Şimdi Ara

Soruları optiğe yazma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematikte çözemediğimiz soruları optiğe yazın geometride çözersiniz diye konular açılıyor forumda.Optiğin arkasına yazmak okunmasını engeller mi.Silsek bile izi kalabilir.

• upp merak ediyorum
    malum geometride yatıyom genelde
  • bastırarak yazmazsan sorun olmaz ama yapma bence. Riskli iş.
  • net kul hakkı helal etmiyorum şahsen sonuçta kitapçığa yazıyo süre 75 dk diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backtrack

net kul hakkı helal etmiyorum şahsen sonuçta kitapçığa yazıyo süre 75 dk diye

Soruyu aklında tutsa geometri sırasında yapsa bu kul hakkı olur mu ?

• Kardeş bizim hakkımızı nasıl yiyorlar biz bunu yapmışız çok mu Allahaşkına ya :) isteyen şikayet eder kamera orada :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavı iptal olan birini söylediler, riske değmez bence.

• Sinav falan iptal olma olayi olmaz bnc raad olun gecen sene siraya 2 soru yazdim geo kitapcigi alinca hemen kitapciga yazip cozdum ha tabii ki illa bu isi gözetmenin gozune sokarak yapin demiyorum ama minik minik yazmadan zarar gelmezz

• Sınav başlamadan 5 dk önce kitapçık kontrol ayağına ilk 3-4 soruyu cebe atın direk hafiften kitapçığı açıp dört işlem sorularını çözün.

Sınav sırasında kısa ifadeleri soruları mesela Binom olsun , trigoda kısa kök bulma , sadeleşme , eşitsizlik , kaç değer alır , kaç tanedir gibi bu soruları boş bırakın son 5 dakika kala sıraya yazın ve sonra optik ile üzerini kapatın geo kitapçığını açıp direk çözmeye başlayın rahat rahat.

Başta 4 soru çözseniz sınav sonunda da 3 soru yazsanız 7 sorunun süresini kazanırsınız onuda türev- integrallere harcarsınız
  • Jau* kullanıcısına yanıt
    çözelimde binlerce insanın hakkına girelim sonra uğraş dur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefkurem1299

çözelimde binlerce insanın hakkına girelim sonra uğraş dur...

Hocam işin o boyutu yapacak olan kişiyi ilgilendirir isteyen yapmaz herkes kendisinden sorumlu
  • Biraz arkalarda oturuyorsaniz ve eger gozetmenlerim ninja skilleri yoksa cok rahat yazarsiniz ben 11. Siradayim siralar 5li 5li ise en ondeyim bende tutmaz.

• gerek yok riske bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.