ARKADAŞLAR SORUNUM HALA DEVAM EDİYOR. BENDE TEST ETMEYE DEVAM EDİYORUM:)) SANIRIM GÜÇ KAYNAĞIMDA SORUN YOK. İŞLEMCİYİDE YAKLAŞIK BİR GÜN BOYUNCA PRİME 95 TESTİNE TABİ TUTTUM VE MAKSİMUM 70 DERECEYE GELDİ VE SIKINTI ÇIKARMADI. SON SEÇENEK EKRAN KARTI ODA OLMAZSA ANAKARTTAN ŞÜPHELENİYORUM.
EKLEDİĞİM RESİM SİSTEMİMDEKİ HD 5970 EKRAN KARTININ SICAKLIK DEĞERLERİ. GPULAR MAKSİM UM 66 DERECEYİ GÖRÜYOR ANCAK VDDCI Phase #1 Temperature değerlerine dikkat ederseniz çok yüksek gibi görünüyor. bu değerler nedir maksimum sıcaklıklarının kaç olması gerekir. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi.
sorun ne ki ekran kartindan mi kaynaklaniyor?muneccim degil burada kimse ve o sicakliklarda sorun yok vdcc ekran karti gpu'su degil isinabilir.
İYİKİ UYARDIN ARKADAŞIM. VALLA ŞUAN KENDİME GÜLÜYORUM. PROBLEM OYUNLARDA BİLGİSAYARIN SANKİ BİR ANDA GÜÇ KESMİŞ GİBİ KAPANMASI. BİRKAÇ SANİYE SONRA TEKRARDAN ÇALIŞMAYA BAŞLAMASI. YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA SEVİNİRİM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme