Şimdi Ara

SORUNSUZ ISINMA İÇİN ÖNERİLER - İZMİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usta şaka bir yana zibroda benim şansızlığım oldu hayatımda birkez haca gittim ogün kar yağdı derlerya. dün yazdım biraz zaman zaman da sizi ararım ya şu nasıl olur bu nasıl olur diye aslında marka söylemesemde. zibroda sorun yaşadım ama çözdüler birol ustaya ve pvg ye teşekkür ettim daha önce burdan. ben o yüzden bu konudaki arkadaşada dedim birol ustaya ulaş diye.
    benim klima japon zibroydu değerlerini bastım işte buraya. gayette iyiydi ama servis havşayı biraz fazla sıkmış olabailecek bir durum. sona aynı cihaz bulunamadığı için inveretr verdiler işte oda midea üretimi fena değil umarım iyi,ce soğudumu havalar güzel atlatırız sınavı sona yaz var esas teşekkür ozaman olucak dediğim bu. pvg yeni yapılan bir firma belkide dünyada bu böyle haliyle bu tür sorunlar olur. ama benim dikkanımda eski sobam vardı canavar gibiydi arkasındada toyota grup olunca rakamıda uygun bulup zamanında korkmadan aldım. bende bitane klima yok hemen hemen hepsinin servsisinden memnun kaldım. ama servsilerin de mitsubishi elctric hariç hepsiyle sorunlarım oldu. olmadı değil. ama vakitsizlik ama onalrın vakitsizliği şubu tipik türk hareketleri bunlar işte hocam. sonuçta ben nasıl sinri oluyorsam yaşadığım sorunlara elimden geldiğince düzgünce tartışarak forumdaki arkadaşlarında sorunlarının çözülmesi beni inanın mutlu ediyor. zaten forumun amcıda bu. inan gürcan arkadaşımızda çok bilgili birolla aralarında ne var ne yok onu bilemem. zamanında çok kızardım hep kavga ettiklerine ban zibroyuda o buldu tanımam etmem kendisini. ve ozaman tanıtmamıştı. adam bana pm yaptı siteye girdim aldım. sona kayboldu ortalıktan geçenlerde gene bir pm ile karşıma çıktı. ev gürcan olduğunu ilkkez ozaman açıkladı. adamın durumuna karışamam burdan klima aradığımı yazıyorum hep hatta gücüm yetse me için size bile sordum. biliyorsunuz.. adam bana dedi sabret buluruz düzgün bir rakama dedi. şimdi ben bu adama sen gürcansınmı diyim yani. adam benden ticaretmi yaptı hayır. koç volkan ortada direkt onla irtibat kurdum aldım. Allah razı olsun vallahi burdaki dostlarım olsa uğraşmazlar bu şekilde.. keşke çekişmeseler diycem ama bzim ikisinede yapabilecek bişemiz yok bugün birol ustaya çok güldüm yanlız ALBANİ İMDAAAAT demiş ya:)) yani ben bu forumu gerçekten seviyorum arasıra kavga gürültü olsada. aradığın herşeyi bulabiliyorsun dost ediniyorsun yani birçok güzellik var

• sv: dostum sana zibroyu sorduk sen hayat hikayeni anlatmışsın..

neyse ben senle en son görüştüğümde zibronun ısıtmasının iyi olduğunu anlatmıştın bana gerçi biraz servisle ilgili sorunlar yaşadın biliyorum ama olsun o kadar olacak gülü seven dikenine katlanır diyelim madem zibro almışsın bunuda sineye çekicen...

birde Birol arkadaşım hemen savunmaya geçiyorsun yahu ne bu hiddet bu celal senide anlamıyorum arkadaş birisi zibrodan bahsettimi hemen celalleniyorsun arkadaş

sen bu zibronun pvg nin şirket ortağı olmayasın şüphe etmeye başladım ben senden

bırak arkadaş bu iş ticaret işi kim olursa olsun hangi firmanın bayiisi yetkili satıcısı veya servisi olursam olayım benim bu ticaretini yaptığım firmalara karşı fikrimi değiştirmez değiştirmemeli Birol arkadaş sen bu firmayla ya duygusal bir bağ kurmuş aşık olmuşsun yada sen bu pvg nin ortağısın...

arkadaş ben bir satıcıyım ticaret adamıyım ne varsa elimde onu satarım satmaya çalışırım...fakat cihazlarıda en ucuzundan en pahalısına kadar tüm özelliklerini sıralarım sonrada gel sen beni dinle al bu cihazı der satarım

yani müşteriyi ben yönlendiririm ona görmek istediğini gösteririm bu yüzden marka bağımlısı değilim yani mitsu.e olmuş daıkın olmuş panasonic olmuş fujitsu olsun.... benim umurumda değil...

aynı şeyi sende göremiyorum arkadaş birisi forumda herhangi bir yerde zibrodan bahsetmiş olsa hangi topicte olursa olsun açar bulurum senin muhakkak bir cevabın vardır...işte ben bunu anlamıyorum arkadaş..

bu topicte bi arkadaş zibro almış ve sıkıntısı var sen burdasın hemen müdahil oluyorsun oysa benim satışını yaptığım bir çok marka olmasına ragmen çoğu zaman okumadan geçtiğim bile oluyor.....

biraz relax diyorum sakin ol ya bu tüccar firmalar bizim ekmek kapımız ama babamızın oğluda değil arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdağlı-klimacı

sv: dostum sana zibroyu sorduk sen hayat hikayeni anlatmışsın..

neyse ben senle en son görüştüğümde zibronun ısıtmasının iyi olduğunu anlatmıştın bana gerçi biraz servisle ilgili sorunlar yaşadın biliyorum ama olsun o kadar olacak gülü seven dikenine katlanır diyelim madem zibro almışsın bunuda sineye çekicen...

birde Birol arkadaşım hemen savunmaya geçiyorsun yahu ne bu hiddet bu celal senide anlamıyorum arkadaş birisi zibrodan bahsettimi hemen celalleniyorsun arkadaş

sen bu zibronun pvg nin şirket ortağı olmayasın şüphe etmeye başladım ben senden

bırak arkadaş bu iş ticaret işi kim olursa olsun hangi firmanın bayiisi yetkili satıcısı veya servisi olursam olayım benim bu ticaretini yaptığım firmalara karşı fikrimi değiştirmez değiştirmemeli Birol arkadaş sen bu firmayla ya duygusal bir bağ kurmuş aşık olmuşsun yada sen bu pvg nin ortağısın...

arkadaş ben bir satıcıyım ticaret adamıyım ne varsa elimde onu satarım satmaya çalışırım...fakat cihazlarıda en ucuzundan en pahalısına kadar tüm özelliklerini sıralarım sonrada gel sen beni dinle al bu cihazı der satarım

yani müşteriyi ben yönlendiririm ona görmek istediğini gösteririm bu yüzden marka bağımlısı değilim yani mitsu.e olmuş daıkın olmuş panasonic olmuş fujitsu olsun.... benim umurumda değil...

aynı şeyi sende göremiyorum arkadaş birisi forumda herhangi bir yerde zibrodan bahsetmiş olsa hangi topicte olursa olsun açar bulurum senin muhakkak bir cevabın vardır...işte ben bunu anlamıyorum arkadaş..

bu topicte bi arkadaş zibro almış ve sıkıntısı var sen burdasın hemen müdahil oluyorsun oysa benim satışını yaptığım bir çok marka olmasına ragmen çoğu zaman okumadan geçtiğim bile oluyor.....

biraz relax diyorum sakin ol ya bu tüccar firmalar bizim ekmek kapımız ama babamızın oğluda değil arkadaş

madem zibro almışsın bunuda sineye çekicen...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Güzel tespitler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Nietzsche. -- 3 Kasım 2011; 11:25:29 >

• Ustam senin bilmediğin bu malum kişi Zibro ya değil asıl bana çatıyor,beni delirtiyor.Biz bunla 5 yıldır sevişiriz.Ben Elma dersem o armut der.Ha şunu söyleyeyim ZİBRO yu savunurum ama ZİBRO da hata varsa onuda alim Allah arkasınıda bırakmam.Marka mış falan filan yamuk yaparsa kralı olsa tanımam.Benim sitemim haksızlığa,bak 9 köylü kardeş neler yaşadı söylesin kimin yanında durdum...

Neyse ustam selamlar,yanlış anlaşmalar olmasın senle ve senin sorularınla hiç bir sıkıntım yok.Ayrıca sana alınganlığımda yok....hayırlı işler..
  • Arkadaşlar elektrikli makinaları almak ve kullanmak biraz arıza yapmalarında sanş işi.Yani klima işi de aynımı,ama bilinen bir marka iyi bir cihazı bile bile alınırsa arıza oluncada yine sanş işimi diyelim.Bu sene üçüncü senem 18,lik General plazma inverter ve iki senedir diğer bir odada kullandığım Zibro S1526,düz klima ikisindende çok memnunum ikiside süper ısıtıyor her ikisindende memnunum.İkisininde Manisa somada servisi yok.Generali Manisa iklimsadan aldım.Zibroyuda İzmir KOÇ klimadan aldım her halde ikiside arıza anında müdahale ederler.koç klimaya da ayreten teşekkür ederim çünkü gelen arkadaşlar bu işin piri..Kısacası arkadaşlar valla bilmiyorumda Bende dediğim gibi Zibro S1526 var 12 metre odayı hamama çeviriyor.Ses hiç yok çok memnunum.....

• bakın az önce forumda dolaşırken ne buldum.....

quote:

Orijinalden alıntı: deniz39

arkadaşlar vestelin invertör plus 12.000 btu modelini aldım fiyat 1500tl 25 metrekare odayı dış sıcaklık 7 derece iken 24 derecede 1 saat içerisnde setledim. kasa ve dış ünite ses seviyesi oldukça düşük. şu anda teknik olarak bi sıkıntısı yok olursa yazarım klima alıcak arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Not: oda içi sıcaklık bilgisini klimanın vermediğini söylemişlerdi. kumandadan follow me tuşuna bastığınızda odanın kaç derecede olduğunu görebiliyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53751913/tm.htm

arkadaş diyor ki vestel marka klima ile 25 metrekare odayı dış ortam sıcaklığı 7 derece iken 1 saat içerisinde 24 dereceye setledim diyor...

buyrun açık seçik yazmış adam eğer vestel gibi benim hiç tavsiye etmediğim bir cihaz bile bunu başarıyorsa bu performansı 24 metre odada zibrodanda beklemek hiçte mantıksız değil vestel 1 saatte o odayı 24 dereceye getiriyorsa zibro çok rahat 26-27 dereceye ulaştırması lazım

haksızmıyım arkadaşlar

hala iddia ediyorum bu S1735 klima cihazında bi sorun var ... tüm bu S seriilerinde değil sadece takılan bu cihazda bi sorun var ya vakum düzgün yapılmadı ya gazı fazla ya eksik muhakkak bi problem var bence işi bilen uzman bir arkadaş( PVG servislerinden en yakın olan) bu arkadaşın sorununa çare bulmalı benim şahsi görüşüm bu problemi PVG çözer bizde buradan takipçisi oluruz... hatta bence bu konu PVG ninde müşteri hizmetleri mükemmel malın arkasında duruyor diye popülaritesini bile arttırır diye düşünüyorum...

burda markayı yada distribütör firmayı karalamak gibi bi amacım yok magduriyeti gidermek vatandaşa yardımcı olmak için buradayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekirdağlı-klimacı -- 3 Kasım 2011; 11:35:00 >

• quote:

bakın az önce forumda dolaşırken ne buldum.....

quote:

arkadaşlar vestelin invertör plus 12.000 btu modelini aldım fiyat 1500tl 25 metrekare odayı dış sıcaklık 7 derece iken 24 derecede 1 saat içerisnde setledim. kasa ve dış ünite ses seviyesi oldukça düşük. şu anda teknik olarak bi sıkıntısı yok olursa yazarım klima alıcak arkadaşlara tavsiye edebilirim.

Not: oda içi sıcaklık bilgisini klimanın vermediğini söylemişlerdi. kumandadan follow me tuşuna bastığınızda odanın kaç derecede olduğunu görebiliyorsunuz.

arkadaş diyor ki vestel marka klima ile 25 metrekare odayı dış ortam sıcaklığı 7 derece iken 1 saat içerisinde 24 dereceye setledim diyor...

buyrun açık seçik yazmış adam eğer vestel gibi benim hiç tavsiye etmediğim bir cihaz bile bunu başarıyorsa bu performansı 24 metre odada zibrodanda beklemek hiçte mantıksız değil vestel 1 saatte o odayı 24 dereceye getiriyorsa zibro çok rahat 26-27 dereceye ulaştırması lazım

haksızmıyım arkadaşlar

Tam destek hocam size, ağzınızdan bal damlıyor, (bu bir gazlama, gaz verme mesajı değildir gerçek duygularımdır)

Daha forumu araştırsanız eğer silinmedi ise bir çok şikayet var bazılarından.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Ustam senin bilmediğin bu malum kişi Zibro ya değil asıl bana çatıyor,beni delirtiyor.Biz bunla 5 yıldır sevişiriz.Ben Elma dersem o armut der.Ha şunu söyleyeyim ZİBRO yu savunurum ama ZİBRO da hata varsa onuda alim Allah arkasınıda bırakmam.Marka mış falan filan yamuk yaparsa kralı olsa tanımam.Benim sitemim haksızlığa,bak 9 köylü kardeş neler yaşadı söylesin kimin yanında durdum...

