Şimdi Ara

SORUNSUZ ISINMA İÇİN ÖNERİLER - İZMİR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Natura klimadan servis elemanları geldiler; daha doğrusu gelmişler, ben evde değildim öğle vakti malum... Gayet ilgili ve nazik bir şekilde klimanın her yanının incelemişler. Klimada bir sorun yokmuş, mekana küçükmüş, bir üst modeli önermişler, bir de filtreleri düzenli temizleyin o da etkiler demişler. Bu klimayı takmayı düşündüğümüz yeri görüp, mekana uyar demişler. Şimdi, tabi ben ayrıntıları kimseyle konuşmadım ama zamanında yapılan hatanın bedeli olarak bir indirim yapılır mı, yapılsa da yine Zibro mu almalıyım bilmiyorum. Bu sefer ince eleyip, sık dokuyup, aralık çıkmadan bu işi halletmem gerekiyor.

Ne dersiniz sizce ne yapayım, öneri marka - model var mı ustalar, üstadlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowparty

Arkadaşlar bugün Natura klimadan servis elemanları geldiler; daha doğrusu gelmişler, ben evde değildim öğle vakti malum... Gayet ilgili ve nazik bir şekilde klimanın her yanının incelemişler. Klimada bir sorun yokmuş, mekana küçükmüş, bir üst modeli önermişler, bir de filtreleri düzenli temizleyin o da etkiler demişler. Bu klimayı takmayı düşündüğümüz yeri görüp, mekana uyar demişler. Şimdi, tabi ben ayrıntıları kimseyle konuşmadım ama zamanında yapılan hatanın bedeli olarak bir indirim yapılır mı, yapılsa da yine Zibro mu almalıyım bilmiyorum. Bu sefer ince eleyip, sık dokuyup, aralık çıkmadan bu işi halletmem gerekiyor.

Ne dersiniz sizce ne yapayım, öneri marka - model var mı ustalar, üstadlar...

Toshiba daiseka,
    panasonic ethera

bunlara bakınız gerçek klima.

• Yok mu hiç öneri üstadlar...
  • quote:

Yok mu hiç öneri üstadlar...

kardeş birol ustanın bir teklifi vardı sizin klimayı alıp sıfır 65 serisi takacaktı bence düşünün derim:))
  • quote:

Yok mu hiç öneri üstadlar...

aynı fikirdeyim birol ustanın teklifini değerlendir en azından bi düşün
  • Bu klima yatak odasına gidiyor, yani elde var bu artı bir alıcam. Artı bir için öneri yok mu? Model - marka - ürün...

Birol Usta sağolsun ama durum dediğim gibi...
  • toshiba ile panasanic arasında kalıyorsan kalite ve performans bakımından ras 16 skvr daiseikai al derim özellik ve teknoloji bakımında bakıyorsan panasonic etherea al derim fiyat/performans acısından bakıyorsan zibro s 6550 almalısın tabi daha bir cok marka var bakıs acına görede hep bir marka öne cıkıyor mesela ısıtma verimliliği acısındanda fujitsu asya14 derim
  • quote:

Bu klima yatak odasına gidiyor, yani elde var bu artı bir alıcam. Artı bir için öneri yok mu? Model - marka - ürün...

Birol Usta sağolsun ama durum dediğim gibi...

valla ozan aynı dert bende de var sana söylediğim gibi şuan kullanmakta olduğum ME den memnundum, kırıgamine nin zen serisi çıkmış gidip inceledim içime sinmedi pek,zaten dizayn ağarlıklı bir model olmuş, ee madem aynı kullandığım modelden olsun dedim kırigamine 35FA kampanya olduğu halde onunda fiyatı 3000 TL ye gelmiş,ötv+kdv kampanyası ile dahi en az 700 tl artmış fiyatı, azkalsın reklamındaki jeneriği canlandıracaktım yuuuooouuhhhhh şimdilerde acaba 25FA(9 luk) modelimi alsam diye hesap kitap içersindeyim, aslında şuan 9 luğu yetecek bana ama seneye taşınacağım için ne olur neolmaz aynı kullandığım model olsun demiştim, şimdi sana söylediğim daikın nın bir modeli kaldı gidip incelemediğim bakalım onda ne alemde fiyatlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.