Bildirim
Sorun nerede?[RESİMLİ]
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer bilgisayarda o an interneti kullanan hiç bir şey yoksa herhangi bir indirme yapmıyor ve telefon ile test ettiğiniz zaman da aynı hızları görüyor iseniz,
Modemi fabrika ayarlarına çevirip baştan kurulum yapınca aynı hızları görüyor iseniz,
Bant genişliği yetersiziliği bu konuda sizin yapacağınız bir şey yok TürkNet bölgenizdeki kapasitesini yükseltmesi gerek. Eğer herkes de diğer firma abonelerinde de bu sıkıntı varsa o zaman TT nin bölgenizde çalışma yapması lazım bu konuda yine müşterinin yapacağı bir şey olmuyor -
Hat yoğunluğundan kaçmanın bir yöntemi varmı?Bu kadar hız düşüklüğü ilk defa yaşıyorum.
Bu arada dediğiniz ölçülen hız değerleri sizin dediğiniz gibi başka bir kullanım yokken yapıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi bu hız düşüklüğü TürkNet de mi diğer dsl iss lerde var mı bilmek lazım ? Önceki iss ve altyapınızı bilmediğim için bir şey diyemem, komşularda ttnet superonline dsl, netspeed kullanan var mı ? Onlarda Aynı sorunu yaşıyor mu bakmak lazım ? Belki de suç TürkNet de de olabilir. Ona göre iss değiştirebilir ya da internet arıza dan hız performans sorunu diye kayıt açarsınız hız testi sonucunu ekleyip TürkNet in bölgeniz ile ilgilenmek için biraz süre tanıyıp bekleyebilirsiniz -
Apartmanın4 katıda Türknet.Cumartesi pazar değerlendirme yapıp dediğiniz gibi bir çözüm bulacam.
Sorunun tamamen turknetle alakalı aynısını ben de yaşadım
Yaşadım dediğinize göre eski bir sorunduNasıl bir çözüm buldunuz ? -
Yaşıyorum demeliydim, hala çözüm bulamadım TurkNet kaynaklı bence.
Bendeki sorun %90 ihtimalle modemden kaynaklı.2 dir bu şekilde problem ile karşılaştığımda modem adaptörü çıkar-tak yapıyorum.1. de 2 gün, 2.de (Bugün) 3 saatlik kullanımda hız düşümü yaşamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X