SAMSUNG 997 MB MONİTÖRÜM VE TUL ATİ 1950 PRO EKRAN KARTIM VAR EKRANIMDA TİTREMELER OLUYOR YENİLENME HIZI 85 HZ DE FAKAT BİR ZAMAN SONRA TİTREME YAPIYOR SONRA YENİLENME HIZINI 70 YAPIP TEKRAR 85 YAPIYORUM DURUYOR ÖLEE GİDİYOR SONRA YİNE TİTREME YAPMAYA BAŞLIYOR BEN YİNE AYNI İŞLEMİ YAPIYORUM BÖLEE BİR KISIRDÖNGÜYE DÖNÜŞTÜ OLAY .. SORUN NEREDEKİ NE YAPSAM ? YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Hertz ayarlarını yaptığın bölümde "bu monitörün görüntüleyemeyeceği ayarları sakla" sekmesi işaretlimi arkadaşım?
evet
O halde normalde bu sorunu vermemesi gerekir. Mutlaka birileri bir cevap yazarlar gün içinde sana yardımcı olurlar
sistemini başka bi ekran kartıyla veya monitör ile deneme şansın varsa dene bak belkide kablolarında sorun vardır
ama sorun olsa bir yapıp bir yapmamazlık olmazki düzeliyor sonra yine oluyor
Merhaba arkadaşım, Monitörün yanında veya yakınında çalışan başka bir elektrikli alet (örn:UPS gibi) varsa da bu tip titremeler yapabiliyor.Daha önce başıma geldiği için bilgin olsun istedim.
quote:
Orjinalden alıntı: aldibero
Merhaba arkadaşım, Monitörün yanında veya yakınında çalışan başka bir elektrikli alet (örn:UPS gibi) varsa da bu tip titremeler yapabiliyor.Daha önce başıma geldiği için bilgin olsun istedim.
aynen... mesela hoparlörler monitöre uzak durmalı... bunun gibi mıknatıslı şeyleri monitöre yaklaştırma...
quote:
Orjinalden alıntı: aldibero
haklısın aynısı bana da olmuştu
sorun monitörde hocam monitör eskidiyse yapar
hoparlör neyim varsa yanında uzaklastır kardess
kardes samsung lar bunu hep yapıyor bendede samsung var bir ara titreme yaptı benim monitörde daha alalı 3 ay olmuştu ne yaptıysam fayda vermedi neyse sonra kendiliğinden düzeldi monitör
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme