Şimdi Ara

Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimlik fotokopisini falan kargoyla göndermek ne kadar güvenli? Ayrıca bazı sorunlar varmış sanırım netspeed de. Aynı paraya (24 mb)tt taahhüt mü yapılmalı daha sorunsuz internet için, ne dersiniz?

Artı olarak 3. El herhangi bir vdsl modem alsam netspeed de çalışır mı? Sanırım bazılarında sorun oluyordu üreticiyi arayıp bir şeyler yapılıyordu. Belki de yanlış hatırlıyorumdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evde kurulum tercih ettiğinde ekipler kimliğini ve evraklarını evden teslim alıyorlar sadece telefonda onay veriyorsun.
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu evde kurulum ücreti ödememe yolu var mı? Sitede bakındım ama görmedim.
    Önceden sözleşme imzalayanlar ödemiyordu iptal etmedikleri sürece.

• quote:

Orijinalden alıntı: skippeer

Hocam peki bu evde kurulum ücreti ödememe yolu var mı? Sitede bakındım ama görmedim.
    Önceden sözleşme imzalayanlar ödemiyordu iptal etmedikleri sürece.
    Bende baktım sayfada bununla ilgili bende bir şey bulamadım valla hocam. Daha önce 1 yıl kalma sözü verince almıyorlardı ama evde kurulum falan değildi sadece aktivasyon ücreti olarak geçiyordu şimdiki durumu bende bilmiyorum facebook sayfalarından yazarsan cevap veriyorlar.
  • Kimlik fotokopisini kargo ile göndermek bana daha güvenli geliyor. Çünkü kargo direk muhatap olan evrakları saklayacak kişiye ulaşıyor.

Bayinin, teknik ekibin veya kuryeye verdiğin evraklar kaç kişinin elinden geçiyor arka planda görmüyoruz. Bu kişiler de genelde taşeron firmalar oluyor hep.

Bilgi güvenliği konusunda Türk Telekom un sicili de bayağı kabarık. Bir ara online işlem merkezi şifrelerini satıyordu ekipler

Bir arada online işlem merkezi üzerinden hiç bir sms onayı olmadan oyun alınıyordu. Faturaya yansıtılıyordu oyun parası da. Bu şekilde bilgileri ele geçiren kişiler kaç kişinin canını yaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler hocam.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz de mantıklı. Bu arada siz kullanıyor musunuz hocam? Nasıl, sıkıntılar giderilmiş mi ana konuda dendiği gibi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafamdaki Sorular
    6 yıl önce açıldı
    ALES Yayınlanmayan Sorular
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Netspeed fiber kullaniyorum. 24 mbps.

Csgo oynarım arada.

Bu geçtimiz hafta kapasite arttırımı yaptılar. İki katına çıkmış galiba kapasite. O zaman da şansa evde değildim iki hafta. Deneme fırsatın olmadı. İki üç gündür evdeyim her şey normal gözüküyor.

Pingler 70-80 arasında
    Packet loss 0

Ama iş saatlerim biraz değişik. Her aksam yoğun saatlerde test yapma imkanım olmuyor. Ama bu zamana kadar yoğun saatler de dahil bir sorun yaşamadım

• Merhaba arkadaşlar modem ne kullanıyorsunuz ? 35 mb tarifeye geçmeyi düşünüyorum modem onlardan alırsam 240 tl everest veriyorlar..Ne yapmalıyım o modemi alıyım mı?

• jybe kullanıcısına yanıt
    2.el tt modemleri al 100 liraya tplink bulursun.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    2. Ele sıcak bakmıyorum pek 0 öneriniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

2.el tt modemleri al 100 liraya tplink bulursun.
    Hocam Tp link olan mı iyidir zyxel olan mı?

• Assagi yukari denk gibi geldi sinyal gucu vs olarak. Dayimda zyxel var bende tp link.

• jybe kullanıcısına yanıt
    Everest almama i öneririm. Tp link veya asus derim. Asusun bir modeli var ama butceniz nedir bilmiyorum.

Bütçem maks 300-350

Cevap için teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.