< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 14 Mayıs 2020; 0:51:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 14 Mayıs 2020; 0:51:7 > |
2003 model araba ,131000 km de .(yersen)
Hemen ilginizi çekti degilmi.km çok düşük Ne zaman bir arabanın km si,boyasına bakmayı değil,kaput altına bakmayı öğreneceğiz. Geçmiş olsun.motordan bişey çıkmaz,km nin üstüne gidin,yüzde 90 düşürülmüş km.anca ordan yol alirsiniz |
Ne zaman bu tarz mesaj yazsam muhakkak benim bir arkadasim 10 yılda 100bin 50 bin km yaptı mesajı gelir hiç şaşmaz .
Güzel abim.(yaşım 40.benden kucuksen kardeşim).bak kendin diyosun.10 senedir araba arkadaşında.bende de var bir numune.enistem yılda 5 bin km yapmaz.yuzde 90 dedim zaten km düşürülmüş.yuzde 10 senin arkadasin benim eniştem işte. Ama böyle arabalar ilana girmez.eşten dosttan eşten dosta gider.100 arabanin 10 u böyleyse 1 i 2 si ilana girer girmez.sen o yüzde 1 2 yi yakalarım diyosan ,kolay gele Ama sahibinden de 10 senelik 15 senelik araba 100 bin km de görürseniz K A Ç İN K A Ç İ N |
İyi de o nasıl expertizmiş bunu anlayamamış mı motor o kadar kötü durumdaysa. Bence burda biraz abartı var. Arabada yatak sesi var mı? Sübap sesi var mı? O usta abartıyor olabilir bence başkalarına da gösterin.
|
hocam kocaelinde tarcanlara götürseydin keşke.
|
2003 model ve ekspertiz yapıpta aldığın araç için herhangi bir itiraz edemezsin.
|
Aynı olay benim başıma gelse bırak mahkemeye vermeyi, eski sahibini bile arayamam herhalde. Otomobil firmaları bile sıfır aracına 2-3 sene garanti verebiliyor. 15-20 yaşında 150bin km deki araca kim garanti verebilir. Kim böyle bir araç için sahibinden garanti bekleyebilir! Arkadaşlar her malın bir miadı vardır. İnsaf yahu! Şimdi diyecelsiniz ki sahibi hiç bir sorunu yok demiş. Ya adam sorunu yok dese de araç 15-20 yaşında. Alan kişi bu riskleri bilerek almalı. Hani desen ki 0,1,2 hadi 3 yaşındaki araçta böyle bir arıza çıksa tamam hakkkımı soruna kadar ararım.
Ha adam kilometresini düşürdüyse, o zaman başka. Bu durumda da hakkınızı sonuna kadar arayın. Ama o yaştaki her araç arıza açabilir. |
Alıcı masrafın yarısına ortak olsun , teklif edin
Eğer olmazsa avukata icra talebinde bulunun. |
2. El aracı almadan önce hep sorarım aracı ne zaman satın aldınız diye?. Adam aralık ayında almış arabayı. 3-4 ay içinde birisi arabasını neden satar? Memnun olmadığı için.
Kendimden örnek vereyim. Ben de 2018 aralık ayında 2017 model megane 4 aldım. Memnun kalmadım. 4 ay sonra sattım. Erken satılan aracın vardır bir sorunu. |
Ya arkadaş yani insan biraz beynini kullanıcak. Sarı siteye bakıyorsun 3-4 yaşındaki araç da 150 binde, 10 yaşındaki araçta 150, 20 yaşındaki araçda... Ne kadar ilginç degil mi?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 29 Nisan 2020; 14:11:33 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoşçakal -- 29 Nisan 2020; 14:25:17 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|