gözetmenler galiba soru kitapçığına imza atmadı.sınıftan en son ben çıktım belki sonra atarlar diye düşünmüştüm ya atmadılarsa diye kafama takıldı şuan kitapçıkta gözetmenin imzasının olmaması bi sorun olur mu?
atmadıysa sınavın iptal olucak geçmiş olsun böyle cahilleri de gözetmen diye koyuyorlar ya ..
quote:
Orijinalden alıntı: Saintvictims
atmadıysa sınavın iptal olucak geçmiş olsun böyle cahilleri de gözetmen diye koyuyorlar ya ..
Emin misin?
quote:
Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|
quote:
Emin misin?
Evet? sizde de mi aynı olay yoksa
quote:
quote:
quote:
Emin misin?
Evet? sizde de mi aynı olay yoksa
Bizde yokta arkadaşa nolcak şimdi?
belki sonradan atmışlardır tek tek aol sınavlarında öyle oluyordu
O kadar insanın hayatından 1 yıl daha yiyeceklerini zannetmem.Yukarda arkadaşın dediği gibi sonradan atmış olabilirler.
benmkine gözeetmen imza attı ama ben atmadım nolcak :S sınavın şokuyla zaten hiç bişe anlamadım galiba öğrenci imzasının yerine atmış bide
quote:
quote:
quote:
Şaka mısın arkadaşım? Optik de boş yer kalmaması gerekir.Eğer sonradan atmadılarsa sınavı iptal olucak.Ben nerden bileyim sonradan attılar mı atmadılar mı?
Hocam rahat olabilirsin.. Gözetmenler ile ilgili hatalar öğrenciye yansıtılmaz.
ama dikkat edersen kitapçık arkasında mı ne imza attırınız diyodu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 4EverManiac
quote:
quote:
quote:
Şaka mısın arkadaşım? Optik de boş yer kalmaması gerekir.Eğer sonradan atmadılarsa sınavı iptal olucak.Ben nerden bileyim sonradan attılar mı atmadılar mı?
arkadaşım senin aklın alıyormu ? İmza atmamaları arkadaşın sorunu değil. orada bina görevlileri var onlar şuan tek tek kontrol ediyorlar daha sonra arabayla gidicek tüm kağıdlar.
Onlar atmıştır Sorun etme
bizimkileri de ben uyardım görmemiş salaklar
Bizimkinler sınav başlamadan önce atmıştı.
optiğe de atmamişlardı ben söyleyince attılar.kitapçığı ya esgeçtilersee nolucak.offf.
quote:
sonuçta o gözetmenin hatası benim bir suçum yok yinede iptal olur mu ya hemde önemli olan optik form değil mi değerlendirilirken kitapçığa da bakarlar mı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme