Şimdi Ara

Sorunluyum ?.?.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şuan çoğu kişinin hayal bile edemediği bir konumdayım eğitim olarak. Ama bu bana yetmiyor, daha üniversiteye bu sene başlıcam. Sanki diğer arkadaşlarımdan çok gerideyim gibi geliyor, altında arabası olan, 3-4 senedir çok güzel bir kızla çıkan, benim hayallerimi yaşayan arkadaşlarımı görünce fena bunalıyorum.
    Bense sadece eğitim alanında iyiyim, fit vücuda sahip değilim, uzun değilim, arabam yok, param yok vsvs. Eğitim dışında tam bir loser'ım yani.

Bir de zannediyorum ki bir miktar (belki biraz daha fazla) narsistim. Hal böyle olunca sürekli kafama takıyorum bu mevzuları. Fena bunalıyorum bazen, dün uykum kaçtı mesela, normalde 12-1 gibi yatıyordum, dün gece 4 buçuk gibi yatabildim.

Biraz saçmalamış olabilirim, içimi dökmek istedim.

• Kendine belirli bir hobi edin buraya dert yancagina git mesela bu konu hakkinda arkadaslarinla flnkonus ortamlara gir kafani dagitmaya calis , aslinda su sadece ders konusunda basarili olanlari hic sevmiyorum cok hirsli oluyorlar ders disinda bir sey dusunemiyorlar hayatin onceligi oymus gibi davraniyorlar o yuzdende arkadas edinemiyorlar ileridede su parasi olup birisi karisina kizina laf atinca hemen savciliga basvurmaliyim diyip savciliktan adalet bekleyen insanlar oluyor
    Kusura bakma belki boyle degilsindir ama bu konuda cok doluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesadam

Kendine belirli bir hobi edin buraya dert yancagina git mesela bu konu hakkinda arkadaslarinla flnkonus ortamlara gir kafani dagitmaya calis , aslinda su sadece ders konusunda basarili olanlari hic sevmiyorum cok hirsli oluyorlar ders disinda bir sey dusunemiyorlar hayatin onceligi oymus gibi davraniyorlar o yuzdende arkadas edinemiyorlar ileridede su parasi olup birisi karisina kizina laf atinca hemen savciliga basvurmaliyim diyip savciliktan adalet bekleyen insanlar oluyor
    Kusura bakma belki boyle degilsindir ama bu konuda cok doluyum

Yok o tiplerden değilim. Asosyalim ama dersle alakalı değil, paso bilgisayar başındayım, oyun film dizi. Bu sene üniversite sınavına hazırlanırken 40 sezon dizi izledim, filmleri ve oyunları saymıyorum bile.
    Tepki gösterecekler olabilir ama işi zekayla götürüyorum biraz. Yani özetle sorunluyum, ama bu derslerden kaynaklanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TemperS -- 26 Temmuz 2013; 15:07:22 >

• O zaman dedigim gibi yap bilgisayari birakman lazim illa kiz olmasina gerek yok cevrendeki erkek arkadasoarinlada cik disari kafeye otur sinemaya git bowling fln yap haftada 2kee yap bunlari zaten sosyallik ayagina geliyor

• Durum aynı sadece okulda başarılıyız.hobi arıyorum fakat bulamadım.konu var ama link atamayacağım

• Lise mezunu olarak kimin hayal edemeyeceği bir eğitimin var acaba?Zaten, asosyalmişsin kız durmaz yanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Lise mezunu olarak kimin hayal edemeyeceği bir eğitimin var acaba?Zaten, asosyalmişsin kız durmaz yanında.

Üniversite sınavında derece sayılabilecek bir derece yaptım. Özel bir duruma rağmen yaptım bunu, bariz engelleyici unsurlar vardı yani. Bu durumu bilen arkadaşlarım inanmakta güçlük çekiyor öyle diyeyim yani. (tam bilmiyom ama sbs ile 490'la alıyomuş galiba bizim lise şuan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TemperS

quote:

Lise mezunu olarak kimin hayal edemeyeceği bir eğitimin var acaba?Zaten, asosyalmişsin kız durmaz yanında.

Üniversite sınavında derece sayılabilecek bir derece yaptım. Özel bir duruma rağmen yaptım bunu, bariz engelleyici unsurlar vardı yani. Bu durumu bilen arkadaşlarım inanmakta güçlük çekiyor öyle diyeyim yani. (tam bilmiyom ama sbs ile 490'la alıyomuş galiba bizim lise şuan)

Bunlar öyle büyük şeyler değil.Üniversite adamı bir yerden alıp tepelere yükseltmez.Lise ise bitti gitti zamanında en iyi anadolu liselerinden birinden mezun oldum.Bunlar senin hayatta başarılı olacağını göstermez.
    Dandik okullar bitiren süper yerlere gelen insanlar biliyorum ama bunlar kendinden yetenekliydi veya fiziksel avantajları vardı.Bir de şu var kimse aptal değildir.

• quote:

quote:

quote:

Bunlar öyle büyük şeyler değil.Üniversite adamı bir yerden alıp tepelere yükseltmez.Lise ise bitti gitti zamanında en iyi anadolu liselerinden birinden mezun oldum.Bunlar senin hayatta başarılı olacağını göstermez.
    Dandik okullar bitiren süper yerlere gelen insanlar biliyorum ama bunlar kendinden yetenekliydi veya fiziksel avantajları vardı.Bir de şu var kimse aptal değildir.

Büyük şeyler değil ben de biliyorum, yalnız bu demek değildir ki benim sınavda 150 puan geçtiğim kişi ileride beni geçicek. Bu sadece ilk kısmıydı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük şeyler değil ben de biliyorum, yalnız bu demek değildir ki benim sınavda 150 puan geçtiğim kişi ileride beni geçicek. Bu sadece ilk kısmıydı.

Neden geçemesin?O sınav bitti gitti.İleride soran bile olmayacak sınavda kaç puan aldın diye?Diyelim sen 3 dil öğrenirsin adam 1 tane öğrenir ama senden iyi bir işe girer bu işler belli olmaz.Adam çalışmamıştır dandik okula girer ailesi zengindir, çevresi vardır senin zorlukla girdiğin bir yere torpille girer senin yöneticin olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden geçemesin?O sınav bitti gitti.İleride soran bile olmayacak sınavda kaç puan aldın diye?Diyelim sen 3 dil öğrenirsin adam 1 tane öğrenir ama senden iyi bir işe girer bu işler belli olmaz.Adam çalışmamıştır dandik okula girer ailesi zengindir, çevresi vardır senin zorlukla girdiğin bir yere torpille girer senin yöneticin olur.

Orası öyle de ben Türkçe dışında 2 dili çok iyi şuan biliyorum(yurtdışında yaşadım). Türkiye'nin en iyi okulunda istediğim ve sevdiğim bölümü okuyacağım. Torpile pek gereğim kalmaz diye düşünüyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.