Neyse ustam selamlar,yanlış anlaşmalar olmasın senle ve senin sorularınla hiç bir sıkıntım yok.Ayrıca sana alınganlığımda yok....hayırlı işler..

Birol kardeşim bende sana karşı PVG ye karşı ZİBRO ya karşı bir tavır içerisinde değilim ...

hatta ZİBRO yu yakından görmesemde teknik verilerini gördüğüm kadarı ile oldukça verimli cihazlar hatta ben ZİBRO yu diğer japonlarla aynı kulvarda görüyorum ( DAİKİN FUJİTSU MİTSUBİSHİ E MİTSUBİSHİ HEAVY PANASONİC V.S) buna hiç bi itirazımda yok..

sizin gürcanla olan çekişmenizde doğaldır.. gürcan benimle görüştü telefonla aradı ve ilk defa konuştuk aranızda ticari bazı sorunlar olmuş sanırım bu özel bir durum kimseyi ilgilendirmez bu durum benim gürcanla yada seninle polemik yapmak değil biz gürcanla bu topici açan arkadaş hakkında hiç konuşmadık şunu demek istiyorum beni gaza getirme gibi bi şey söz konusu bile değil gürcanın

sana olsun gürcana olsun 9 köylü arkadaşa olsun benim herhangi bir sorunum yok

haksızlığı ben yaptıysam üzgünüm özür dilerim
    umarım sende problemin olduğunu düşündüğün arkadaşla sorunlarını çözersin..

hatta ben senden yardım bile gördüm saolasın bi ara bi banka müşterim 3 tane ısıtıcılı hava perdesi istemişti.. ve senden yada ofisteki sekreterinden mustafa pınarlının telefonunu aldım ve bağlantıyı yapıp cihazları alıp montajını bile yaptırdım.. Allah razı olsun

sanada hayırlı işler olsun

• quote:

sv: dostum sana zibroyu sorduk sen hayat hikayeni anlatmışsın..

evet hocam biraz öyle oldu hayat memat meselesi. evet bendeki zibroda midea üretimi olduğu için enson sormuştım size mideacı olduğunuz için. sağolsun ufak tefek durumlarıda birol usta çözüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Ustam senin bilmediğin bu malum kişi Zibro ya değil asıl bana çatıyor,beni delirtiyor.Biz bunla 5 yıldır sevişiriz.Ben Elma dersem o armut der.Ha şunu söyleyeyim ZİBRO yu savunurum ama ZİBRO da hata varsa onuda alim Allah arkasınıda bırakmam.Marka mış falan filan yamuk yaparsa kralı olsa tanımam.Benim sitemim haksızlığa,bak 9 köylü kardeş neler yaşadı söylesin kimin yanında durdum...

birol hocam teşekkür ettim dünde belirttim zaten sizin bu huyunuzu seviyorum. buraya soğutma değerlerini isim vermeden yazdım sen sağolasın bu hangisi dedin ve anında destek çıktın.. senin bu tür konulardaki uzmanlığına güvenmesem bu sayfaya girmezdim bile. son ufak bir sorun kaldı onuda bayram sonrası herhalde pvg çözer galiba yoğunlar. dönüş yapmadılar henüz.

gürcan arkadaşla sevişmeniz olacak durumlar sonuçta diyosunuz onun zoru benle zibroyla değil diyorsunuz. doğru zibroyla olsa bana nediye destek oldu daha kendini hiç tanımazken selam hocam.

• vay canına sayın seyirciler

vatandaş 2 yıldır donuyorum diyor biz burada 3 ncü dünya savaşını çıkardık

bu klima işi evlere şenlik bir iş oldu yaw

iş arkadaşın sorununa yardım etmenin çok ötesine geçti komediye döndü

hatta arkadaşı bile unuttuk sahi kimdi yardım isteyen

ha yukarıda bir defa araya girmiş arkadaşım servisleri tekrar çağırdım demiş bakalım ne sonuç çıkacak biraz bekleyelim

tekirdağlı hocam bir konu hariç diğer görüşlerinize katılıyorum (essahtan klimacıymışım sankide )

tamam o klima her durumda sıcak vermesi gerekiyor ama o kadar büyük alan da ben randımanlı çalışacağını zannetmiyorum

