Bildirim
Sorento Alıyorum acil yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben sadece "X-Force premium" donanımlı Sorento nun olduğunu sanıyorum. Yanılıyor muyum?
Eğer daha düşük donanım seviyesini almak istiyorsanız ikinci el değeri olarak fark olur. Başka bir olumsuz yan göremiyorum. Ülkemizin ikinci el piyasasını ve galericileri bilirsiniz. "Ya boşver bu full değil, aynı paraya full aksesuar alırız be abi" muhabbeti olur. Aynı araçta bir iki düğme eksik diye bir sürü değer kaybı yaşandığını çok gördüm. -
quote:
Orjinalden alıntı: sorento_guru
Ben sadece "X-Force premium" donanımlı Sorento nun olduğunu sanıyorum. Yanılıyor muyum?
Eğer daha düşük donanım seviyesini almak istiyorsanız ikinci el değeri olarak fark olur. Başka bir olumsuz yan göremiyorum. Ülkemizin ikinci el piyasasını ve galericileri bilirsiniz. "Ya boşver bu full değil, aynı paraya full aksesuar alırız be abi" muhabbeti olur. Aynı araçta bir iki düğme eksik diye bir sürü değer kaybı yaşandığını çok gördüm.
ama benim bildiğim şu an sorentonun 3 donanım seviyesi var türkiyede -
x-force cok ıyı eskı kasaya göre bence al durma biz 0 km aldık cok memnunuz sımdı 4 bın kmde durma al -
savyola133,özel değilse kaç paraya aldınız?kıyaslamak istiyorum burayla. -
bencede al çok iyi bir araba -
quote:
Orjinalden alıntı: sorento_guru
Eğer daha düşük donanım seviyesini almak istiyorsanız ikinci el değeri olarak fark olur. Başka bir olumsuz yan göremiyorum. Ülkemizin ikinci el piyasasını ve galericileri bilirsiniz. "Ya boşver bu full değil, aynı paraya full aksesuar alırız be abi" muhabbeti olur. Aynı araçta bir iki düğme eksik diye bir sürü değer kaybı yaşandığını çok gördüm.
evet sorento şuan tek paket olarak satılıyo prestige olarak burdan bakabilirsiniz.
http://www.kia.com.tr/index.php?p=fiyatlar
-
bizmi herşeyiyle beraber yan basamaklar geri görüş kaplaması on panjur ruzgarlıklar bırlıkte 89 mılyara aldık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X