ARKADAŞLAR BU İŞİ BU HAFTA ÇÖZMEM LAZIM AMA NASIL? BENIM NEXT 2000 CIS UYDU ALICIM VAR AMA TASINDIGIM APARTMANDA ORTAK CANAK OLARAK DIGITURK VAR BASKA CANAK ANTENE IZIN VERMIYORLAR HANGI FORMULLE BEN LIG TV VE NORMAL KANALLARI SEYREDBILIRIM TEK COZUM DIGITURK E 60 YTL VERMEM Mİ? EKOSPOR PAKETI... LUTFEN YARDIMCI OLUN 1 AYDIR TV SEYREDEMIYORUM BELKI DT FIYATI DUSER DIYE...
dt alacaksın yada tv nin üstüne karasal anten al.karıncalı marıncalı idare et..yada internete bağlanan cihaz bul.internete bağla.bedava dt izle:)
bu internet üzerinden olan olay tamamda.
karasal yayın receiverleri ile nasıl oluyor ilk defa senden duydum.
karasal antenı denıyorum bu aralar karıncalı bıle zor cekıyor :) sımdı bır dt bayıı ıle konustum su 41.90 olan kampanyayı soyledı ama recevier bıraz uyduruk galıba bu kampanya ıle dt un ekosporu arasındakı fark nedır ya bırı 62 bırı 42...?
quote:
Orjinalden alıntı: enokta
ARKADAŞLAR BU İŞİ BU HAFTA ÇÖZMEM LAZIM AMA NASIL? BENIM NEXT 2000 CIS UYDU ALICIM VAR AMA TASINDIGIM APARTMANDA ORTAK CANAK OLARAK DIGITURK VAR BASKA CANAK ANTENE IZIN VERMIYORLAR HANGI FORMULLE BEN LIG TV VE NORMAL KANALLARI SEYREDBILIRIM TEK COZUM DIGITURK E 60 YTL VERMEM Mİ? EKOSPOR PAKETI... LUTFEN YARDIMCI OLUN 1 AYDIR TV SEYREDEMIYORUM BELKI DT FIYATI DUSER DIYE...
Balkonadamı kurdurmuyorlar ? Bir adet çanak al ve Türksat uydusuna ayarlattır hem normal kanalları izle hemde lig tv frekansında maçlarını izle...
galıba pek bır cozum yok dıgıturk e teslım olup ayda 62.80 verecegız galıba biri 30 aseyredıyor bırı 60 a bu nasıl fıyat polıtıkası boyle yaaa...lıg tv olmasaydı dt hıc bulasmazdım ama su futbol yaktı bızı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme