Şimdi Ara

sorular mı kolay yoksa ben çok mu zekiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaş öncelik tm öğrencisiyim mezunum ve geometride alt yapım var geçenlerde bu palmenin geosunu sorubankası aldım almasına üçgende alanlara kadar çözdüm fakat sorular bana kolay geldi sanki bana birseyler katmıcakmış gibi geliyor palmenın yanında körfezide çözüyorum hedefim tm 2 15 k sizce başka sb almalımıyım yoksa sorbankalarını bitirip denemeden mı kasamalıyım fikirleriniz ihtiyacım var

• Karekök al bitir , son testlerde çok zorlanmıyorsan geometri çok kasmana gerek kalmamıştır
  • banada bazen ders çalışırken oluyor soruyu çözüyorum ulan çok zekiyim ya diyorum ya sorular kolay ya da öylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 20 Ekim 2013; 1:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendor027

Karekök al bitir , son testlerde çok zorlanmıyorsan geometri çok kasmana gerek kalmamıştır

en son öyle yapcam herhal eyw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentham

banada bazen ders çalışırken oluyor soruyu çözüyorum ulan çok zekiyim ya diyorum ya sorular kolay ya da öylesin

bende oluyor o durum bende aynı senn gibi diyorum bence zeki değilliz hep aynı tarz sorulara yöneldiğimizden oluyo değişik sorulara ihtiyacımız var saksıyı çalıştıracak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.