Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Hocam aslında bu yüzden sony aldım başka tel dayanmazdı bana

Sende samsung düşünemiyorum zaten
  • Servise verdiğimiz zr için teknosadan bugün kardeşimi aramışlar z3 beyaz renk teklif etmişler z5 için diretelim mi yoksa yeter mi bu? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5g açık iken nasıl işaret çıkıyor sizde biri ss atabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 02an1907 kullanıcısına yanıt
    Ss atamam ama 4G yazıyor
    Z5C hediye geldi
    ZR yedekte
    Geçen Z5C'de şarj alamama problemi olunca 2 dk kuruverdim aslanı
    Özetle hafıza ve pil hariç (ki yedek piliniz varsa o da sorun değil) ZR'niz iyi çalışıyor ise hiç masraf yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

Ss atamam ama 4G yazıyor
    Z5C hediye geldi
    ZR yedekte
    Geçen Z5C'de şarj alamama problemi olunca 2 dk kuruverdim aslanı
    Özetle hafıza ve pil hariç (ki yedek piliniz varsa o da sorun değil) ZR'niz iyi çalışıyor ise hiç masraf yapmayın.

Lte açık ama bağlanmıyor bir türlü h+ işareti var sürekli anlamadım bende, telefondamı sıkıntı yoksa hatta mı çözemedim

Hocam lafınızı balla bölüyorum ama xperia zr 4.5 g desteklemiyor diye biliyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Hocam lafınızı balla bölüyorum ama xperia zr 4.5 g desteklemiyor diye biliyorum ben

Tamam ama 4G var, artı bide operatör den gelen mesajda telefon 4.5g destekliyor diye mesaj da geldi. Ayrıca 3 mesaj yukarıdaki arkadaş 4G diye yazdığından bahsetti. Büyük ihtimalle hız olarak 4.5g yerine 4g veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 22 Nisan 2016; 22:42:21 >
  • ZR 4G destekli LTE'dir. C5503 Türkiye'de satılan

Ben bağlandım 4G yazdı

4G 4.5G farketmez.

Ama alet 100'lük. normal 4G 300'lük

Z5C 150'lik

Simkart 4G destekli mi?

Konumunuzda 4G var mı?

İlk bağlanmada 15 dk kadar beklediniz mi?

Cihaz 5502 mi 5503 mü?

• quote:

Simkart 4G destekli mi?

Konumunuzda 4G var mı?

İlk bağlanmada 15 dk kadar beklediniz mi?

Cihaz 5502 mi 5503 mü?

Simkart 4.5 destekli 1 ay oluyor alalı
    Bulunduğum yer aydın merkez
    Cihaz 5503
    İlk bağlanma derken zaten açıyorum lte yi 1 saat kadar falan da bekledim ancak hep h+ da kalıyor

Ayarlar
    Diğer
    Tercih edilen ağ tür
    LTE/WCDMA
    İse 15 dk bekleyin

• quote:

Ayarlar
    Diğer
    Tercih edilen ağ tür
    LTE/WCDMA
    İse 15 dk bekleyin

Gene değişen bir şey yok, boş ver hocam kalsın böyle uğraşılmaz bununla
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116535094

ZR'de de çalışıyor

bu dosyayıhttp://www.apkmirror.co...0-android-apk-download/ indirip xperia launcher ı güncelleyebilirsiniz
    diyeceksiniz ki bu güncelleme ne işe yarıyor . görüntü olarak pek bişey değismiyor da kurcalayınca bişey farkettim.
    launcher ayarlarında '' çift tıklama ile ekranı kilitle diye bişey var...ALINTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 1 Mayıs 2016; 21:29:44 >

• Yola hala benim gibi Xperia ZR ile devam eden var mı,yoksa türümün son örneği miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 16 Eylül 2016; 13:59:21 >
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Bana z5 compact hediye geldi ama zr'yi satmadım. Z5c bozulursa zr'yi kullanacağım. Hatta 3-4 ay evvel Z5c arıza yaptı bi kaç saat zr'yi kullandım. Z5c iyi hoş da rootu zor. Zr kingroot ile lb root oluveriyor. Reklamlardan gına geldi rootsuz

• Root'la pek işim olmadığım için sıkıntı olmuyor bana.z5c 'niz de hayırlı olsunzamanında iyiki zr almışım diyorum.depolama ve ön kamera dışında hiç sıkıntı çıkarmadı keratahatta geçen kamerasını xperia xa ile kıyaslama imkanı buldum .ekran kalıtesinden dolayı fark vardı ama netlik,iso performansı konularında neredeyse aynılardı.şaşırdım doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 16 Eylül 2016; 14:18:56 >
  • benim araba anahtari ile ayni cepteydi nasil olduysa ic ekran kirilmis biraz agir tasimistim yuk binmis sanirim. yaptirsam 250 lira falan istiyolar z5 almayi dusunuyorum.
    on kamerasi isimi gorseydi yaptirip devam ederdim gayet guzel telefondu ve baya saglamdi

• 5.1.1 den sonra hafıza yetmez oldu.. telefonu sıfırladım..eskisine göre 3-4 uygulamayı tekrar kurmadığım halde, dün yine hafıza dolu uygulama güncelleme yapılamıyor uyarısı geldi.. sd karta taşıyorum 1-2 uygulmayı sonra yapıyor ama doldu malum..hiç oyun yok sadece uygulama..

şimdi bu telefonda uygulamaları direk sd karta kurma işi yapabileceğimiz bir yöntem var mı? veya android 6 marsmallow a root eden var mı, olabiliyor mu?
    and 6 da uygulamalar direk sd karta kuruluyor diye duymuştum..telefon hafızası gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

5.1.1 den sonra hafıza yetmez oldu.. telefonu sıfırladım..eskisine göre 3-4 uygulamayı tekrar kurmadığım halde, dün yine hafıza dolu uygulama güncelleme yapılamıyor uyarısı geldi.. sd karta taşıyorum 1-2 uygulmayı sonra yapıyor ama doldu malum..hiç oyun yok sadece uygulama..

şimdi bu telefonda uygulamaları direk sd karta kurma işi yapabileceğimiz bir yöntem var mı? veya android 6 marsmallow a root eden var mı, olabiliyor mu?
    and 6 da uygulamalar direk sd karta kuruluyor diye duymuştum..telefon hafızası gibi..

Hocam 6.0 gelmediği için kendimi şanslı sayıyorum siz rootla 6.0 a geçmeye çalışıyorsunuzdepolamayı çözecek olsa bile sony'nin 6 marshmallow'una gecmem.başta kamera olmak üzere arayüz olarak işlevselliğini çok kaybetmiş bence sony 6.0 da.en azından benim diğer sony telefonlarda gözlemlediğim bu

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    Kingroot ile 511'i rootlayıp bloatware temizle (whatsnew myxperia vb) Yer açılır. Üstelik bootloader açılmadığı için drmleri de kaybetmezsin

Öyle yapmıştım. Sonra istersen Temiz rom flashı ile kingroot kalkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 25 Ekim 2016; 7:05:52 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.