çalışır derseniz bu defa da bizimi kandırıyorlar demek gerekir ,yani madem 9 binlik 12 binlik 18 binlik aynı işi görüyorsa bizler ne diye seçmeye çalışıyoruz ki , al 1 tane 9 binlik tak bütün evi ısıt olsun bitsin

zaten 9 binliklerin eer-cop değerleride çok yüksek olduğu için bir taşla iki kuş da vurmuş oluruz

son defa ikaz ediyorum beni kızdırmayın iki de bir bir klimayla bütün evi ısıtma fantazilerini gündeme getirip habire beni kızdırmayın fena yaparım

en çok da bizi zorlayan insanlar çok hoşuma gidiyor ,1 tane 24 binlik alacak akıllım takacak bir yere oh bütün ev hamam olacak ,nasıl olacaksa ,yahu öyle bir iş başarılabilse kaloriferciler niye yapmıyor onlarda salona 5 metre bir petek takar bütün evi tek noktadan ısıtır böylece boru,kazı extra petek derdinden de kurtulur

ha bu arada unutmuşum ,bir de anlatanlar var

neymiş efendim salona kurmuş klimayı o üflüyormuş 10 metre ötede ki odayı da ısıtıyormuş

klima değil kompresör mübarek

olmuşken apartman kapısını açın biraz da komşuya verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 3 Kasım 2011; 14:54:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

vay canına sayın seyirciler

ha yukarıda bir defa araya girmiş arkadaşım servisleri tekrar çağırdım demiş bakalım ne sonuç çıkacak biraz bekleyelim

tekirdağlı hocam bir konu hariç diğer görüşlerinize katılıyorum (essahtan klimacıymışım sankide )

tamam o klima her durumda sıcak vermesi gerekiyor ama o kadar büyük alan da ben randımanlı çalışacağını zannetmiyorum

çalışır derseniz bu defa da bizimi kandırıyorlar demek gerekir ,yani madem 9 binlik 12 binlik 18 binlik aynı işi görüyorsa bizler ne diye seçmeye çalışıyoruz ki , al 1 tane 9 binlik tak bütün evi ısıt olsun bitsin

zaten 9 binliklerin eer-cop değerleride çok yüksek olduğu için bir taşla iki kuş da vurmuş oluruz

son defa ikaz ediyorum beni kızdırmayın iki de bir bir klimayla bütün evi ısıtma fantazilerini gündeme getirip habire beni kızdırmayın fena yaparım

en çok da bizi zorlayan insanlar çok hoşuma gidiyor ,1 tane 24 binlik alacak akıllım takacak bir yere oh bütün ev hamam olacak ,nasıl olacaksa ,yahu öyle bir iş başarılabilse kaloriferciler niye yapmıyor onlarda salona 5 metre bir petek takar bütün evi tek noktadan ısıtır böylece boru,kazı extra petek derdinden de kurtulur

esatağfirullah hocam haddime değil ama bu cihaz 12000 lik ve 24m2 ısıtır. ısıtması lazım? ıstırmı? dememek lazım sonuçta 9luk klima ile heryer ısıtılmaz hocam ona ok diyemeyizde bu cihaz bu alana yetmesi lazım dedim ben şahsen hep. fakat tabi enson birol hoca bir söz söyledi biz bu cihazları 20m2 için kampanyada bile yazdık dedi eğerki o 20m2 son ama en son sınırsa bunuda en iyi tabi onlar bilir. normalde 12000 lik klimalar bu forumun her yerinde yazar 22m2 alana yeter denir. alan korunaklıysa 26m2 ye kadar önerilir. aynı değerleri marketlerde bile görürüz gidince 1-2 açıklama vardır bilgilendirme olarak klimaların yanlarına asılı durur o tablolar. izolasyon alan izolasyonlu alan şeklinde. hatta tüm klima firmalrının sitelerin girdikmi bu oran dahada düşer. ve ben hep yazdım 12lik klima ile 43m2 alanda normal giysilerimle dolaşabiliyorum şuan bu havalarda klima çalışırkende atletle dolaşıyorum yeminle söylüyorum. burdaki amaç sonuçta tabiki idda değil. tekirdağlı hocamızda açıklamış biraz fazla yakar demiş ben katılıyorum. ama klimanın teknolojisini tabi bilmem. ne diyelim ayen arkadaş sorununu çözer umarım. gerçi konu başka yerler gitmedi sonuçta herkez sorunu nasıl çözebilirizin gayretinde.. bu arada bende klimacı oldum hiyeeeeyt be heytt.

