Şimdi Ara

Sopranos hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırmalaırm sonucu bu diziyi çok takdir edenler oldu.Yaz için stok yapıcam ve bluray olarak malum buldum.Sizce izlemeye değer mi? Başka diziler olarak önerebileceğiniz diziler var mı?

• Kimse mi bilmiyormuş yav?
  • Mafya tarzı seviyorsan kaçırma derim.
  • Forum genelde ergen olduğu için doğaüstü diziler SP,GoT,vampirli inli cinli dizi revaçta.
    Ama Oz,The wire,six feet under,sopranos gibi dizileri izleseler ne Breaking Bad' beğenirler ne de dexter'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakashimazu

Forum genelde ergen olduğu için doğaüstü diziler SP,GoT,vampirli inli cinli dizi revaçta.
    Ama Oz,The wire,six feet under,sopranos gibi dizileri izleseler ne Breaking Bad' beğenirler ne de dexter'ı

GOT fantastik severler için oldukça iyi bir yapım bence ve ergenlikler alakası yok.Supernatural gibi diziler için haklısın ama ergen isi

-----------

Sopranos U ben de izliyorum çok sağlam dizidir fakat beğenmediğim tek şey mafya babasının sokaklarda falan tek basına takılması, yani ne bileyim Godfather gibi bi imaj yaratmıyor kafada .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Sopranos, The Godfather'ın şehir hayatına uyarlanmış halidir. Fazla dikkat çekmemek için öyle gezmek zorundalar. Ayrıca asıl mafya kökenli İtalyanlar Sicilya kökenlilerdir. The Sopranos'daki karakterlerin hepsi Napoli kökenli..
  • Eyvallah beyler listeye aldım.
  • quote:

Forum genelde ergen olduğu için doğaüstü diziler SP,GoT,vampirli inli cinli dizi revaçta.

+1
  • Kesinlikle kaçırma bende son sezonda bir yerlerde kaldım biraz bozmuştu oralar yazın son sezonu tekrar baştan sona izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Spn, originals, diaries izlerim ama. Breaking Bad ve Dexter'ı beğenmeyen insan demeyeceğim yaratık varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

GOT fantastik severler için oldukça iyi bir yapım bence ve ergenlikler alakası yok.Supernatural gibi diziler için haklısın ama ergen isi

-----------

Sopranos U ben de izliyorum çok sağlam dizidir fakat beğenmediğim tek şey mafya babasının sokaklarda falan tek basına takılması, yani ne bileyim Godfather gibi bi imaj yaratmıyor kafada .

supernatural'e ergen işi diyen bir avel.

• quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

quote:

-----------

Ya bırakacaksın bu işleri.Adamlar reyting aldıkça çizgiden ödün vermeye başladılar ''nasıl olsa izleniyor,ne kasacağız kurgu diye '' falan demeye başladılar . Tatile gidiyor gibi cehenneme gidip geliyor adamlar .Böyle saçma sapan,basit kurgu olmaz .Bölüm yapacağız diye düşünmeden senaryo yazıyorlar .Evet, Supernatural gayet de ergen işi oldu artık.

10. sezon da çıkarıyorlarmış galiba .Neyse izleyecek adam çok nasıl olsa , pis yedili seviyesine indirgeseler yine izlerler.Supernatural izleyici tayfasının çoğunluğu da 14-18 yaş arası olduğu için pek sıkıntı yaratmaz.

Şu walking dead ve supernatural izleyen insanlarda da ayrı bi sıkıntı var .Kalitenin ayaklar altına alınmasını kalkıp hala savunuyorlar burada .

100 ergen kızın 40 ının profilinde Supernatural resmi,Dean fotosu var .Hoş , Supernatural denen dizi bu bebelerle yoluna devam ediyor artık .

Adamlar dalga geçer gibi senaryo yazıyorlar , senin gibi tipler bu diziyi hala olgun karşılıyor.Durmak yok izlemeye devam hadi bakalım . Şu Supernatural ve TVD bitmesin valla yoksa buradan dağılan ergen izleyici bu sefer diğer dizilere saracak .

Yaşın küçük demiyorum sana ama bu dizinin kaliteli,ciddi bir senaryo ile ilerlediğini düşünüyorsan git biraz HBO dizileri izle derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

quote:

-----------

Ya bırakacaksın bu işleri.Adamlar reyting aldıkça çizgiden ödün vermeye başladılar ''nasıl olsa izleniyor,ne kasacağız kurgu diye '' falan demeye başladılar . Tatile gidiyor gibi cehenneme gidip geliyor adamlar .Böyle saçma sapan,basit kurgu olmaz .Bölüm yapacağız diye düşünmeden senaryo yazıyorlar .Evet, Supernatural gayet de ergen işi oldu artık.

10. sezon da çıkarıyorlarmış galiba .Neyse izleyecek adam çok nasıl olsa , pis yedili seviyesine indirgeseler yine izlerler.Supernatural izleyici tayfasının çoğunluğu da 14-18 yaş arası olduğu için pek sıkıntı yaratmaz.

Şu walking dead ve supernatural izleyen insanlarda da ayrı bi sıkıntı var .Kalitenin ayaklar altına alınmasını kalkıp hala savunuyorlar burada .

100 ergen kızın 40 ının profilinde Supernatural resmi,Dean fotosu var .Hoş , Supernatural denen dizi bu bebelerle yoluna devam ediyor artık .

Adamlar dalga geçer gibi senaryo yazıyorlar , senin gibi tipler bu diziyi hala olgun karşılıyor.Durmak yok izlemeye devam hadi bakalım . Şu Supernatural ve TVD bitmesin valla yoksa buradan dağılan ergen izleyici bu sefer diğer dizilere saracak .

Yaşın küçük demiyorum sana ama bu dizinin kaliteli,ciddi bir senaryo ile ilerlediğini düşünüyorsan git biraz HBO dizileri izle derim.

Şuan geldikleri konum olarak haklı olabilirsin ama o zaman TWD , SPN tarzı dizi yapmamaları gerekiyor. Bu tarz dizileri beğenmiyorsun diye o kadar insanın izlediği diziyi silip atamazsın ergen işi diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.