Şimdi Ara

Sorun nedir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bilgisayar parçaları şunlar

Core2Quad q8400
    Nvidia Geforce 9800GT
    4GB ddr3 RAM
    500GB 8mb sansung harddisk
    G41M-Combo anakart
    500W high power element psu

bilgisayarı tamamen oyun amaçlı dizdim her oyunu max efektlerde oynuyorm son cıkanlar dahil. fakat bu son 7ay dır üstünde calıştığım bir problem var. bilgisayar oyun oynarken bir süre sonra kilitleniyor (1-1.5 saat) bunun için ram deyiştirdim harddisk deyiştirdim işlemci deyiştirdim ekran kartını deyiştirdim psu yu deyiştirdim kablolarını bile deyiştirdim fakat sorun devam etti. nerden baksanız 1bucuk milyar gitti bilgisayara. fakat haala sorun çözülmedi. bir ara bilgisayar firefoxda 30dk bile takılmama izin vermeden kapanıyordu. yani psu yu ısmarladığım için 1 hafta açmadım geldiyinde taktım actım bilgisayarı 2gün sorun vermedi bugün yine kilitlendi. kilitlenme şöyle oluyor, ekran gidiyor fakat kasa çalışıyor. power tuşuna basılı kalmak işe yaramıyor. tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekürler şimdiden...

edit: yazmayı unuttum, format attım driverleri silip tekrar yükledim neler neler yaptım. ve birkeresinde yine kilitlenmişti ve powerdan hemen kapatıp açtım. açılırken siyah ekrandaki yazılarda dondu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozai -- 23 Ekim 2011; 14:51:40 >

• Merhaba,

Sistemi uzay kuruluma alıp bu şekilde denemeniz daha sağlıklı sonuçlara verecektir. Hemen, hemen bütün donanımları değiştirmişsiniz. Sanırım sadece anakart kalmış denemediğiniz.

Sistemi uzay kuruluma alıp, anakart bios update yaparak denemenizde fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.