Şimdi Ara

Sorunsuz otomatik vites yokmu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
6
Favori
20.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman sizin dediğiniz doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Forumda A4'ü kavramasını 120-150.000 km civarında değiştiren kimseler vardı, kavrama sarf malzemesi gibi oluyor resmen.
    Ha fren balatası veya baskı balata sağa çek ya da direkt dur felan yapmıyor, ve servis 10.000 TL istemiyor.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam, son nesilde 2018-19 modellerde 6 ileriye geçmişler, ben arkadaşın daha eski modelli ikinci el aldığını sanmıştım ondan sordum, o zaman sıfır yada sıfıra yakın bi rio almış.

bu arada B segmente 6 ileri tam otomatiklerin yavaş yavaş gelmesi iyiye işaret, hyundai-kia grubu haricinde B segment olarak bide corsada var 6 ileri şuanlık sanırım piyasa araçları olarak.

• manuel ya da tork konvertörlü şanzımanlar diğerlerinden daha az sorunludur.diğerlerine göre daha sağlıklıdırlar.
    diğerlerinin nerede, ne zaman arıza vereceği belli olmaz.

illa otomatik istiyorsanız mutlaka tork konvertörlü tip tercih etmelisiniz(bence).
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    şanzıman sorunu yüzünden yolda kalmak kadar kötü bişey yoktur herhalde hocam. daha öncelerde bahsi geçen bir konu vardı; adam bayiden sıfır A3 tsi - dsg almış daha bayiden eve giderken yolda şanzıman dağılmış diyorlardı. araba sever insanlar olarak inanılmaz moral bozucu bir durum bence

Suzuki'nin Vitara, S Cross modelleri 6 ileri Aisin marka tam otomatiktir. Jimny ise 4 ileri tam otomatik ancak markasını bilmiyorum o da Aisin felandır. Swift ve Baleno ise CVT kullanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SezerDogan kullanıcısına yanıt
    Düzeltme için teşekkürler
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    İşte DSG savunurlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Passat'ı A3'ü Golf'ü Leon'u ile gecenin 3'ünde Toros'larda 0 çeken yerde DSG yol ortası bıraksa ne yapacaksınız? 5 kişi arabayı gece ortası ileri mi süreceksiniz? Telefon çeken yere kadar yürüyecek misiniz? Aile-akrabalara rezil mi olacaksınız?
    Bu hissiyatı Corolla'm ile yaşamıştım. Arabanın devri artmadan 1.500-2.000 devirde takılı kalmıştı. Devir yemiyordu(5 kişi ailecek tatile gidiyoruz Edremit'e varmamışız yokuşta 0 çeken yer, öyle akıllı telefonların da çok yayılmadığı zamanlarda). En sonunda 40 KM/S civarına düşünce kenara çektim. Gaza basınca siyah duman atıyordu. Bayağı siyah duman attıktan sonra ilerlemeyi başarmıştım. Fakat orada takılı kalsam yapacağım çok şey kalmazdı.
  • sıkıntı herkesin kullandığı iki üç araca göre genelleme yapması.
  • SezerDogan kullanıcısına yanıt
    Swift 2016 aisin tam otomatik kullanıyor, 4 ileri yaziyor ama overdrive mantigi ile 6 ileri şeklinde calisiyor

valla hocam sonuna kadar haklısınız bende sizin kafadayım, uzun yolda bilmediğim bi yerde yolda kalmak kabus gibi bişey, bırakın şanzıman-motor arızasından yolda kalmayı ben uzun yolda lastik patlamasından bile korkuyorum bagajda sağlam stepne olmasına rağmen :)

daha bugün açılan taze dsg konusu, ne diyelim ki bile bile lades yapmayı seviyor vagçılar Allah yardımcıları olsun :)

Sorunsuz otomatik vites yokmu

• Too yoo Toyoota
    Too yoo Toyoota
    Too yoo Toyoota
    Çı ka rım sen le her yo la

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganb

Too yoo Toyoota
    Too yoo Toyoota
    Too yoo Toyoota
    Çı ka rım sen le her yo la
    Toyota

• erdoganb E kullanıcısına yanıt
    Yaris olabilir haklisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bir konuda forumdan bir arkadaşın ZF'i gömdüğünü gördüm hocam.

Foruma göre davranırsan 18 vitesli bisiklet bile almak istemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Sorunlu olan şey CVT şanzıman türü değil, Nissan'ın Jatco üretimli cvt şanzımanı. Subaru, Toyota, Audi ve Honda'nın CVT şanzımanlarında böyle kronik bir sorun yaşanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 27 Eylül 2019; 22:6:52 >
  • 90bin limitlerinde sıfır B segment otomatik araç bakanlar için kia rio fena durmuyor, 1.4 atmosferik motor ve tam otomatik 6 ileri şanzıman mevcut. hurda destekli rakamlar 90bin civarında.

Sorunsuz otomatik vites yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 27 Eylül 2019; 21:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

İşte DSG savunurlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Passat'ı A3'ü Golf'ü Leon'u ile gecenin 3'ünde Toros'larda 0 çeken yerde DSG yol ortası bıraksa ne yapacaksınız? 5 kişi arabayı gece ortası ileri mi süreceksiniz? Telefon çeken yere kadar yürüyecek misiniz? Aile-akrabalara rezil mi olacaksınız?
    Bu hissiyatı Corolla'm ile yaşamıştım. Arabanın devri artmadan 1.500-2.000 devirde takılı kalmıştı. Devir yemiyordu(5 kişi ailecek tatile gidiyoruz Edremit'e varmamışız yokuşta 0 çeken yer, öyle akıllı telefonların da çok yayılmadığı zamanlarda). En sonunda 40 KM/S civarına düşünce kenara çektim. Gaza basınca siyah duman atıyordu. Bayağı siyah duman attıktan sonra ilerlemeyi başarmıştım. Fakat orada takılı kalsam yapacağım çok şey kalmazdı.
    Sorun neymiş hocam?
    Kaç modeldi Corolla?
    Kaç bin kmde oldu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.