Şimdi Ara

(Sorun çözüldü)Konu Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • P67 d3-b3 anakart in pci-e 16x ve 4x girişlerinin ortasında yanyana olan 2 tane

Pci-ex 1x girişleri Çalışmiyor.Neden çalışmıyor? En son bios yukledim.En son driverlari da yukledim.Gene çalışmıyor.Bu sorun yazılımsal mi donanımsal mi.Pci girişleri temizledim contak sprey sıktım gene 1 şey olmadı.Nasıl çalıştıririm ben bu slotlari?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esatceza -- 16 Ocak 2014; 23:41:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pci-e x4 slotunu kullanmıyorsanız ona takın aygıtı belki çalışır. Birde bios ayarlarını default yapıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

pci-e x4 slotunu kullanmıyorsanız ona takın aygıtı belki çalışır. Birde bios ayarlarını default yapıp deneyin.

dostum 4x çalısıyor 1x slotlarını kullanmak istiyorum ama işte 1x ler çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatceza

quote:

pci-e x4 slotunu kullanmıyorsanız ona takın aygıtı belki çalışır. Birde bios ayarlarını default yapıp deneyin.

dostum 4x çalısıyor 1x slotlarını kullanmak istiyorum ama işte 1x ler çalışmıyor

Bende diyorum ki x1 'e takacağın aygıtı x4'e takıp kullan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esatceza

quote:

Bende diyorum ki x1 'e takacağın aygıtı x4'e takıp kullan

zaten takılı x4 ve x16 lar takılı 1x ler çalısmıyor
  • quote:

1x dediğimiz pcı girişi ex değil farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

quote:

1x dediğimiz pcı girişi ex değil farklı

ekran kartı baglanan slot ama sorunu kökten çözdüm.katı 2 ye kırdım
  • esatceza kullanıcısına yanıt
    Ozaman sorun çözülmüştür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.