Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün xperifirm'den baktım. 5.1.1...228 sadece Türkiye için var. Diğerleri...222.. 228 kullanan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    mail gelmiş, 222, 228 e yükselecekmiş..şimdi pc comp. ile yükseltcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Farkedilen bi değişen var mıdır?

Bu arada farklı bi konuda tavsiyem.. 360 security denen uygulamayı aman kullanmayın.. TV'de reklamı bile çıkıyor.. Tüm uygulama ayarlarını siliyor. Özellikle varsayılan ayarları..

2: kingroot ile root'ladıysanız xposed 3 beta apk kurmayın.. Bootloop oluyor

3: kingroot ile root'ladıysanız google Webvieb silmeyin.. Bir çok apk "maalesef durdu" uyarısı veriyor.. Google play'de uygulama ayrıntıları açılmıyor

4: kingoroot ile root'ladıysanız 2.25 GB boş alan açabilirsiniz ;) Telefon uçuyor :)

5: Sony bu telefonu yanlışlıkla üretmiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemenin sebebini bilmiyorum..
    ..kapatıp açtım telefonu..pc comp açıp teli bağlayınca güncelleme var dedi..yaptım sorunsuzca..
    ben root vs yapmıyorum..

and 6 ile hafızaa kartları telefon hafızası gibi kullanılacak deniyor.. keşke bizim bu 8 gb lık zr lerde alsaydı bunu
  • 228'i ben de yükledim flashtool ile..

Pile iyi geldi demiş bir Xperia Z'ci..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 19 Aralık 2015; 22:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yükledim ama farkını anlayamadım. Dahiliden 160 mb daha gitti.

• link2sd ile sol üst köşe üç çizgi menüden "tüm uygulamaların önbelleğini temizle" işlemini yapın bence.. Risksizdir

Biraz daha ayrıntılı olarak anlatır mısınız?

• Birkaç g0n önce fark ettim. Orjinal pilim şişmiş.
    Ürün teknosa outlet ten alınma, 7 ay oldu alınalı.

Ürün ile telefonu beraber mi isterler garantiye? Kaç gün durur acep?

Versiyon güncellemesi yapmayın dememe gerek var mı?

• https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

Birkaç g0n önce fark ettim. Orjinal pilim şişmiş.
    Ürün teknosa outlet ten alınma, 7 ay oldu alınalı.

Ürün ile telefonu beraber mi isterler garantiye? Kaç gün durur acep?

Versiyon güncellemesi yapmayın dememe gerek var mı?

2 ay evvel orjinal yedek pil alayım dedim hiçbir yerde bulamadım en son KVK'dan bulabileceğim söylendi gittim. "veririz ama servise girecek çıkacak" dediler. Yani telefonu da istiyorlar. Ben de gittim şansıma Original marka BA950 aldım 35 TL'ye.. Original marka pilin üzerinde "no for sale" yazıyor??? Ama 7 aylık Sony pilden 2 saat fazla gidiyor

Versiyonu bilemeyeceğim ama son versiyon yüklerler ise yine eski versiyona garanti bozulmadan dönmek mümkün. Tabii o rom'u bulmak ve flashtool kurmak biraz adrenalin salgılamak lazım :)

Çoğu şey için root istiyor. Kolay yoldan root nasıl yapılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

Çoğu şey için root istiyor. Kolay yoldan root nasıl yapılır?

http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/one-click-root-tool-android-2-x-5-0-t3107461

Root risklidir. Örneğin temel bir uygulamayı dondurur veya kaldırırsanız cihaz çalışmaz. Tekrar rom flashlamanız gerekir. Sorumluluk sizin..

Ama illa denemek isterseniz linkteki 4.6.2 apk indirin ve kurun. Bitene kadar sabırla bekleyin. Sonra ilk link2sd erişim izni ister anlarsınız zaten Root edildiğini.. Bir de purify diye.bir performans uygulaması yükler kingroot. Onu kaldırabilirsiniz

• Deneme yanılma yöntemiyle uninstall ettiklerim.. 2.10 gb boş cihaz hafızası var..

Chrome
    Youtube
    Google play oyunlar
    Google play kitaplar
    Google play gazetelik
    Google play müzik

Sony müzik
    Sony lounge
    Sony lounge pass
    Sony My Xperia
    Sony video
    Sony music id
    Sony Xperia link

Playstation
    Facebook
    Exchange hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: mahferer

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

Farkedilen bi değişen var mıdır?

Bu arada farklı bi konuda tavsiyem.. 360 security denen uygulamayı aman kullanmayın.. TV'de reklamı bile çıkıyor.. Tüm uygulama ayarlarını siliyor. Özellikle varsayılan ayarları..

2: kingroot ile root'ladıysanız xposed 3 beta apk kurmayın.. Bootloop oluyor

3: kingroot ile root'ladıysanız google Webvieb silmeyin.. Bir çok apk "maalesef durdu" uyarısı veriyor.. Google play'de uygulama ayrıntıları açılmıyor

4: kingoroot ile root'ladıysanız 2.25 GB boş alan açabilirsiniz ;) Telefon uçuyor :)

5: Sony bu telefonu yanlışlıkla üretmiş :)

hocam pil ile bilgileriniz için teşekkür ederim.

4. maddede telefon uçuyor demişsiniz, telefonun şu anki hızı yetersiz kalıyor mu size?

Ben de 1 gb boş yer gözüküyor, 1000' in üzerinde fotoğraf var SD kart'ta yine de hızını beğeniyorum. Yetiyor.

Hatta PNY Turbo 32 gb Microsd kart almıştım, (55 mb/s yazma, 81 mb/s okuma) ilk çalıştırmamdan sonra bozuldu, bozulmayaydı sanırım Class 10' dan sonra biraz daha nefes aldırırdı telefona.

bir program ile iç hafıza ve harici hafıza sürekli okuma/yazma testleri yaptım. (A1 sd Bench)

Root la mı sildin?

• @ironblood19 : eskisine göre ekran geçişleri çok daha hızlı..

@thall : evet
  • Arkadaşlar bizim telefonlar 4.5g desteklemiyor sanırım, ya da belirli bir hıza kadar mı destekliyor anlamadım ben? yani kartları değiştirmemiz bi fark yaratır mı?

Bu arada:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 24 Ocak 2016; 23:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Arkadaşlar bizim telefonlar 4.5g desteklemiyor sanırım, ya da belirli bir hıza kadar mı destekliyor anlamadım ben? yani kartları değiştirmemiz bi fark yaratır mı?

Bu arada:

arkadaşım kusura bakma ama gelen mesajdan da anlaşılacağı üzere operatörünüzün vereceği yeni sim kartla 4.5g kullanacaksanız, bunda anlaşılmayan birşey yok..
    yeni sim kartınla 1 nisan dan sonra, eğer şaka değilse :) şu ayarı yaparsın:

ayarlar > diğer > mobil şebekeler > tercih edilen ağ türü .. LTE yi seçersin.. şu anda wcdma seçilidir sanırım 3G için..

and 6 yı alsaydık ve şu hafıza kısıtlamasından kurtulsaydık çok iyi olacaktı.. hafıza hariç hala bir numaralı telefon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 2 Şubat 2016; 22:30:50 >
  • Merhaba arkadaşlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_115282642/f_//tm.htm#115282642

size de danışayım.

Xperia ZR (c5503) telefonumun ufak tefek sıkıntılarından garantisi bitmeden 1 ay önce teknosaya götürdüm verdim. KVK ya gitmiş ürün.

Teknosadaki görevli bayan ile görüştüm, bana Xperia Z (c6603) teklif ediyorlarmış

Ben de zamanında daha ucuz olmasına rağmen sıkıntılı olduğundan almamıştım. En büyük sıkıntısı pil süresi.

Özet geçeyim, kendilerinden Xperia ZR veya Z1 talep ettim (keşke Z1 compact diyeydim, belki çok geç değildir), bana Z1 veya Z1 compact veya (en kötü) ZR verme ihtimalleri nedir acaba?

Eskiden KVK iyiydi, şimdi müşteri memnuniyeti nasıl acaba?

Xperia Z1 Compact' a sadece daha iyi kamerasından dolayı geçerim. (1/2,3" sensör ve f 2.0) vs ( ?? sensör ve f 2.4)

Yoksa ZR pilin hızlı değiştirebilirliğinden daha avantajlı. Z1c Üstün olsa da pil süreleri de birbirine yakın.

ZR ==>http://www.gsmarena.com/sony_xperia_zr-review-959p3.php
    Z1C =>http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_compact-review-1037p3.php

Yüzsüzlük etmemek için Z3 Compact istemedim bak şimdi edeymiydim diye terettüte kaldım

NE diyorsunuz?

not: inşallah M4Aqua teklif etmezler, OTG' si yok

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.