Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zr nin sıkıntıları neydi?

Z1c ya da z1'i zorlamanı tavsiye ederim, gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Zr nin sıkıntıları neydi?

Z1c ya da z1'i zorlamanı tavsiye ederim, gelişmelerden haberdar etmeyi ihmal etme.

1- 2 ay önce kulaklık jack'ın da temassızlık başladı. Ground temas etmiyordu
    2- (özellikle handsfree'de) ses karşıya kötü gidiyordu. Handsfree de resmen 10-20 cm arasından bağırmam gerekiyordu. garip bir şekilde 30 sn veya 1 dk sonra karşı tarafın sesi değişiyordu
    3- pilin ömrü kısalmıştı. Şişme yapmış gibiydi. Arka kapak tam kapanmıyor hissi veriyordu.

Gelişmelerden haberdar ederim.
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntıların hiç biri ben de yok.. Duruma göre peşinden gelmek isterdim ama yok işte

Bari en son su testi de yapsaydın..
  • quote:

Bu sıkıntıların hiç biri ben de yok.. Duruma göre peşinden gelmek isterdim ama yok işte

Bari en son su testi de yapsaydın..

boş verin olmasın da....

Şimdi teknosa ile görüştüm, KVK xperia Z1 Compact PINK (pembe) teklif etmiş,

dedim ki "beyaz veya siyah olsun" teknosa ile görüştüm, z3 compact için fark versem, "kvk ile görüşmeniz gerek, şu an yasal süre dolmadı" diye cevap verdiler.

deseler ki 100-150-200 fark ver, z3 Compact yeniden faturalandırılmış olarak senin olsun kabul ederim

ZR nin fatura değeri 749 lira 25 kuruş (outlet)

Su testi için, direk içine sokmadım ama komple en ekranı suyun(musluğun) aaltına soktum yıkadım. Sıkıntı çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 16 Mart 2016; 12:51:24 >

Bakma benim ki de Latife.. Pembe ellerinde kalmış, iyi ki kabul etmemişsin.. Z3 compakt iyi bir seçim olur, umarım kabul görür..

• quote:

Bakma benim ki de Latife.. Pembe ellerinde kalmış, iyi ki kabul etmemişsin.. Z3 compakt iyi bir seçim olur, umarım kabul görür..

üstad, bugün az önce kibarca bir rica maili attım, Z3 compact verme şansınız varsa memnun olurum diye, umudum az ama umut da fakirin ekmeği

Çok şahane olur Z3 C verirlerse. Tahminen şarjı 2 gün kesin gider.

Z1c içinse birisi;
    quote:

Öyle bişeye ihtiyacın olmaz 2 yıllık cihaz kullanıyorum 2-4 gün kullanımım oluyor bu kullanımın içinde 4 saat ekran ve 3 saat görüşme oluyor ben bataryanın eskidiğini düşünüyorum mesela
    1 gün içinde bitirmeye çalıştıgımda ise 6-8 saat ekran alabiliyorum hafızadan video izleyerek

dedi.

Hayırlısı.

• Merhabalar, vakit geldi sanki ZR klubünden ayrılmak için...

Z3 Compact geliyor sanırım.

AMA kafamı kurcalayan bir şey var, imei' si kayıtlı gözükmüyor.

Şimdi 1-2 fantezim var, 1 tanesi 2.5 ghz olan işlemci hızını düşürerek daha uzun pil ömrü
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hocam zr ye karşılık z3 compact mı verdiler ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Daha elime geçmedi, bu hafta geçsin "verdiler" diyeceğim.

"MAŞALLAH" diyin

telefonu garantiye verdim, Z (6603) teklif ettiler, olmaz dedim. ZR yi bilerek aldım zamanında, Z' ye karşılık.

Z1 Compact Pink(pembe) teklif ettiler, beyaz veya siyah olsun dedim.

Sonra da mail attım, rica ettim kibarca, Z3 Compact verebilirseniz diye, üretici ile görüşeceklerini söylediler. Kabul etmiş ürütici

Vay be baya iyiymiş
    Heralde böyle bi durumla karşı karşıya kalsam z yi alırdım direk

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

"MAŞALLAH" diyin

telefonu garantiye verdim, Z (6603) teklif ettiler, olmaz dedim. ZR yi bilerek aldım zamanında, Z' ye karşılık.

