Şimdi Ara

SORULARIM VAR!!! { w550i }

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- w550i'mden internete giremiyorum(aveanın wap ayarları falan yapılmış durumda ancak se nin internet sitesine veya diğer sitelere girilemiyor.).
    2- Total hafıza 225 mb gösteriyor. 30 mb nereye uçtu?
    3- Açık alan çekimlerinden gayet memnunum ancak kapalı alan çekimleri bir şeye benzemiyor. Ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadım. Maksimum verimi alabilmek için gerekli olan ayarlar nelerdir?
    4- Videoların kalitesini vb düşürüp uygun boyuta getirdiğim halde neden telefon oynatmıyor?

NOT: Opera mini falan da bir işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damaws -- 14 Haziran 2006; 22:07:13 >

• 1-)wap ayarlarını tekrar gözden geçir

2-)zaten normal hafıza 256 ama telefondan olan werilerdendir herhalde zaten özelliklerinde hafıza değişiklik gösterilebilir yazıyo

3-)kapalı alanlarda gece ayarını kullan

4-)?????
  • Buı aynı soruların için açtığın 2. topiğin sanırım.

Bence şöyle;
    1. Ayarlarını tekrar yapılandır. Aktif olan seçiminin avea olduğuna dikkat et. Daha da olmazsa tüm ayarları sil avea dan yardım iste.
    2. 30 mb uçtu dediğin hafızayı telefonun çalışabilmesi için kullanıyor.
    3. Netlik ayarını üst seviyeye çıkar diğer ayarları ise normal olarak bırak. Fotoda ışık önemlidir. Işıksız ortamda çok kalite bekleme.
    4. Telefonun zannedersem 3gp ve mp4 formatların okuyabilir. Format sorunu var bence
  • Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.