Şimdi Ara

SORUNSUZ ISINMA İÇİN ÖNERİLER - İZMİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowparty

PVG bi el at bu işe "Türkiye'nin önde gelen klima satıcısıdır." demek lafla olmuyor malınıza sahip çıkın....

alptuğ56 iş öyle noktaya gelmiş ki mağdur ben miyim Zibro'mu anlamadım zaten. Laf söylerim arkadaş daha d beterini yapıcam gerekirse! Hayırlısı ile şu bayram bi çıksında....

bi sakin ol arkadaş demokratik yollarla çözülmeyen hiç bi şey yoktur...

bence bu şekilde fevri davranarak işi zora sokuyorsun

ilk önce bu şekil davranışları bırak ve söylemleri unut bu işler kavgayla olmaz haklı iken haksız duruma düşersin

çözülemeyecek hiç bi sorun yok halledilir çözülür elbet

bana kalırsa sen ilk önce distribütör firma ile görüş PVG ile çözüm bulacaktır benim şüphem yok

• Arkadaşım burada bazılarının gazına gelmek yerine,niçin bir tel açmıyorsunuz PVG ye anlayamadım doğrusu.ya adamlar size 30 dakika uzaklıktalar.Çok gerildiyseniz gidin görüşün birde çay kahve için.Bilakis memnun bile olurlar.Ha derseniz sen niye el koymuyorsun.Ya hiçbir başvuru olmadan ben kime ne diyeyim ki.Benim bu konuda tek söyleyeceğim şey ben olsam markası ne olursa olsun 24-25 m2 kuzey çephe ,altı üstü boş yere 12 lik klima satmam .Ha satan satarsa sattığının arkasında dursun.Git adamın dükkanına ister bağır ister çağır,ister sitem et.Yani burada yazarak pisikolojik baskımı yapacaksınız.Sizin gerçek kullanıcı olduğunuza kesin eminim ama,burası sanal alem neden PVG ye ulaşmadan buralara yazıyorsunuz anlamadım gitti.

Bu arada malum arkadaşı kapıdan kovmuşlar,bacadan yine girmiş......

Zibro ile alakası olmayanlar bile gazlamaya başladı arkadaş.Derdi olunca bana yazan bana inanan arkadaşlar ne yazık ki konu heyacanlanınca olduk olmadık alıntıları yapıp üstüne birde tef çalı veriyorlar.Bazen inanın verdiğim emeğe acıyorum yahu..Bu kadar da riyakarlık olmaz. (aydemir senle hiç alakası yok ha..)

• valla haklısın usta bir önceki sayfada ben uyardım bu iş ancak demokratik yollardan çözülür öyle bağırıp çağırmayla kavgayla gürültüyle bi yere varılmaz aksine olacak iş bozulur ve haksız duruma düşersin diye uyarıdada bulundum....

ilk önce resmi olarak müracatta bulunacak arkadaş sıkıntısını dile getirecek ve PVG den yetkili bir arkadaş isteyecek PVG de bu arkadaşın derdini dinleyip bu işin uzmanı servis gönderecek cihaz incelenecek bi sorun varsa giderilecek ve olay çözülecek yapılacak olan budur

yaygara yapmaya gerek yoktur..
  • Dediğiniz gibi olsun; sonuç alabilir miyim, bilmiyorum, önyargılı olmak istemiyorum. Bilmem okudunuz mu Tekirdağlı-klimacı ve mbirol ama aldığım bayii el değiştirmiş; bakalım şimdi maal kim sahip çıkacak, bayii mi, PVG mi yoksa olmayan olup hepsi sahip mi çıkacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derya1735

Tekirdağa mangala gelecekler özelden ulaşsın malum kişi hariç.

@tekirdağlı Ustam ayıp oluyor ama bak kankaları köfteye davet etmişsin bizim haberimiz yok.gerçi ben bununla Tuvalete bile gitmem....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

@tekirdağlı Ustam ayıp oluyor ama bak kankaları köfteye davet etmişsin bizim haberimiz yok.gerçi ben bununla Tuvalete bile gitmem....

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

kim kimi nereye davet etmiş anlamadım ama gelen olursa misafirimdir aç bırakmayız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowparty

Dediğiniz gibi olsun; sonuç alabilir miyim, bilmiyorum, önyargılı olmak istemiyorum. Bilmem okudunuz mu Tekirdağlı-klimacı ve mbirol ama aldığım bayii el değiştirmiş; bakalım şimdi maal kim sahip çıkacak, bayii mi, PVG mi yoksa olmayan olup hepsi sahip mi çıkacak...

Size 516 defa PVG müracaat edin denildi, bakın yakında buradan şunu yazacaklar siz, bu arkadaş ciddi değil diyecekler haberiniz olsun.

siz buraya bu konuyu açalı günler oldu, klimayı alanı 2 sene olmuş ama sadece servisle görüşmüşsünüz (yanlışsa düzelttiniz) PVG müracaat ettiniz mi, ettinizde sonuç almadınızsa neden tüketici hakem heyetine, derneklere, mahkemeye başvurmadınız.

bu iş için bir kaç kişi çıkacak size ciddi olsanız bunları yapardınız ortada sorun yok karalama yapıyorsunuz demeye başlayacak haberiniz olsun, ben olsam daha 1. ayda bu sorunu çözmüştüm yoksa 3. dünya harbi çıkmıştı.

Haklısınız da, haksızsınız da....

Ben geçen kış bana yeni makine, normaldir servise inandım da bugünleri bekledim. Makinenin yazın sorunu yok ki; canavar gibi! Ama sorun kışındı ve bu kış başı sayılacak bu günlerde tarih tekerrür ediyor... Konu bayram sonrası netleşecek, sorunsuz olacağına ben inanıyorum ama yine de müsaitseniz bayramda beklerim sizi Derya1735 şu kadarcık İzmir soğunda bile beraberce üşümeye; sonrasında İnşallah böyle birşey olmayacak, ben inanıyorum

• quote:

Arkadaşım burada bazılarının gazına gelmek yerine,niçin bir tel açmıyorsunuz PVG ye anlayamadım doğrusu.ya adamlar size 30 dakika uzaklıktalar.Çok gerildiyseniz gidin görüşün birde çay kahve için.Bilakis memnun bile olurlar.Ha derseniz sen niye el koymuyorsun.Ya hiçbir başvuru olmadan ben kime ne diyeyim ki.Benim bu konuda tek söyleyeceğim şey ben olsam markası ne olursa olsun 24-25 m2 kuzey çephe ,altı üstü boş yere 12 lik klima satmam .Ha satan satarsa sattığının arkasında dursun.Git adamın dükkanına ister bağır ister çağır,ister sitem et.Yani burada yazarak pisikolojik baskımı yapacaksınız.Sizin gerçek kullanıcı olduğunuza kesin eminim ama,burası sanal alem neden PVG ye ulaşmadan buralara yazıyorsunuz anlamadım gitti.

Bu arada malum arkadaşı kapıdan kovmuşlar,bacadan yine girmiş......

Zibro ile alakası olmayanlar bile gazlamaya başladı arkadaş.Derdi olunca bana yazan bana inanan arkadaşlar ne yazık ki konu heyacanlanınca olduk olmadık alıntıları yapıp üstüne birde tef çalı veriyorlar.Bazen inanın verdiğim emeğe acıyorum yahu..Bu kadar da riyakarlık olmaz. (aydemir senle hiç alakası yok ha..)

:)) anladım o kişiyi tahminim doğruysa. ama çok genç o bence ona ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

quote:

quote:

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

kim kimi nereye davet etmiş anlamadım ama gelen olursa misafirimdir aç bırakmayız

off off yanına birde şıra veya ayran:)) üstüne irmik helvası off

• quote:

quote:

quote:

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

hocam ben bu tekirdağ köftesini bir türlü sevemedim elinde başka ne var ona göre geleyim yada gelmeyim

döner olsa benim için yeterli

• Tekirdağ köftesi candır, çok özledim çooookkk :(. Yarı Tekirdağlı'yız ne de olsa; çocukluğumuz orda geçti Sahilde bi Ali Usta vardı ne oldu duruyor mu hala; ne köfte yapardı ustam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

quote:

quote:

quote:

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

hocam ben bu tekirdağ köftesini bir türlü sevemedim elinde başka ne var ona göre geleyim yada gelmeyim

Ağalar sulanmayın yahu bu köfte benim.Bir gün foruma girmedik,köfteden de olacaktık neredeyse.

Hadi yine dayanamadım herkes ucundan bir parça tırtıklasın,afiyet olsun herkese...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

Ağalar sulanmayın yahu bu köfte benim.Bir gün foruma girmedik,köfteden de olacaktık neredeyse.

Hadi yine dayanamadım herkes ucundan bir parça tırtıklasın,afiyet olsun herkese...

hoop usta öyle tırtıkla felan olmaz bu işler biz bu köfteyi gördükmü öyle tırtıkla felan doymayız yani. merak atma sana daha bol porsiyon ayarlarız.