Sonra da mail attım, rica ettim kibarca, Z3 Compact verebilirseniz diye, üretici ile görüşeceklerini söylediler. Kabul etmiş ürütici

Şimdiden hayırlısı olsun bakalım .. Helal olsun Sony'ye!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

"MAŞALLAH" diyin

Şimdiden hayırlısı olsun bakalım .. Helal olsun Sony'ye!

hocam, Z3 Compact Dün akşam geldi, teknosa 6 da aradı, gelip alabilirsiniz diye.

Orada test ettim, şükür sıkıntısız.

Xperia ZR nin kutu içeriği ile, sadece telefonu göndermişler, olsun

SONY ve KVK' ya teşekkür ediyorum Beni mutlu ettiler, başkalarını da ederler ve müşterileri de onları mutlu etsin.

BU ARADA, 3 adet Xperia ZR aksesuarım boşa çıktı. Buardan ve 2. el bölümünden satışa sunuyorum.

1-) Orjinal olmayan batarya ( Orjinal bataryam benim kullanımımda 16-18 saat giderken bu ise 14-15 saat gidiyordu. Ama 3G açıkken %8-9 da birden kapanıyor, orjinali %3-4 gibi kapanırken) ==> 30 lira

2-) Harici batarya ve ZR cihaz şarj standı. İçini merakımdan açtım, içiniz rahat olsun sıkıntısı yoktur. ==> 30 lira

3-) Silikon Dış kap (10 lira vermiştim) ===> yukarıdaki ikisini alana ücretsiz.

Batarya orjinali gibi sizi mutlu etmez ama günün 3'te ikisini orjinal ile çıkartıyorsanız, 3'te birini de bununla idare edersiniz. Benim satın alma amacım, orjinal bataryam bitince beni eve gidinceye kadar idare etmesi idi. Sürat kargo ile indirimli gönderebilirim. GET açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 23 Mart 2016; 23:55:30 >

• Fotoğraflar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Hayırlı olsun yeni telefonunuz . Ne yapsam bende mi telefonu alıp kvk yı bi ziyaret etsem
  • quote:

Hayırlı olsun yeni telefonunuz . Ne yapsam bende mi telefonu alıp kvk yı bi ziyaret etsem

Teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin

• Arkadaşlar malum, pil ömrünü yavaş yavaş dolduruyor (%4-5 lerde birden kapanması ilk belirtiler ), yeni pil alan var mı? özellikle şu aliexpress teki orijinal olmayan ama yüksek mah kapasiteli piller var bunlardan sipariş verenler var mı?
  • %5-7 lerde kapanması pil ömrüyle mi alakalıymışöğrendiğim iyi oldu.benim telin garantisi 1 aya bitecek,garantiye yollayacagım.maksat tamir etsinler arka kapagı çok gevşedi,sol taraftaki alüminyum şerit kalktı ve jack girişinin kapagı koptu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

%5-7 lerde kapanması pil ömrüyle mi alakalıymışöğrendiğim iyi oldu.benim telin garantisi 1 aya bitecek,garantiye yollayacagım.maksat tamir etsinler arka kapagı çok gevşedi,sol taraftaki alüminyum şerit kalktı ve jack girişinin kapagı koptu

Yani telefon 1.5 seneyi geçti. Bu kapanma olayıda 1.5-2 ay öncesinden başladı. Büyük ihtimal pil gidici. Hocam bu arada sen telefonu ne hale getirmişsin öyle, okurken içim acıdı
  • Hocam aslında bu yüzden sony aldım başka tel dayanmazdı bana

• aranızda KVK lı olan varsa gönderin, Z3 Compact Rica edin.... pislik yapmayın rica edin

ZR de özlediğim 3 şey,

1- değiştirilebilir pil (kesinlikle üreticiler buna dönüş yapmalı)
    2- Alttaki bildirim ışığı (meğersem uzaktan dahi gözükmesinde, mp3 leri ve galeriyi gezerken altta renk değişmesi harika bir şeymiş)
    3- super otomatik' te 12 mp' de fotoğraf çekilebiliyordu (z1-z2-z3 de 8 mp, değişmiyor, 20 mp de tamamen manuel)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.