Şimdi Ara

Sorumluluklarınız ve hayata atılma anlaşılmadıgınızı hissetmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamakıllı iki sorum var size birincisi hayata ne zaman atıldınız yani ne zaman kendinizi uzun engelli zor bir yolun başında buldunuz?ikincisi hayata dair en büyük korkularınız?

ilk önce sorularımı kendim yanıtlayayım..
    Benim hayatla ilk tanışmam 3 yıl önce lise 1 deyken oldu..O zaman sorumluluklarımın bilincine vardım..o günden beri gelecek korkusu,ne olcam sorusu,yalnızlık,anlaşılmadıgınızı hissetmek,sabır,beklenti,umutsuzluk,karamsarlık var içimde ama bu dertleri bi süzgece koydum çalışınca hepsi halloloyor...
    insallah başarıcam...Saygılarımla..

• Ben Lise 2 deyim. Hala sorumluluk nedir bilmem
  • Hayatın farkına varmam 3 sene önce meslek lisesine girmemle başladı. Üniversiteye girme zorluğu vs.
  • lgs'yi kazanmamla başladı sorumluluk bilinci...

korkum ise ilerde bi bok olamamak, iş bulamamak, bulsam bile ailemi geçindirememek....
  • gecen senenın sonlarında basladı yane hazırlık sonlarında...
    korkum iyi bir iş sahıbı olamamak suan kı durumumdan daha kotu bır duruma dusmeyı hazmedemem,yane ben surunmeye gelemem,dayanamam tek korkum bu iyi bir gelirim işim olsun ısterım...
    ole bos gezıp elıme delı gıbı para gelmesınıde ıstemem cok calısayım ama emegımıde iyi alayım...
    yasam standartına 100 dersek bnm ıstedıgım yasantı 75 fln
    ewım,arabam,karımın arabası,guzel ısım,yazlıgım(her yaz kıralayada bılırım)...
    tek ıstegım bu sadece bu yane guzel bır yasam dedıgım gıbı ben kotu durumda yasamaya gelemem...

bilinen bırsey wardır yokluktan warlık guzeldır ama warlıktan yokluk adama delı gıbı koyarmısh ıste bende dıorm keske kucukken iyi bır yasantım olmasa da sımdıden yawas yawas duzelmeye baslasadık bolesı daha tatlı olurdu

• sene 95 ti üniversiteyi kazandım ve bursaya taşındım ve birşekilde başladı hayat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.