Şimdi Ara

sorun halledıldı arkdslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 4 Mayıs 2010; 19:13:14 >

• Deneyerek, görerek yerinden alacağınızı varsayarak Vatan Bilgisayar'dan şu an benim de kullandığım

LG Flatron W2286L 1680x1050 widescreen Led Blacklight monitör

eğer stoklarda veya başka bir mağazada bulabilirseniz

SAMSUNG 24" B2430H GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR

EDIT: cevap da vermiş olayım LG Flatron W2286L olanını al. Şu an bulabileceğinizin en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 4 Mayıs 2010; 13:49:37 >

• hocam cok tessekur ederım cvbnz ıcın, vatana gıdıp alıcam eger urunu eve kdr kendılerı getırıyosa =) , lg w2286l almayı dusunuyorum sımdılık ama onunda cozunurlugu dusuk e2250v ye gore sızce w2286l nın ne gıbı avantajları war e2250v ye gore sız kullanıcısınız bnden daha ıı bılırsınız

saygılar..
  • 1 - 16/9 format bir ekran media uygulamaları için güzel. Fakat ben monitörü sadece film izlemek için değil, en azından ofis veya çizim programları ile de kullanmak isteyeceğinizi varsayıyorum. Bunun dışında monitörler fazlaca basık olmakta. Ben de uzun bir süre 16/9 monitör almak için kafa yormuştum. Sonra yerinde görerek 16/10 monitörlerin daha fazla alanı gösterdiklerini gördüm.
    2 - Monitörün dibine kadar girip izlemeyecekseniz, uzun süre dikkatli biçimde ve yakından kullanmayacaksanız 0,25 veya 0,28 nokta aralığının da çok fazla birşey farketmediğini gördüm. 0,28 nokta aralığı inç başına 94 piksele karşılık gelmekte, 0,248 yani 0,25 nokta aralığı ise inç başına 96 piksele karşı gelmekte. Bu da o kadar önemli değil.
    3 - Buçuklu monitörlerden hiç hazzetmem. 21,5, 23,6 vb. gibi. Çünkü özellikleri kırpılmış modeller olmaktalar. İzlenme açısı da sizin seçtiğiniz modelde w2286 ya göre daha düşük. W2286L modelde İzleme Açısı 170/160 (CR?10) ken, buçuklu model olan E2250V-PN de İzleme Açısı 176/170 (CR?5) koyu olan yerlere dikkat edin. Oradakı açılar sizi yanıltmasın standartları farklı.
    4 - Bence bir mağazaya gidip her iki seçtiğiniz modeli de yakından görmeniz sizin için daha uygun olacaktır.
    5 - Firmanın monitörü evinize getirip getirmediğine takılmayın, gidip test ettirerek alın. Zaten taşımanız bir problem olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 4 Mayıs 2010; 14:19:15 >

• Gözün kapalı Samsung B2430H...
  • cok tessekkurler verdıgınız bılgıler ıcın gercekten cok faydalı oldu bnm ıcın gıttım vatana aldım geldım sımdı taktım gayte guzel monıtor gayette şık ııkıde bu modelı secmısım tekrar tessekur edıyorum

LG 22" W2286L-PF

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 4 Mayıs 2010; 15:40:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: red_blade

cok tessekkurler verdıgınız bılgıler ıcın gercekten cok faydalı oldu bnm ıcın gıttım vatana aldım geldım sımdı taktım gayte guzel monıtor gayette şık ııkıde bu modelı secmısım tekrar tessekur edıyorum

LG 22" W2286L-PF

saygılar...

lg w 2286 alan akadaşlar hala bu monitörü kullanmaya devam ediyor mu?
    değiştirenler olduysa niçin değiştirdi ve neden değiştirdi söyleyebilir mi?
    benim monitörüm 6. ylında bozuldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.