Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Premium mu? İphone 6S mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu iki telefon arasında kararsız kaldım.Sizce hangisini almalıyım.Şuan için ağır basan Sony Xperia Z5 Premium.Sizlerinde görüşlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 6s ağır basıyor bence.z5p işlemci olarak sd810 kullandığından dolayı ısınma problemi yaşatıyormuş bildiğim kadarıyla ama 6s uzun süre stabil kalabilecek bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim_1905 -- 30 Ocak 2016; 22:11:08 >
  • iPhone 6S
  • açık ara 6s ama fiyat farkı,su geçirmezlik, daha yüksek hafıza ve sd kart gibi seçenekler önemliyse Z5
  • beni Z5 item özellikler 4K video oynatabilmesi,suya ve toza dayanıklılık,artırılabilir hafıza olması geri kalan özellikler 6S le aynı özellikte.Aslında kalite olarak üst seviyede ama fazla özelliği olduğu için Z5 yönelecem gibi.snp820 işlemcisi çok ısınmıyor diye biliyorum.

• İphone al dostum altın gibi telefon değeri düşmeyen tek telefon, uygulamalar daha kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sistemine karar ver önce mesela ben ios altın olsa almam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk android telefonum samsung ace 2 di.Daha sonra samsung S4 aldım.Ama içimde hep bir iphone uhtesi vardı.Sonunda iphone 5s aldım.Dedimki bundan sonra ios tan vazgeçmem.Sonra lg g4 aldım baktımki android te bir hızlanma var.Şimdi biraz android de ısınmaya başladım neredeyse ios sa yaklaşır olmuş.Evet iphone altın gibi istediğin zaman sat değer kaybetmez.Vallahi kararsız kaldım

• muzikci83 kullanıcısına yanıt
    6s alınır
  • Neden S6 ?

• Buradaki secimi telefona gore değil isletim sistemine gore yapmalisin. Sahsen ios sevmiyorum gozum kapali z5 alirim. O kadar para verip iosla neden kendimi kisitlayayim

• Evet ios bir çok konuda kullanıcısı kısıtlıyor özellikle telefona mp3 indirme video indirme ve bilgisayardan yükleme konusunda oldukca sıkıntılı.Android de böyle bir problem yok.Beni sony ceken diğer bir husuta bu oldu.Sanırsam sony alıcam artık androidler eskisi gibi yavaş değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.