Şimdi Ara

sony-xs-gs1621 ve gs6921 takımlar için amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 10 gün önce 2001 vw bora tdi comfortline araç aldım, orginal ses sistemi çok kötü geldi (mevcut hop.lerde bass adına bişi yok cılız bi ses geliyor), sıfırdan bi sistem kurmak istedim. Uzaylı olduğum bir konu olduğu için forumlardan çıkamıyorum kaç gündür ve sonuca da ulaşamıyorum.. Nacizane yardımlarınıza ihtiyacım var.
    Araçta benden önceki sahibi arka pandizotun altında ki metal aksamı kesmiş oval biçimce boş duruyor.Acaba ön kapıya premium mid takımı, ve arka pandizota da bi oval takım koysam, sub alana kadar beni idare eder mi?

şuanlık düşündüğüm sistem;

sony xs-gs1621c mid takım öne
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-xs-gs1621-premium-320-w-hoparl%C3%B6r-1125225.html

sony xs-gs6921 oval arkaya
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-xs-gs6921-premium-gs-serisi-400-w-oval-hoparl%C3%B6r-1125223.html

bunları hangi amfi besler hiç bir fikrim yok..Amfi önerisi olan var mı? sub için daha sonra ihtiyaç durumunda ucuz yollu bir mono amfi bakarım.. şimdilik sisteme yorumunuz ve amfi tavsiyeniz nedir? tabi daha teyp bile seçmedim..üzerinde roadstar 4x40 lık eski bişi var.. teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fandurexx -- 13 Aralık 2015; 11:23:37 >

• yok mu yorum yapabilecek kimse?
  • Merhaba 1621 110 watt rms, 6921 ise 120 watt rms gibi iyi bir gücü var. alıcağınız amfinin de bir üst segment amfi olması gerekicektir. Aklımdan geçen yüksek güçlü 4 kanal amfiler, M-Acoustic MSX 4100, M-Acoustic MSX-4000.4, M-Acoustic M 4125, jbl gto1004. mümkünse msx4125 tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.