Merhaba arkadaşlar bir Sonyericcson W810i kullanıcısı olarak Sonyericcson dan çok memnundum ama telefonum çalındğından solayı yeni bir telefon almam gerekiyor.....
350 ytl ye Sonyericcson K810 telefon buldum 2.el ama yeni sayılır. Bu telefonu kullananız varmı.....
K810 un ses kalitesini test etmiş arkadaşlara bir sorum olacak kulak i.in yani Sonyericcsonun wolkmen kulaklığını K810 da kullansam kaliteli bir ses alabilirmiyim....
330 liraya forumun ikinci el kısmında bi arkadaş satıyordu, çokda temiz.
W810 ses kalitesini, K810 da bulamazsın, öteki özellikleri daha iyi ve ben öneririm.
Muzik kalitesi aman aman diyecek kadar fark yaratmiyor bana gore.
K810 iyi bir secim bencede.
kesinlikle tavsiye ederim müzik kalitesi ahım şahım değil ama tatmin edici kamera çok iyi 3.2'ler arasında tavsiye ederim bende
eğer sıfır gibiyse ve hiç bi sorunu yoksa bende öneririm.. bu arada k810 un, önümüzdeki dönem içinde fiyatının diğer sonylerde olduğu gibi dramatik bi şekilde düşüşe geçeceğini, bu durumda şu aşamada k810 almanın pek mantıklı olmadığını, eğer acelesi yoksa biraz beklenmesini.., yada şuan için cazip gibi görünen, fiyatının düşeceği kadar düşmüş olduğu daha başka cihazlarında gözden geçirilmesini önermiyorsa değilim.
ama 330 yada 350 lirayada eğer temizse k810 almak hiç de yanlış bi hareket değil..
Fiyatı da çok uygun kesinlikle tavsiye ederim...
teşekkürler arkadaşlar.
telefonu aldım sayılır ama ona muadil o fiyatlar arası başka bir telefonda aramıyor değilim.