Şimdi Ara

sorun din farkı olabilir....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu turnuvada tek bir müslüman yok bizden başka belki sorun budur hakemlerin taraf tutuşu vs herkes hristiyan dinn farkı olabilir die düşünüorm

• o da var,
    onun dışında tonla politik sebep var.
    gerçi o politik sebepler de din farkından dolayı gerçekleşiyor ya..
  • Aaaaa! Medeniyetin merkezi olan Avrupa'da hiç böyle şey olur mu! Senaryolar üretmeyin kafanızdan! Avrupa dediğin dinlere hele İslam dinine acayip saygılıdır! Yobazlığın bu kadarına da pes doğrusu!
  • lobimiz yok lobimiz.şenez erzikten baska kim var.adı lafı gecen bir Türk yokki.adamlar belki kendi hakemlerini bile seçtiler.hele bir yan hakem var evlere senlik.olmaz kardeşim böyle.ahlaksızlık diz boyu.türk olmanın müslüman olmanın bedelini böyl mi ödeyecektik.en azından hafızalara kazındık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

lobimiz yok lobimiz.şenez erzikten baska kim var.adı lafı gecen bir Türk yokki.adamlar belki kendi hakemlerini bile seçtiler.hele bir yan hakem var evlere senlik.olmaz kardeşim böyle.ahlaksızlık diz boyu.türk olmanın müslüman olmanın bedelini böyl mi ödeyecektik.en azından hafızalara kazındık

şenez erzik i sayma. Herif hakem komitesi başkanı ve maçımıza verilen hakem 4lüsüne bak.
  • http://www10.gazetevatan.com/root.vatan?exec=yazardetay&sid=&Newsid=185590&Categoryid=4&wid=9

Milli Takım kazandığında tarihsel-kültürel izlerimizin varlığını sürdürdüğü bütün coğrafyalarda bir başka rüzgâr esmeye başlıyor!
    Bu galibiyetlerin futbol dışında bir “ruh”u var.
    Bunu da bilelim artık.
    Bu galibiyetler “çevre”ye itilip horlananların kibirli “merkez”e vurduğu darbeler olarak algılanıyor o coğrafyalarda.
    Avrupa Şampiyonası’nda pes etmeyen Türk Millli Takımı, dünya coğrafyasında pes etmeye zorlanan ama direnen Müslümanların sesi artık...
    Bundan hakikatten hoşlanmayanlar olabilir.
    Bunun lafının edilmesini spor kültürüne ve siyasi kabullerine ters bulanlar olabilir.
    Ama hakikat, hakikattir.

• bu tarz turnuvalarda buna kulüp bazında turnuvalarda dahil, her zaman büyüklerin kazanması istenir

hollanda nasılki grupta romanya ya yatmadıysa, bu maçta nasıl almanlara kartlar çıkmadıysa, kuvvetle muhtemel ispanya rusya maçında ispanya nasıl kollanıcaksa durum böyledir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • din konusu belki çok düşük bir oranda etkiliyor olabilir ama benim tahminim bizim taraftan almanyayı diğer taraftan ispanyayı final oynatıp kupayı almanyaya vermek bütün amaç.
    almanyanın oynadığı hiçbir maçta hakemlerden canı yanmadı rakiplere abuk subuk hatalar yaptılar.gözünü seveyim ben bizim hakemlerin.bir daha laf yok hiçbirine...
  • EZİKLİK KOMPLEKSİNDEN KURTULALIM.....

HER MAĞLUBİYETTE YOK BİZ MÜSLÜMANIZ ONDAN, YOK BİZ TÜRKÜZ ONDAN...

KENDİNİZE SORUN BAKALIM ALMANLARIN DİSİPLİNİ VE KONDÜSYONU BİZDE VAR MI?

BIRAKALIM ARTIK BU ARABESK DİN AYAKLARINI.....

DUA EDİP İŞİNİ ŞANSA BIRAKAN DEĞİL, ÇALIŞAN KAZANIYOR BU DÜNYADA.... GERÇEKÇİ OLALIM.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

herpsine eyvallah da buna itiraz derim...
    bu turnuvada en çok koşan takım bizimki dünya kabul etti bunu.bir maçta 3 km fazla koşmuşuz hırvatistandan.bu maç da farlı değildi...
  • quote:

EZİKLİK KOMPLEKSİNDEN KURTULALIM.....

HER MAĞLUBİYETTE YOK BİZ MÜSLÜMANIZ ONDAN, YOK BİZ TÜRKÜZ ONDAN...

BIRAKALIM ARTIK BU ARABESK DİN AYAKLARINI.....

DUA EDİP İŞİNİ ŞANSA BIRAKAN DEĞİL, ÇALIŞAN KAZANIYOR BU DÜNYADA.... GERÇEKÇİ OLALIM.....

Ortada bir hakem kepazeliği gerçeği var kaç maçtır.Bunu göremeyen kördür..

Yabancı forumlara girip yorumlara bakarsanız hepsi din muhabbetinden açılıyor.Adamlar no to racism no to muslim yazıyor Türkiye bu turnuvada oynamamalı diyor ama kendiyle çeliştiğinden bihaber..

Kondisyon olarak bir önceki maçta 120+penaltılar oynayan ve Almanya'dan 1 gün daha az dinlenen bir takım olarak en az onlar kadar iyiydik.

Kısacası sorunun temeli bence kesinlikle din kaynaklıdır konuyu açan arkadaşa katılıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Yabancı forumlara girip yorumlara bakarsanız hepsi din muhabbetinden açılıyor.Adamlar no to racism no to muslim yazıyor Türkiye bu turnuvada oynamamalı diyor ama kendiyle çeliştiğinden bihaber..

Kondisyon olarak bir önceki maçta 120+penaltılar oynayan ve Almanya'dan 1 gün daha az dinlenen bir takım olarak en az onlar kadar iyiydik.

Kısacası sorunun temeli bence kesinlikle din kaynaklıdır konuyu açan arkadaşa katılıyorum..

YABANCI FORUMLARDA YAZAN ÜÇBEŞ KAÇKININ YORUMUYLA BUTÜR BİR SONUÇ ÇIKARILAMAZ....

BİZİM FORUMLARDA DA NE KÜFÜRLER EDİLİYOR.NE KÜFÜRLER......

HAKEME SUÇU ATMAK ÇÖZÜM DEĞİL.....HIRVAT MAÇINDA HAKEM ÇOK MU İYİYDİ?

KONDÜSYONA GELİNCE BU MAÇ UZAYIP 120 DK OLSAYDI MAÇI 5-2 KAYBEDERDİK....

ZORLA EURO 2008 E SOKAN MI VAR?

EGER EZİKSENİZ GİDİN KARDEŞİM ASYA KUPASINA KATILIN.....

ORDA DA BUDİSTLERE LAF EDERSİNİZ.....BUDİST HİNTLİ HAKEM HAKKIMIZI YEDİ FALAN DİYE

• @Qantas

eziklik kompleksine bende katılıyorum ama şu yönden bizim bir takımımız klüb veya milli takım avrupada maç oynayınca karşıdakini kendinden çok büyük görüyor halbüki cesur oynasalar eminimki bizim takımlarımız çok daha iyisini başarabilir

ayrıca hakem denen mahluğun çok açık bir derecede taraf tuttuğunu gördük nedenmi bütün avrupanın bize Türk olduğumuz için garezi var nedeni zamanında büyüklerimizin yaptıkları biz dünyaya hakimken bu mahluklar içlerine sindiremediler aynı kanı bugün avrupalılar taşımıyormu hepsinin içinde kin intikam var ayrıca Türkiyemiz isviçreyi acıı bir şekilde elemiş onunda kuyruk acısı var

son olarak ne kondisyon ne büyüklük gibi almanyanın oynadığı futbolun elle tutulur bir yanı yok oyunun her dakkasında biz üstündük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 26 Haziran 2008; 2:15:02 >
  • Hiç alakası yok, çek maçında biz şanslıydık kaleci topu kaçırdı kazandık, bugunde almanlar şanslıydı kazıma kramp girdi kazandılar bu kadar basit.
  • OLABİLİR Mİ ???? KESİN BU BE.BİR DE GELİŞMİŞ AVRUPAYMIŞ.IRKÇILIĞI OKUYAN ALMANYA'YA BAK.EVLERİMİZ YANDI LAN.BOŞUNA IKINMASINLAR BARİ.REZİL HERİFLER.

• quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Hiç alakası yok, çek maçında biz şanslıydık kaleci topu kaçırdı kazandık, bugunde almanlar şanslıydı kazıma kramp girdi kazandılar bu kadar basit.

futbolun ne şansı nede teorisi vardır ancak bizim çocuklarımız son dakikaya kadar canla başla saldırmasalardı buraya gelemezdik sizde bu çocukları harcamayı istiyorsunuz harcayın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

YABANCI FORUMLARDA YAZAN ÜÇBEŞ KAÇKININ YORUMUYLA BUTÜR BİR SONUÇ ÇIKARILAMAZ....

BİZİM FORUMLARDA DA NE KÜFÜRLER EDİLİYOR.NE KÜFÜRLER......

HAKEME SUÇU ATMAK ÇÖZÜM DEĞİL.....HIRVAT MAÇINDA HAKEM ÇOK MU İYİYDİ?

KONDÜSYONA GELİNCE BU MAÇ UZAYIP 120 DK OLSAYDI MAÇI 5-2 KAYBEDERDİK....

ZORLA EURO 2008 E SOKAN MI VAR?

EGER EZİKSENİZ GİDİN KARDEŞİM ASYA KUPASINA KATILIN.....

ORDA DA BUDİSTLERE LAF EDERSİNİZ.....BUDİST HİNTLİ HAKEM HAKKIMIZI YEDİ FALAN DİYE

Küfürle uzaktan yakından alakası yok bunun tamamen farklı ve bizim değil onların ezikliğinden dolayı yapılan birşey ayrıca 3-5 kişi de değil bunları söyleyenler..

Hırvat maçındaki hakem de iyi değildi bu yüzden Arda Tuncay bu maçta yoktu.Sonu hakeme çıkar bu tartışmaların çünkü herşey ortada..

Bu turnuvada milli takımın hiçbir ezikliği olmamıştır başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz....

Ayrıca siz falan derken sen Türk değil misin?

• quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: KnighTR

Hiç alakası yok, çek maçında biz şanslıydık kaleci topu kaçırdı kazandık, bugunde almanlar şanslıydı kazıma kramp girdi kazandılar bu kadar basit.

futbolun ne şansı nede teorisi vardır ancak bizim çocuklarımız son dakikaya kadar canla başla saldırmasalardı buraya gelemezdik sizde bu çocukları harcamayı istiyorsunuz harcayın

ya arkadaşım nasıl bir psikoloji ile okuyorsun tahmin ediyorum ama 10 kere düşün 1 kere yaz ? Tekrar açıklıyorum...

Dikkatını çekerse sadece kalecinin elinden kaçırdığı pozisyonu soyledım ? Adam o top 100 kere gelse belki 1 kere tutamaz oda bize rastgeldi ? Bunu kabul etmiyorsan hiç karşılık verme anlaşamayız, ben bütün turnuva için demiyorum zaten, bugunde kazıma kramp girmese belkide finaldeydik ! Futbolda sonuçlar bu kadar pamuk ipliğine bağlı onu yazmaya çalıştım, anlayana artık.

• tamam dostum ben bütün maçları diyosun anladım sinirden hiçbir şey anlaşılmıyorki
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

tamam dostum ben bütün maçları diyosun anladım sinirden hiçbir şey anlaşılmıyorki

Tamam anladım zaten

Ya aslında sinir yapmaya gerek yok hiç neden dersen bu kupayı Yunanistan iğrenç ötesi bir oyunla aldı ve kimse hatırlamak bile istemez o şampiyonayı, unuttular bile Yunanistanın şampiyonlugunu, ama biz hiç değilse tüm izleyenlere heyecan yaşattık, Almanya ya futbol dersi verdik bu eksik kadroyla, onun için şampiyonluk o kadarda önemli değil, Dünya Kupası daha önemli hem önümüze bakalım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.