Şimdi Ara

Sorun Yazılımdan mı Donanımdan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok önceden bilgisayarımda kopyalama ve yapıştırma problemi vardı. Yani herhangi bir şeyi özellikelede ofis programında kopyalarken herhangi bir ekran görüntüsünü yapıştırıyordu. Bazende hiç kopyalama yapmıyordu. Yani program farketmiyor windows dahi hiçbir şekilde kopyalama yapmıyordu. Sonradan bide bunun üstüne bilgisayar açılır açılmaz sürekli "R" harfini basıyordu hemde hiç durmadan. Herhangi bir tuşa bastığımda durum düzeliyor fakat bi süre sonra tekrar başlıyordu. Bunun üzerine format filan attım fakat format sırasında dahi sürekli "R" harfine basılıyordu. Hatta bu arada kılavyenin "R" harfini söküp iyice tozunu aldım ve temizledim. Herhangi bir kısadevre varmıdır diye de bezle bulunan bölgeyi temizledim. Bir iki format ve kullandığım windowsu da değiştirip sistemi yeniden kurdum. Bir iki ay sorunsuzdum(kopyalama yapıştırma bazen düzelip bazen de sorun olmaya başlıyordu) Derken şimdi yine eski sorun gün yüzüne çıktı bu seferde " L " harfi yazmamaya veya kendi kendine sürekli yazmaya başladı.

ACABA SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR TAHMİNİ OLAN VAR MI?

(Bilgisayar modeli : HP nx9005 - windows XP)

• Buna benzer bi sorunu bi ara arkadaşım yaşamıştı...

Anlattığına göre; işletim sistemi Kopyala - Yapıştır yapmıyor, herhangi bir şeyin sürüklenmesine izin vermiyormuş...
    Virüs, Spy, Sistemi Onarma, Sistemi Geri Yükleme, vb... Hiç biri çözüm olmamış...
    Format atmış... Ama sorun halen daha devam ediyormuş.

Başka bir HDD'ye sistemi kurmuş sorun çözülmüş...

Arkadaşım göre, donanımsal bir sorun
  • evet format bile sorunu çözmüyor bi deneyelim bakalım
    TEŞEKKÜRlER
  • Rica ederim!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım mı, Donanım mı?
    12 yıl önce açıldı
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.