• quote:

vay canına sayın seyirciler

quote:

bakın az önce forumda dolaşırken ne buldum.....

quote:

haksızmıyım arkadaşlar

hala iddia ediyorum bu S1735 klima cihazında bi sorun var ... tüm bu S seriilerinde değil sadece takılan bu cihazda bi sorun var ya vakum düzgün yapılmadı ya gazı fazla ya eksik muhakkak bi problem var bence işi bilen uzman bir arkadaş( PVG servislerinden en yakın olan) bu arkadaşın sorununa çare bulmalı benim şahsi görüşüm bu problemi PVG çözer bizde buradan takipçisi oluruz... hatta bence bu konu PVG ninde müşteri hizmetleri mükemmel malın arkasında duruyor diye popülaritesini bile arttırır diye düşünüyorum...

burda markayı yada distribütör firmayı karalamak gibi bi amacım yok magduriyeti gidermek vatandaşa yardımcı olmak için buradayız...

sv:alptuğ56 kardeşim şimdi sana asıl meseleden bahsedeyim biz kesinlikle bu cihaz buraya bire bir yeter demiyoruz bunu çetin kış şartlarını göz önüne alarak söylüyoruz yani dış ortam sıcaklığı +7 derecenin altına indiği zaman hatta O sıfır derecelerin altında yeterli gelmeyebilir ....

ama içinde bulunduğumuz mevsim normallerinde ki şu an izmirde hava sıcaklığı gece 10 ile 13 cantigrad derece arası gündüz de en yüksek 18 ile 22 derece arası bir havada (http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=IZMIR ) ki burada meteorolojiden aldığım bilgiler doğrultusunda

bu şartlarda çalışan bir klima çok rahat gündüz iç oda ortamını 27--28 derecelere çıkartır diyoruz...

bak konuyu açan arkadaş ne diyor daha kış gelmemiş ve üşüyorum diyor klima ılık üflüyor hatta bazan soğuk üflüyor diyor bu soğuk üfleme olayını ancak klima ya defrosta girdiğinde yapar oda yaklaşık 7 ile 10 dakka maximum sürer defrost sonrasında 5 dakka içinde klima dehşet yüksek sıcak üflemesi gerekir çünkü defrosttan çıkan klima dış ünitede buzunu erittiği için performansı yükselir defrostan çıkıp normal çalışma şartlarına dönmesi 5 dakkadır maximum arkadaş diyor ki sürekli ılık üflüyor bazanda soğuk üflüyor....

şimdi hastadan yada şikayeti olan kişiden alınan bilgiler doğrultusunda eğer ki bu klima ılık ve soğuk üflüyorsa hatta bu havalarda defrosta girmişse ki bu havalarda iyi klimalar defrosta bile girmezler eğer giriyorsa bi dengesizlik var demektir.. bu cihaz incelenmeli ve arıza bulunmalıdır...

bu havalarda Allahın dandik vesteli bile odayı 25 derecelere 1 saat içinde çıkarabiliyorsa 25 metre kare odaya bunu japon zibronun uçurması dumanını attırması lazım

iyi yapılmış bir klima montajı bu odayı konfor sıcaklığı olan 23 derecelere çok rahat ulaştırır heleki bu havalarda bu cihazı inceliyecekler ve haklı olduğum çıkacak ortaya bu cihazda bi sorun var tüm seriide demiyorum sadece bu cihazda sorun var ya montaj hatası var ya da imalat hatası

bu cihazlar Allah yapısı değilki kul yapısı insanız hata yaparız üretimde neden bir hata olmasın montajda neden hata olmasın peki distribütörler ne işin var servisi organize edecek sorunları çözecek malın arkasında duracak bunun için var yoksa al distribütörlüğü sat malı koy parayı cebine yaslan arkana yat distrübütörlük bu değil

sorumlu olduğu cihazların arkasında durup tam destek vermek zorunda (yedek parça olsun servis hizmeti olsun)

• 9 köyden kovuldum hocam (ya şu ismini bir değiştirsen çok memnun olacağım yazması çok zor oluyor )

üzerinde yazan her şeye inansaydık işimiz vardı

misal yolda araba kullanıyorsun bakıyorsun bir tabela "geyik çıkabilir" eee biz ne yapacağız kardeşim

geyik çıkabilir diye arabayı durdurup aşağı birisi inip geyik mi kovalayacak

çıkarsa yapışır arabaya artık ya ona ya sana yada hep birlikte mefta

adamlar geyik çıkma ihtimali olan yeri kapatmazlar sonra böyle bir levha ile işi çözerler

niye bu kadar geyik muhabbeti yaptığımı anlamışsınızdır umarım

eurovent sitesinde bulup getirin değerlerini inanayım yoksa bende gider çinli amcalara bir cihaz yaptırıp aklıma geleni yazar satarım

misal 1000 tl. ye 24.000 btu ,eer 6,5 cop 7.0 plazma falan filtre filan iyon (peçete gibi filtreleri) ,en sessiz 5 db. 100 m2 ısıtır soğutur

nasıl ama ,almak isteyen varsa hemen sipariş listesi oluşturayım

• ben birkez buraya evin dış yüksekliğinin resimlerini kısmi olarak işledim albani bana dedi senin orda mokun donar. sen delimisin ne diye klima ile uğraşıyorsun. ben şahsi olarak ok aslında klima bir ısıtma aracı değildir istanbul için bile sınırdır eleştirilerine her zaman katılırım. ve asla doğalgazın konforunu vermez derim. ama eklerim sıkıysa klimadan aldığın ısı ile ısınmaya çalış bakalım kombi ile. cebin varsa derler adama. işte ben bu şekilde kuzey ve batı çepheli alanda bu başarıyı sağlıyorsam. iddiam bundandır. geçensene denedim kombiyi 340-360 arası faturalar ödedim. ilk aylar soğuk olmadığı içinda kombiyi bile savundum çok fark yok yazdım ama sona kazın ayağı öyle olmadığı çıktı.. bu açıdan yazdıklarımın hepsi tecrübeye dayalıdır. yoksa şu klima kötü bu klima iyi tartışması değil. bu açıdan klima ila ilgilenilmesi düşüncemi açıkladım.
  • quote:

9 köyden kovuldum hocam (ya şu ismini bir değiştirsen çok memnun olacağım yazması çok zor oluyor )

misal yolda araba kullanıyorsun bakıyorsun bir tabela "geyik çıkabilir" eee biz ne yapacağız kardeşim

adamlar geyik çıkma ihtimali olan yeri kapatmazlar sonra böyle bir levha ile işi çözerler

eurovent sitesinde bulup getirin değerlerini inanayım yoksa bende gider çinli amcalara bir cihaz yaptırıp aklıma geleni yazar satarım

misal 1000 tl. ye 24.000 btu ,eer 6,5 cop 7.0 plazma falan filtre filan iyon (peçete gibi filtreleri) ,en sessiz 5 db. 100 m2 ısıtır soğutur

abi ok tamam koptum gene.

• quote:

9 köyden kovuldum hocam (ya şu ismini bir değiştirsen çok memnun olacağım yazması çok zor oluyor )

yaz bana bi party bağlantıyı yapalım hemen

daha ufak kapasiteler varsa onlardanda yaz 18 veya 12 de lazım olacak

paket yap sen iyisimi ortaya karışık 10 ar tane yolla

• tekirdağlı hocam tabi senin kafan rahat ,satıcı da sen servis de sen firma da sensin

koskoca mits. ,toshiba vs. Türkiye'ye göndermiş cihazlarını satış yapıyor bizim burnu yukarıda servislerimiz bir vakum yapma olayından bile kaçıyor (abi bunun vakumu fabrikada yapıldı gibi çok bilmiş eda ile )

bu durumda üreten satan firmalar ne yapsın , sonra çıkıyor bir vatandaş şu marka cihaz işe yaramaz diye feryat ediyor

bir ara bir vatandaş arada bir gelip mits. klimalar yaramaz kart yanıyor ,Türkiye şartlarına göre yapılmamış deyip kaçıyordu

yahu bir ülke de voltaj dalgalanması 180 ila 250 volt olurmu ?

adama diyoruz ki senin bulunduğun bölgede yada senin evinde bir problem olabilir bir incelettir ,yok o tutturmuş bütün suç cihazda

arçeliğe bir şey olmuyormuş ,he onu Allah yaratıyor mits.i Japonlarmı ?

kimse elektrik kurumuna çatmayı göze alamadığından vurun abalıya yöntemine devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 9 köyden kovuldum

ben birkez buraya evin dış yüksekliğinin resimlerini kısmi olarak işledim albani bana dedi senin orda mokun donar. sen delimisin ne diye klima ile uğraşıyorsun. ben şahsi olarak ok aslında klima bir ısıtma aracı değildir istanbul için bile sınırdır eleştirilerine her zaman katılırım. ve asla doğalgazın konforunu vermez derim. ama eklerim sıkıysa klimadan aldığın ısı ile ısınmaya çalış bakalım kombi ile. cebin varsa derler adama. işte ben bu şekilde kuzey ve batı çepheli alanda bu başarıyı sağlıyorsam. iddiam bundandır. geçensene denedim kombiyi 340-360 arası faturalar ödedim. ilk aylar soğuk olmadığı içinda kombiyi bile savundum çok fark yok yazdım ama sona kazın ayağı öyle olmadığı çıktı.. bu açıdan yazdıklarımın hepsi tecrübeye dayalıdır. yoksa şu klima kötü bu klima iyi tartışması değil. bu açıdan klima ila ilgilenilmesi düşüncemi açıkladım.

zaten yukarıda ki geyik muhabbetim de ondan dı

neymiş en ucuz ısınma doğalgaz daymış hee öyledir tabii inandık millet korkudan kombiye dokunamıyor

benim bulunduğum yere hatta apartmana doğalgaz geleli 3 yılı geçti ben almadım alırsam da sadece mutfak ocağı için almayı düşünüyorum

geçen sene en soğuk günlerde tek klima tek oda 60-65 tl ödedim ve bu durumda alırım bir klima daha 2 noktadan çalıştırırım düz mantıkla 120-130 tl verir keyfime bakarım , alt komşum kombiyi hemen hemen hiç yakmadığı halde 100 küsür tl ödüyor aşağı misafirliğe gittiğimde bir bakıyorum ki adam açmış elektrikli ısıtıcıyı yapışmış yanına eee ne anladık biz bu doğalgazdan

hele ki sizin söylediğiniz 340-360 tl faturaya evin bütün odalarını klima donatsam yine o fiyatı bulmaz ama kombiciler satış yaparken onu söylemiyorlar yok bir tüp kaç lira muhabbetine girip sana tüpden kazandırıp kombiden acısını çıkarıyorlar

• quote:

tekirdağlı hocam tabi senin kafan rahat ,satıcı da sen servis de sen firma da sensin

koskoca mits. ,toshiba vs. Türkiye'ye göndermiş cihazlarını satış yapıyor bizim burnu yukarıda servislerimiz bir vakum yapma olayından bile kaçıyor (abi bunun vakumu fabrikada yapıldı gibi çok bilmiş eda ile )

bu durumda üreten satan firmalar ne yapsın , sonra çıkıyor bir vatandaş şu marka cihaz işe yaramaz diye feryat ediyor

bir ara bir vatandaş arada bir gelip mits. klimalar yaramaz kart yanıyor ,Türkiye şartlarına göre yapılmamış deyip kaçıyordu

yahu bir ülke de voltaj dalgalanması 180 ila 250 volt olurmu ?

adama diyoruz ki senin bulunduğun bölgede yada senin evinde bir problem olabilir bir incelettir ,yok o tutturmuş bütün suç cihazda

arçeliğe bir şey olmuyormuş ,he onu Allah yaratıyor mits.i Japonlarmı ?

kimse elektrik kurumuna çatmayı göze alamadığından vurun abalıya yöntemine devam ediyor

sv: arkadaşım sana katılmadığım konu şudur...

bu malı üreten kim atıyorum toshiba daikin fujitsu zibro herneyse

bu malı yada malları ülkemize sokan girmesine izin veren ticaret kanununu hazırlayanlar diyecek ki malı getiren distribütör firmaya kardeşim sen bu malı getirebilmen ve yurtiçinde satabilmen için kaliteli TSE li servis yapılandırmasına gideceksin bende bunu denetliyecem

distribütör firma malı getirmeden ilk önce ülke çapında kaliteli TSE li yeterlilik sahibi işinin uzmanı yaygın servis ağını kuracak ve sürekli denetleyecek gidecek servise takımını taklavatını kontrol edecek hatta otokontrol yapacak bir servisin yaptığı montaja diğer servisini yollayacak kontrol yapan servisçi arkadaş müşteri ile kontak kurup fikrini alacak memnuniyetini soracak bunu belgelendirmek için servis montajı yapılan cihazın resmini çekecek bakacak konsolun klimanın laztik takozları kullanılmışmı bandaj yapılmışmı su gideri tesisatı çekilmişmi delikler tıkanmışmı belgeleyecek..

distribütör firma bizi senede 2 defa geziye götüreceğine kıbrıs brezilya uzakdoğu tailand yemekler partyler düzenleyeceğine bu masrafı 3 ayda bir servisleri eğitime alacak sürekli eğitim verecek ve denetleyecek

hata yaptığında bunu servise fatura edecek işini iyi yapanları ödüllendirecek ..

işte benim anladığım gerçek servis ağı ve hizmet verme yapılanması ancak böyle kurulur..

bilmem anlatabildimmi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.