gorur dedıler kalabalıktı bende dayatmadım aldım cıhazı cıktım.

Z yı ve nıce telefonu cok söküp tamir etmişliğimde var ama bu telefonda boylesı yenı bır malzemenin 5 ayda bozulmuş olma ıhtımalı benı dusunduruyor. Nasıl oluyorda darbe, sıvı VS bırsey olmadan bu arıza ortaya cıkıyor

Flexı alıp hafta ıcı tamıratına gırıssem mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: economist52

çözünürlük değiştirme uygulamasının olduğunu bilmiyordum hocam sağolun uyardığınız için.
    bende root olmadığı için bihaber olabilirim.sanırım rootlu telefonlara yükleniyor.
    aynen öyle hocam. Root olmadan sadece hata ayıklama ile adb üzerinden yapabilirsiniz aslında ama telefon içinden root suz mümkn değil.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, telefondaki sorunu kendim giderdim..

Başka arkadaşların başına aynı sorun gelebilir diye söyleyeyim, telefonun içini açtım ve flexin anakarta takılması gereken soketin çıkmış olduğunu gördüm.Onu yerine oturttum.Boylelikle Hem hoparlörün hem titreşimin hemde ses ve güç düğmelerinin çalışmaması sorununu gidermiş oldum.

İy forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artakalan -- 11 Aralık 2018; 13:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.