• rezervasyonu yaptırdım gelen varsa buyursun gelsin isteyene istediği kadar yemek serbest

tekirdağ köftesinden hoşlanmayana başka alternatiflerimizde mevcuttur kasap köfte gibi satır köfte sucuk köfte gibi seçeneklerimizde var...

yemek üzeri bizim buralara özgü peynir helvası üzeri dondurmada spesiyaldir...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

buyur usta sana özel ...

köfte dediğin nedir ki

hocam köfte senin olsun ben tekirdağlı hocamın alternatif olarak gösterdiği satır köfteyi deniyeceğim

sahi tekirdağlı hocam bu satır köfte dediğin nasıl birşey gelince aha bu deyip satırla kovalama bizi

ah 10 sene önce olsaydı hiç affetmez çorlu dan gelirdim ama kötü kader artık ne diyelim

• quote:

hocam üstündeki dondurma eer değerlerini artırmak içinmi konuyor

üstüne kaymak yada ceviz de konulabiliyormuş ,abe almışımdır tio yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 5 Kasım 2011; 19:53:47 >

• quote:

quote:

hocam üstündeki dondurma eer değerlerini artırmak içinmi konuyor

üstüne kaymak yada ceviz de konulabiliyormuş ,abe almışımdır tio yu

alptuğ hoca kızarmış dondurmadada cop değerlerinin yüksekliğini dengede tutmak için dondurma kullanılıyor çünkü sıcak tatlı mideye zararlıdır

• selamlar

birol hocam demek istiyorum size ısıtma soğutma üzerine kariyerinizin baya bir tecrübeli olduğundan dolayı valla hocam 3,5 kw bir cihaz 24 m2 yeri hiç ısıtmıyorsa ve siz buna normal diyorsanız bence yanlış düşünüyorsunuz ben zibro markayı 2035 modelini bir arkadaşımda inceleme fırsatım olmuştu kenime general klimayı alırken markayı bilerek belirttim isteyen arkadaşlar arttırıp klimam hakkındaki görüşlerime ulaşabilirler gerçekten beğenmiştim ama ben bir klimacı arkadaşımın tavsiyesiyle kendisi satmamasına rağmen general aldım 8 ay öncede kardeşime mitsubishi heavy srk63ze aldık kardeşime o klimayı almamızın sebebi o değerlerdeki klimaların eer ve cop değerleri ve fiyatlarıydı yani fiyat performans değerleriydi kardeşimin salonuna takılı olan o cihaz yazın serinletti bu günlerde ise tam kış sayılmasa bile 24 derece olan set değerine açtıktan yaklasık 35-40 dakika sonra ulaştırıyor odayı salonun büyüklüğü ise 40-45 m2 civarı onada ben aldım klimayı annemlerede geçen sene asha 12lik klima aldım salonlarına onların salonu 28 m2 falan ama salon güneş görüyor altı üstü kullanılıyor o serilerde yazın biraz performans düşüklüğü oluyor bunu bizde hissetik ama ısıtmada bir problem yaşamadık şimdi ise 24m2 olan ofisime klima bakıyorum tabiki 12 lik olacak hesaplarıma göre bunları neden anlattım diyeceksiniz şimdiye kadar eşe dosta tavsiye ettiğim klimalar hariç kendi aileme 3 tane klima aldım bunları bizzat kendim test ettim

şimdi siz diyorsunuz ki 3,5 kw lik model 24 m2 yere ufak kalmış bende diyorumki o yer yalıtımsız olsa bile gerçek bir 12000 lik klima orayı ısıtır 1 saatte değil 2 saatte gene ısıtır ben sadece 3 tane klima test ettim bu fikri buna göre söylüyorum yani yandaş bir tüketici değilim tutkucu bir markacıda değilim zibroyuda kötülemiyorum

bu arada tekirdağ köfteyi yemişiniz afiyet olsun

• Kullanım alışkanlıkları,mekanın durumu çok şey fark ettirir.Ben bir arıza olduğunu sanmıyorum.Size açık net yazdım.Ben altı üstü boş kullanılmayan kuzey cephe yere 3,5 kw lık hiç bir markayı satmam.Başım ağrır arkadaş.Siz 3 tane makine kullanmışsınız sorun yok.Ama lütfen şunu göz ardı etmeyin ben artık sayısını bilmiyorum 3000-5000 tane mi nedir.Yüzlerce tecrubemiz var bu tarz yapılarda.Tecrübe parayala satın alınmaz,ancak kazık yerseniz kalıcı oluyor.Benim bizzat yaşamışlıklarım var.16 m2 yi 12 lik ile ısıtamadım.Aynı marka klimadan 25 m2 taktığım alanda var ama.16 m2 ye 18 lik taktımda kurtuldun.Arkadaş banada ters geliyor ama yaşanıyor böyle şeyler.Varsa kendine malına güvenen bu alana taksın 3,5 kw lık makinayıda ısıtma garantisini versin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.